ایول دمت گرم.به این میگن کاربر خوب.حرف دلمو زدی.![]()
نوکیا
سامسونگ
موتورولا
سونی اریکسون
اپل
ال جی
htc
ایول دمت گرم.به این میگن کاربر خوب.حرف دلمو زدی.![]()
بچه ها برید پست 2 این تاپیکو ببینید من چی گفتم. گفتم این تاپیک آخرش میشه خونو خون ریزی. تمومش کنید دیگه. بابا خود مسئولان شرکتای سونی اریکسونو نوکیا و سامسونگم راضی نیستن با هم دعوا کنید.
آسمون بارونی یه بار دیگه گفتی xperia فیکه میام خونتون گوشیتو میشکونمو بر میگردم
به نظر من پستی که در بالا داده شد فقط میخواست حضور سونی اریکسون رو اثبات کنه(البته با فرمولهایی پیچیده و گمراه کردن خواننده )!شما برای توضیحاتی که برای نوکیا دادید واضح بود احساس تنفری از این شرکت دارید !همچنین عنوان کردید که فقط گوشی ان 95 8 گیگ نوکیا چون دو سی پی یو داره سرعتش خوبه!!در حالی که همه اینو میدونند که گوشیهای جدید نوکیا که از اوایل 2007 اومدند همه دارای سرعتی فوق العاده بودند!در قسمت سامسونگ شما فقط اینو میخواستید بگید که بله!سامسونگ به تقلید از سونی اریک گوشیهاشو دسته بندی کرده!و در قسمت سونی اریکسون فقط به تعریف و تمجید همیشگی از سونی اریکسون پرداختید و گوشی ای مانند کا810 رو که خیلی از طرفداراهای سونی اریک کا800 رو بهش ترجیح میدن به عنوان یک گوشی موفق ذکر کردید!!!همچنین گوشیهای تکراری سری کا و دبلیو رو نام بردید که هیچ نو اوری نداشته اند!اما به سادگی از کنار گوشیهایی مانند 5610 و 5700 و 6120 و حتی 5310 نوکیا گذشتید بدون اینکه کوچکترین اشاره ای به برتریهای محض این گوشیها در برابر گوشیهای کا و دبلیوی سونی اریکسون داشته باشید!شما طراحی 5610 رو دیدید؟؟؟چقدر زیبا و باریک!با ال سی دی فوق العاده ی 16 میلیون رنگی که کاربرای سونی اریکسون ارزوی این نوع ال سی دی ها رو دارند!یا شما صدای این گوشیها رو در هندزفری شنیدید؟؟؟یا طبق همیشه میخواهید بگید که بله!دبلیو 810 سونی اریکسون توی هندزفری برتر و بقیه بوقند!سونی اریک تموم شد!!حالا جدیدا گوشیهای فیک از طرف سایتهای زرد طرفدار سونی اریکسون ارائه میشه تا بلکه کاربرای سونی اریکی رو شاد کنه!!!
از سخنان خود لذت میبریم!از گفتن واقعیات لذت میبریم!میزان تعصبات و عقده ها ی ملت رو کشف میکنیم!و مهمتر از همه فضولان رو شناسایی میکنیم!نابخشوده جان که الهی خدا نبخشدت اون پستتو ویرایش کن به خصوص اون جمله ی اولش که بدجوری باعث رو گرفتن و پر رویی کاربران خردسال (خودش میدونه با کی هستم!!)میشه
Last edited by rainysky50; 22-01-2008 at 15:31.
بابا تاپیکو به گند کشیدین همتون
لطفا همگی بخاطر اون ریش سفیدتون و کمر خمیدتون کوتاه بیاین(با توجه به این که خیلی ادعا میکنید بزرگ هستید و پیر شدید)
راست میگه دیگه.منم احساس پشیمونی میکنم.عذاب وجدان اومد سراغم
احساس ندامت میکنیییییم!!!!کلک هر چی میخواستی بهم قالب کردی اونوقت میگی احساس پشیمونی میکنی!!!دی:
بیاید با هم دوست باشیم..عشق.صفا محبت .![]()
![]()
الان چند وقته پستام زیاد نمیشه.هر وز میبینم 20 تا پ خ دارم.همش نوشته post deleted
لابد چون دوست داشتنیه رفتی رای دادی!!؟؟؟دست شما درد نکنه!امیدوارم در تمام مراحل زندگی انتخابهاتون به این شکل انجام بشه!!!!
آسمون تو خیلی چیزی؟ چرا هرروز امضاتو عوض میکنی؟ همین دیروز نوشته بودی نوکیا حالا نوشتی اپل!!!!!لابد چون دوست داشتنیه رفتی رای دادی!!؟؟؟دست شما درد نکنه!امیدوارم در تمام مراحل زندگی انتخابهاتون به این شکل انجام بشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)