آخه بحث اینجاست که سبک موزیکی که گذاشتم ترنسه و تو ترنس کاور و ریمیکس کردن آهنگ های دیگه نرماله. این آهنگ اریجینال باشه یا نه زیبا و حرفه ای میکس شده و از ارزشش کم نمیشه.
آخه بحث اینجاست که سبک موزیکی که گذاشتم ترنسه و تو ترنس کاور و ریمیکس کردن آهنگ های دیگه نرماله. این آهنگ اریجینال باشه یا نه زیبا و حرفه ای میکس شده و از ارزشش کم نمیشه.
عزیز من وقتی اولین آهنگ ساخته شده در رپ فارس توسط خود ایرانیها آلبوم جنگل آسفالته ... بعدم آلبوم جهنم ساکت و ...
اونم بعد از 6 سال از تولد رپ فارس !!! شما چه انتظاری داری ؟
در ضمن اینجا ایرانه!!! آمریکا نیست که بشه به راحتی آهنگ ساخت و تنظیم کرد و ....!!! تو آمریکا طرف مثلا یه ماه فقط رو یه ترک آهنگ کار میکن و کلی خرج بعدم یه کنسرت و فروش آهنگ پولش برمیگرده!!! اینجا امثال افتخاری و اخشابی و عصار هم تو کاراشون موندن!
چی میگی شما؟!
دوست عزیز جناب آقای mohammad_ch
من و شما 2 تا وجه مشترک داریم:
1-هر دومون ch توی اسممون داریم!!!!!!!!!!!!
2-هر دومون از فقر علم موسیقی در ایران رنج میبریم!!!
---------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما درست حرفتو بیان کن لطفا!!!!!!!!!
شما با آقای تتلو مشکل داری یا با مسئله دزدی در موسیقی؟!!!
واااااااااای آقا 1 هفته نبودم تاپیکم چقدر شلوغ شده... لعنت به امتحانات !!!
خوب آقا اجازه هست منم به عنوان شروع کننده تاپیک نظراتم رو بگم ؟
قبل از اینکه جواب دوستان رو بدم یه چند مورد هست خواهشا رعایت کنین...
1- خواهشا به متن پست اول دقت کنین و ببینید این تاپیک اصلا چرا زده شده.
2- خواهشا نظراتتون رو منطقی و بدور از کل کل مطرح کنید تا مدیران نبندن تاپیک رو.
3- من فقط وفقط در تعجبم که بعضی ها از این اقدام طرفداری می کنن...
Last edited by linkinkurd; 14-06-2008 at 12:21.
کاملا موافقم... در ادامه و تصدیق حرف شما میگم که اون نفری که این آهنگ رو ازش گرفتم طرفدار شدید ایناسس... می گم مرد حسابی این چیه گوش میدی... میگه : بابا بیخیال باحاله آهنگش شیش و هشته !!!!!!
برادر من... یه ذره بیشتر بهش فکر کن. آیا اینکه رپ فارس از اون اول با دزدی از خارجی ها شکل گرفت خوبه ؟؟؟ آیا این افتخاره ؟؟؟ بحث سر راک فارسی نیست که اصلا... آقا مگه یاس و هیچکس و پیشرو هم رپر فارسی نیستن ؟؟؟ پس چرا اونا دزدی نمی کنن حالا ؟ ببین عزیزم... چندتا رپر کاملا نام رپ فارسی رو ضایع کردن. همین. شما اون آهنگ رو دانلود کن 250 کیلو بایته... ببین چیه...
1- آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...
صبر کن چرا می توپی بهم دوست من ؟
آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...
صبر کن چرا می توپی بهم دوست من ؟
آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...[/QUOTE]
دوست عزیز:
1-منم باهات موافقم که بعضی ها پست اول رو مطالعه کنند و الکی هی به آقای تتلو گیر ندند!
2-من نگفتم lp طرفدار نداره.گفتم اشتباه میکنن که روی این آهنگ ها بخونند چون خیلی طرفدار داره.
چستر 4 سال پیش اعتیادش رو به کمک و اصرار شدید همسرش ترک کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)