ultimator خدا خیرت بده واقعا استادی خیلی ممنونم ازت واقعا لطف کردی
ultimator خدا خیرت بده واقعا استادی خیلی ممنونم ازت واقعا لطف کردی
سلام مجدد خدمت اساتید این انجمن
تو بخش ارتباط با ما یکسری فیلد و تکست باکس قرار دادم تا ایمیل طرف رو بگیره و نام و نام خانوادگی و یه متن پیام که بیشتر از 400 کاراکتر رو قبول نکنه حالا من یک CustomValidator گذاشتم روی صفحه و وصلش هم کردم به Textbox4 که مربوط میشه به پیغام طرف ولی نمیدونم چرا تعداد کاراکترها از 400 هم بیشتر میشه کار نمیکنه و Erory نمیده.
چیزهایی که روی صفحه هستند شامل ValidationSummary و 3 تا RequiredFieldValidator و یکRegularExpressionValidator که برای اینکه ایمیل طرف به درستی وارد شده باشه هستش که همگی به درستی ارتباطاتشون رو وصل کردم و وقتی بخشی رو درست پر نمیکنیم Error مربوطه رو توی ValidationSummary میبینیم ولی وقتی تعداد کاراکترها از 400 هم بیشتر میشه Error مربوطه رو به من نشون نمیده من روی CustomValidator دوبار کلیک کردم و وارد محیط برنامه نویسیش شدم و به اینصورت عمل کردم :
به نظر شما باید چکار کنم تا این Error هم نمایش داده بشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از تمامی دوستان و اساتید گرامی![]()
Ultimator جان طبق گفته شما در سایت Webgozar عضو شدم و مشخصات وبسایتم و اطلاعاتی رو که میخواست دادم و رفتم همه بخش هاش رو ایجاد کردم حالا یکسری کد به من داده به شرح زیر :
****Shomarande****
====کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
***nazar sanji***
***khabar nameh***
***sms nazar sanji***
حالا یک سوال اینجا برای من هست اون هم اینه که این ها رو کجا قرار بدم تا بتونم نمایش پیش فرضشون رو ببینم.
فکر کنم باید وب سایت رو بفرستم روی اینترنت تا این ارقام و اطلاعات نمایش داده بشه درسته؟
عکس زیر رو نگاه کنید لطفا:
من میخوام آمار سایتم توی این قسمت Label کث درون Panel درست کردم قرار بگیری روش دوبر کلیک میکنم وارد کدنویسی VB میشه روی Surceهم میرم که خیلی شلوغه دقیق نمیدونم کجا باید قرار بدم این کد رو تا دقیق تو اون Textbox قرار بگیره این هم بخشی از اون surcecode که خودم حدس میزنم باید اینجا قرارش بدم اگه اشتباه نکرده باشم(خط 11 همین کد ها از یکجا شروع شده و نوشتهتا چند خط پایین ترش که با همین آدرس بسته شده ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ship Storm; 14-05-2008 at 22:11.
شما بهتره از قسمت HTML CONTROLS در toolbox یه div قرار بدین و بعد یه چیزی مثلا zzz رو توش بنویسید بعد به قسمت کد رفته و اون zzz رو پیدا کنید و کدتون رو جابجا کنید ، بعدسایت رو آپلود کنید تا نتیجه کار رو ببینید.
ممنون
به همین روش اقدام کردم ولی تا زمانی که نفرستمش روی اینترنت نمیتونم ببینم دقیق کجا قرار گرفته و چپ چین و راست چینش رو نمیتونیم تنظیم کنیم درسته؟
پست شماره 42 ما رو هم اگه وقت کردید یه نگاه بکنید ممنون![]()
اگه کانتینر اونها راست به چپ باشه مشکلی نیست .
برای پست 42 یه آموزش تو قسمت مربوطه نوشتم ..
رویکلیک کنید !
ultimator جان من رفتم اینجا :
برای C# آموزش زده بودید نه VB من با VB کار میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===
ultimator همون کاری رو که گفتید کردم یک DIV انداختم درون پنلی که برای قرار گرفتن ساعت و آمار سایت گذاشته بودم دقیقا همون حروف zzz رو وارد کردم و وارد Surce برنامه شدم zzz رو پیدا کردم و کدها رو جایگزین کردم به محض اینکه کد ها رو جایگزین میکنم 39 تا Error میده و دیگه تو محیط Design نمیره میگه اول Error ها رو رفع کنید و بعد وارد محیط Design بشید چرا اینطوریه؟فکر کنم ایراد از این DIV هستش انگار هماهنگی نداره. نمیشه از یه کنترل دیگه استفاده کرد به جای این؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
برای اون میتونید از کلاس #C استفاده کنید مشکلی نداره فقط روی فرمتون باید از اون کد VB.net که گذاشتم استفاده کنید .
کد مشکل دار رو بگذارید اینجا
ultimator جان ممنون ولی چجوری روی صفحه ای که از قبل تعیین کردم با VB برنامه نویسیش انجام بشه بیام C# بنویسم؟
در مورد ERROR هم باید بگم خدمت شما که مثل اینکه برطرف شده دیگه وقتی میزارم Erro نمیده.
من فقط الآن مشکلم توی همون پست 42 هستش.
با تشکر از زحمات شما دوست عزیز و گرامی
سلام من که نگفتم همه رو روی همون صفحه بنویسین گفتم یه کلاس به زبان #C ایجاد کنید و کدها رو توی اون بنویسین بعد تو صفحه ی Vb یه کد میمونه که من vb.net اون رو هم نوشتم مشکلی نمیبینم . اگه دلتون میخواد کلاستون vb باشه براتون vb اش رو بنویسم . گفتم اگه دلتون بخواد چون کاملا اختیاریه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)