تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: واریکوسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره ولی دکتری که معاینه کرد منو یکی دو هفته پیش که میخواست دفترچه پر کنه برام گفت تو سونوگرافیت زده درجه 3 ولی قطر رگش مرز بین دو و سه است. من نفهمیدم منشیش گفت اینو میگه زیاد به دلت صابون نزنی ولی سونو گرافیتم ببر نظام وظیفه ولی فعلا باید برم دکتر نمیدونم چیکار کنم آآخر حد مرزش چقدره اگه مرزه چرا سونوگرافی نوشته گرید 3 خیلی گیج و نگرانیم کمکم میکنی اگه اطلاعی داری در زمینه قطر رگ منو زده 4 میلیمتر در اسکرتوم چپ

داداشه گلم این جوابه معافیتت به کجا رسید ...؟؟؟

منم دقیقا شرایط خودتو دارم فقط واسه من 4.5 زده قطر وریدو ...

خواهشاااا جواب بده ...

دارم دق میکنم ...

مرسی ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من هم دچار این مشکا شده ام و از نوع 1 می باشد و طی مراحل گزینشی متو جه شدم

بهتره عمل کنی تا در آینده دچارمشل نشی البته عمل رو شاخته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 معافیتواریکوسول

سلام اقای دکتر امیدوارم به سوالام جواب بدید چون تو هر سایتی رفتم هیچ جوابی نگرفتم.اقای دکتر من سمت چپ بیضه ام 2.3 میلیمتر در حالت استراحت و 3میلیتر با مشاهده مانور والسالوا هست.که بین درجه 2-3 هست. میخواستم بگم برای معافیت پزشکی میتونم اقدام کنم یعنی برای معافیت دائم ؟؟؟اگه نمیشود فقط معافیت رزم صورت میگیرد ایا با فشار بدنسازی شدتش بیشتر میشود؟؟؟؟که به گرید
    3 برسم یا همون بین 2-3 هست میدن تو سونو گرافی زده 2.3 ا مانور 3 میلیمتر هست که درجه 2 و سه؟؟؟ایا عوارضی هم دارد بعد از اینکه به گرید 3 رسیدم و معاف شدم و بعدش عمل کنم مشکلی ته وجود میاید؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام اقای دکتر امیدوارم به سوالام جواب بدید چون تو هر سایتی رفتم هیچ جوابی نگرفتم.اقای دکتر من سمت چپ بیضه ام 2.3 میلیمتر در حالت استراحت و 3میلیتر با مشاهده مانور والسالوا هست.که بین درجه 2-3 هست. میخواستم بگم برای معافیت پزشکی میتونم اقدام کنم یعنی برای معافیت دائم ؟؟؟اگه نمیشود فقط معافیت رزم صورت میگیرد ایا با فشار بدنسازی شدتش بیشتر میشود؟؟؟؟که به گرید
    3 برسم یا همون بین 2-3 هست میدن تو سونو گرافی زده 2.3 ا مانور 3 میلیمتر هست که درجه 2 و سه؟؟؟ایا عوارضی هم دارد بعد از اینکه به گرید 3 رسیدم و معاف شدم و بعدش عمل کنم مشکلی ته وجود میاید؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید
    دوست عزیز گرید واریکوسل ممکنه با فشار بدنسازی بالا بره ولی به هیچ عنوان نمی توان در این مورد نظر قطعی داد و شاید هم این اتفاق نیوفته . در مورد عوارض آن هم باید گفت که مهمترن عارضه واریکوسل نازایی می باشد که هم با شدت و هم با مدت آن رابطه دارد لذا بصورت کلی توصیه به تاخیر در درمان و همچنین تلاش جهت افزایش گرید بیماری نمی شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14

