تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 61

نام تاپيک: سیاهچاله

آخر فروم باز hamidghoty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

خوب اگه سیارات رو روی صفحه 2 بعدی در نظر بکیریم انحنا ایجاد میکنن.ولی سیاهچاله صفحه رو سوراخ میکنه؟این طوری همه چیز میریزه بیرون؟(کجا میریزه دنیای دیگه)؟

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

خوب اگه سیارات رو روی صفحه 2 بعدی در نظر بکیریم انحنا ایجاد میکنن.ولی سیاهچاله صفحه رو سوراخ میکنه؟این طوری همه چیز میریزه بیرون؟(کجا میریزه دنیای دیگه)؟
    واقعا نفهمیدم چی شد
    درسته که انیشتین ی نظریه داده بود که میشه با این تونلا (اسمشو نمیدونم) تو فضا سفر کرد وخودشم اینو رد کرده بود که بعد با نظریه تار(فکر کنم همین بود) اثبات شد که میشه این کارو کد.
    حالا فرض کنیم ما ی تونل داریم
    وقتی من دستمو میبرم تو (تا آرنج)(اونطرف سیاه چال باشه)به چشم خودم که این طرف هستم دستم بعد مدت طولانی دستم به آرامی وارد سیاهچال میشه و هم زمان کشیده میشه
    و به چشم ناظر اونطرف من ی پیر مرد شدم
    درسته
    قرمز:کرم چاله ها
    من که اصلا نفهمیدم شما چی گفتید.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تا اونجا که یادم میاد انیشتین در مورد انبساط عالم یه ثابتی رو در نظر گرفته بود که بعدا اعلام کرد این بزرگترین اشتباهش بوده و گفت که درست نیست .... اما بعد از عکسهایی که گرفته شد معلوم شد انبساط عالم و ثابت اون که انیشتین محاسبه کرده بود واقعیت داره.

این تونل هم که خوب دوستمون گفت کرم چاله است ...

تو کرم چاله خیلی از قضایای فیزیک بهم میریزه و به این سادگی نیست که شما فکر می کنید(یا حداقل از نوشته تون پیداست)
    چون فضا زمان در کنار اجرام چگال خم میشه و به صورت یه گودال در میاد ... فرض کردن اگه اون طرف این گودال هم جرم چگال وجود داشته باشه و دو خمیدگی به هم وصل بشن ... می شه یه کرم چاله ...
    و چون تو کرم چاله قوانین فیزیک و زمان دچار تغییر می شه ... احتمال دادن ما با ورد به کرمچاله سر از جایی دیگه از همین جهان و یا شاید جهانی دیگه در بیاریم.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

13

سلام
    دورترين کهکشان شناخته شده حدود 12 ميليار سال .
    ممنون از تذکر سریعتان.
    پست را ویرایش کردم.

درسته که انیشتین ی نظریه داده بود که میشه با این تونلا (اسمشو نمیدونم) تو فضا سفر کرد وخودشم اینو رد کرده بود که بعد با نظریه تار(فکر کنم همین بود) اثبات شد که میشه این کارو کد.
    حالا فرض کنیم ما ی تونل داریم
    وقتی من دستمو میبرم تو (تا آرنج)(اونطرف سیاه چال باشه)به چشم خودم که این طرف هستم دستم بعد مدت طولانی دستم به آرامی وارد سیاهچال میشه و هم زمان کشیده میشه
    و به چشم ناظر اونطرف من ی پیر مرد شدم
    درسته
    با گفته های شما آدم گمان میکند که سیاهچاله مثل یک صفحه LCD خانگی است (همان ها که مدام نازک تر هم میشوند) یا یک چیزی مثل آینه.
    آدم یک طرفش بایستد و خیلی راحت انگشتش را در آن فرو کند (مثل این بعضی فیلم های خالی بندی!)

بابا، سیاه چاله یک قول چگال و پرجرم وحشتناک است.
    در نزدیکی اون تمام مفاهیم آشنای ما به هم میریزند، حتی با انحنای فضا مفاهیمی مثل بالا، پایین، روبرو و.... هم دیگر...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

چون فضا زمان در کنار اجرام چگال خم میشه و به صورت یه گودال در میاد ... فرض کردن اگه اون طرف این گودال هم جرم چگال وجود داشته باشه و دو خمیدگی به هم وصل بشن ... می شه یه کرم چاله ...
    و چون تو کرم چاله قوانین فیزیک و زمان دچار تغییر می شه ... احتمال دادن ما با ورد به کرمچاله سر از جایی دیگه از همین جهان و یا شاید جهانی دیگه در بیاریم.
    خوب منم منظورم همین بود
    نظریه جدید=یک روزی هیچ چیزی از سیاه چاله باقی نمی ماند!!!
    موادی که تو سیاهچاله ریخته شده آنی از بین میره(یک دفعه همه با هم)یا همون لحظه که وارد میشه از بین میره

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    موادی که تو سیاهچاله ریخته شده آنی از بین میره(یک دفعه همه با هم)یا همون لحظه که وارد میشه از بین میره
    تا از بین رفتن را چی معنی کنیم!
    آیا چوبی که سوخته و زغال شده، از بین رفته؟؟؟؟؟
    از نظر عرف شاید از بین رفته باشد، ولی از نظر فیزیکی فقط ما شاهد یک تبدیل بوده ایم.
    اگر منظورتان از نظر مردم باشد، جوابتان "بله" است، اشیا به نزدیک سیاه چاله که برسند نابود میشوند. (هیچ جرمی نمیتواند سالم بماند، هیچ جرمی، نه آهن نه الماس و نه...)
    ولی اگر منظورتان از نظر فیزیک بوده جوابتان "خیر" است، جرمی که به سمت سیاه چاله میرود جزئی از سیاهچاله میشود، البته به چگالی باید دقت کرد.
    یعنی شاید اگر کوه اورست وارد سیاه چاله ای شود، تبدیل به یک سر سوزن شود.
    همین بلعید شدن اجرام دیگر توسط سیاه چاله، باعث افزایش جرم سیاهچاله میشود و افزایش جرم باعث قوی تر شدن نیروی گرانشی و بلعیده شدن چیزهای بیشتر میشود.....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سیاهچاله تو چه شرایطی از بین میره

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

چرا پس هیشکی هیچی نگفت ؟ من میخواستم بپرسم همین سوالو ولی گفتم دیگه ...پرسیدن

از همه دوستان به خاطره مطالب شون تشکر می کنم ...یه سوالم دارم
    من اصلا نمیتونم نمی فهمم چه طوری آخه سیاه چاله ها از بین میرن ؟

اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

AlL The Best

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

پرنیان جان ...

تو پست های بالاتر در این مورد صحبت شده ...

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

سیاهچاله تو چه شرایطی از بین میره
    چرا پس هیشکی هیچی نگفت ؟ من میخواستم بپرسم همین سوالو ولی گفتم دیگه ...پرسیدن

از همه دوستان به خاطره مطالب شون تشکر می کنم ...یه سوالم دارم
    من اصلا نمیتونم نمی فهمم چه طوری آخه سیاه چاله ها از بین میرن ؟

اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

AlL The Best
    اقا اصلا کی گفته سیاه چاله هست؟سیاه چاله یه نظریه س که هنوز خودشم اثبات نشده چه برسه به از بین رفتنش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •