یکی از معایب این گوشی کوچیکی ال سی دی هست فقط 2 اینچه . و فقط یک تم از پیش نصب شده قدیمی و خز داره !!!
ولی فیلمبرداری خیلی خوبی داره ! و با این قیمت هم نمیارزه !!!
یکی از معایب این گوشی کوچیکی ال سی دی هست فقط 2 اینچه . و فقط یک تم از پیش نصب شده قدیمی و خز داره !!!
ولی فیلمبرداری خیلی خوبی داره ! و با این قیمت هم نمیارزه !!!
یه سوال دارم دوست عزیز این نرم افزار Music Mate 4 چطوره ؟ مربوط به آهنگسازیه ؟ کار باهاش لذتبخشه ؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم
مطمئنی صدای اسپیکرش انقدر کمه؟؟/
کا810 که اسپیکرش دیگه اخر کم بود حتی از دبلیو810 این که اگه اینجوری باشه باید در حد ای250 سامسونگ باهش.
توی پکش مموری 2 گیگ داره؟
بله همونطور که گفتم فیلمبرداریش از k800 و k810 خیلی بهتره خودم تست کردم
صدای ایرفونش خوبه مموری همراهش هم 2 گیگ sandisk
اتفاقا با توجه به رزولوشنش ال سی دیش مناسبه دقیقا مشابه k800 و k810 ولی همونطور که گفتم روشنایی صفحه اش کمتره 5 تا تم از پیش نصب شده داره که 3 تاش هم فلش لایت هست
بله مربوط به اهنگسازیه ولی زیاد باهاش کار نکردم ولی نرم افزار خوش ساختیه
من خودم k810 داشتم و قبلش هم w800 داشتم که k810 صداش خیلی بلندتر بود ولی این خیلی کمتره اما باکیفیته
که برای من صدای بلند اسپیکر زیاد مهم نیست
در آخر هم قبول دارم قیمتش خیلی بالاس ولی خیلی خوشگل و خوشدسته
دوست عزیز متشکر به خاطر توضیحاتت.عجیبه که صداش خیلی از کا810 کمتره شاید کا810 شما هک شده باشه.چون این گوشی واقعا صداش از همه گوشیها ضعیفتره.من احتمال میدادم صداش در حد دبلیو810 یا کا800 باشه.
برای من صدای بلند اهمیت نداره دوست دارم در سطح متوسط باشه اما با کیفیت.
در اینکه خوش دست هست هیچ شکی ندارم.
دوست عزیز اگه تونستی یه چند تا عکس از دوربینش واسمون آپ کن اگرم تونستی با گوشیهای 3 مگای دیگه یه مقایسه بکنی خیلی خوب میشه.
من k810 رو نو خریده بودم توی همین عید واقعا صدای اسپیکرش خیلی باندتر از این بود و با k800 برابری میکرد ولی این صدای اسپیکرش از تمام گوشیهایی که تا الان داشتم کمتره حتی صدای زنگش هم همینطور
ا نظر عکاسی چون لاش و فوکوس نداره فقط میشه تو حالت عکسهای منظره و در نور روز یا نور زیاد روش حساب کرد اون هم نه درت و حسابی چون فاصله ها رو نمیتونه درست تنظیم کنه و کلا دوربینش بین 3 مگایکسلی ها از همه ضعیفتره ولی نمیدونم چرا حجم عکسهاش اینهمه زیاده این هم نمونه اش
یک گزینه به نام انتقال فایلهای حجیم داره زمانی که گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی که در این حالت میتونی مثل یک رم ریدر فایلها رو با سرعت خیلی بالا انتقال بدی
حالت مدیریت مسیج خیلی جالبه که میتونه مسیجها تونو بر اساس نوعشون ذخیره کنه مثلا جکها یکجا و عاشقانه ها یکجا و غیره
عجیبه کا800 که اصلا صدایی نداشت که صداش انقدر بلند باشه.
میشه بری یه جایی چک کنی شاید اسپیکرش مشکل داشته باشه.به نظرم نهایتا باید در حدکا800 باشه تمامی بچه ها میدونن که کا800 و دبلیو950 صداش از تمامی گوشیهای درست و حسابی کمتره.
نمیدونم والا من k810 و k800 خیلی دیدم همشون صداشون بلند بود البته نه در حد صدای گوشی مثل n73 ولی بازم خوب بود
صدای گوشی 5310 نوکیا رو شنیدین؟
این w890 هم مثل همونه و به نظر من خیلی کمه
من هم توی یک پریویو این گوشی خوندم که صدای این گوشی بلند نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)