دوست عزیز گرید واریکوسل ممکنه با فشار بدنسازی بالا بره ولی به هیچ عنوان نمی توان در این مورد نظر قطعی داد و شاید هم این اتفاق نیوفته . در مورد عوارض آن هم باید گفت که مهمترن عارضه واریکوسل نازایی می باشد که هم با شدت و هم با مدت آن رابطه دارد لذا بصورت کلی توصیه به تاخیر در درمان و همچنین تلاش جهت افزایش گرید بیماری نمی شود
    مرسی از جواب میخواستم بدونم چه جوری و با چه کارهایی این درجه بالا میرود؟؟؟؟بالاخره با یه فشار در داخل شکم به وجود امده پس اگر همون فشاری که باعث این بیماری شده را را بیشتر کنم بالاتر میرود گرید ان متقابلا.حالا به نظر شما چه کارهایی میتواند بر بیشتر شدن درجه ان تاثیر بگذارد؟؟؟؟با این شواهد که در نتیجه سونوگرافی من وجود داره ایا بیشتر درجه 3 هست یا درجه 2؟؟؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی از جواب میخواستم بدونم چه جوری و با چه کارهایی این درجه بالا میرود؟؟؟؟بالاخره با یه فشار در داخل شکم به وجود امده پس اگر همون فشاری که باعث این بیماری شده را را بیشتر کنم بالاتر میرود گرید ان متقابلا.حالا به نظر شما چه کارهایی میتواند بر بیشتر شدن درجه ان تاثیر بگذارد؟؟؟؟با این شواهد که در نتیجه سونوگرافی من وجود داره ایا بیشتر درجه 3 هست یا درجه 2؟؟؟
    در مورد سونو گرافی مطلب اضافه ای نمی تونم بگم . این شواهد معیار های خاصی دارند که متخصصین این امر بر اساس این معیار ها گرید بیماری را تعیین می کنند .
    اینکه چکار کنیم تا بیماری تشدید بشه هم کار بنده نیست . علم من در حدی است که شاید بتونم بگم چکار کنیم که یک بیماری تخفیف پیدا کنه و یا خوب بشه و نه اینکه بیماری را تشدید کنم !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14

در مورد سونو گرافی مطلب اضافه ای نمی تونم بگم . این شواهد معیار های خاصی دارند که متخصصین این امر بر اساس این معیار ها گرید بیماری را تعیین می کنند .
    اینکه چکار کنیم تا بیماری تشدید بشه هم کار بنده نیست . علم من در حدی است که شاید بتونم بگم چکار کنیم که یک بیماری تخفیف پیدا کنه و یا خوب بشه و نه اینکه بیماری را تشدید کنم !!!

بله حق با شماست حداقل بگید چه کارایی نباید کهرد که این بیماری تشدید پیدا نکنه که وجدان شما در عذاب نباشه.میدونم حق با شماست ولی من برای معافی بایی این کارو بکنم اگه امکانش هست بگید که به غیر از عمل چه کارایی نباید بکنم که این تشدید پیدا نکنه؟؟؟بدنسازی رو میتونم دوباره شروع کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 معافیتواریکوسول

اقای دکتر حق میدم بهتون که سوالام جواب ندید ولی امیدوارم به این سوالم جواب بدید اقای دکتر من علاقه خاصی به بدنسازی دارم میخواستم ببینم ایا میتونم به باشگاه برم؟با سبک کار کردن مشکلی پیش میاد؟؟؟اگه بعد از 4 ماه عمل کنم و تو این 4 ماه سبک تمرین کنم ایا عقیم بعد از 4ماه عمل کنم میشم؟ایا درد میگیره اگر شروع کنم باشگاه رو؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم . من دقیقا 1.5 سال پیش بخاطر تکرر ادرار رفتم پیش دکتر کلیه - دکترم منو معاینه کرد و سونگرافی از کلیه و پروستات نوشت که هیچ مشکلی نداشتم و با دارو مشکلم حل شد . الان یه 6 ماهی میشه که از دوباره تو ناحیه بیضه چپ مشکل دارم و بعضی مواقع احساس درد میکنم . ولی توی دفع ادرار هیچ مشکلی ندارم. بنظرتون این مشکل میتونه از واریکوسل باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم . من دقیقا 1.5 سال پیش بخاطر تکرر ادرار رفتم پیش دکتر کلیه - دکترم منو معاینه کرد و سونگرافی از کلیه و پروستات نوشت که هیچ مشکلی نداشتم و با دارو مشکلم حل شد . الان یه 6 ماهی میشه که از دوباره تو ناحیه بیضه چپ مشکل دارم و بعضی مواقع احساس درد میکنم . ولی توی دفع ادرار هیچ مشکلی ندارم. بنظرتون این مشکل میتونه از واریکوسل باشه؟
    ببخشید من متوجه نشدم شما 1.5سال پیش تکرر ادرار داشتین که خب خدا رو شکر ازمایش ها بیانگر سلامت کلیه و ... بوده اما تو ادامه جمله گفتین از دوباره بیضه چپم درد گرفت یعنی شما 1.5سال پیش درد بیضه هم داشتین ؟ یا فقط همون تکرر ادرار بوده ؟ چون تکرر ادرار معمولا ربطی به بیضه نداره ( البته بغیر از یسری موارد که می تونه ربط داشته باشه )
    در مورد احساس درد بله یکی از نشانه های واریکوسل هست درد و احساس و سنگینی و بیرون زدگی ورید های بالای بیضه و ... البته ممکنه در یک فرد همه ی علایم دیده نشه یا اصلا علامتی نداشته باشه اما شما با مراجعه به متخصص اورولوژی می تونین پیگیری کنین برای درمانتون که خب من توصیه می کنم حتما توسط متخصص معاینه بشین
    Last edited by emad91; 06-12-2012 at 00:39.

11. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •