mzof عزيز
من اين كاري كه شما گفتي انجام ميده اما IDM پيغام ميده
NO flv fles found !!
چكار كنم؟
mzof عزيز
من اين كاري كه شما گفتي انجام ميده اما IDM پيغام ميده
NO flv fles found !!
چكار كنم؟
با سلام من
امروز آپدیت کردم و تبدیل به این ورژن شد Version: 5.12 Build 7 (Feb/06/2008) Trial حالا به هیچ کدوم از این کرکها کرک نمیشه حالا این ورژن خوبه؟ و برای این هیچ کرک یا شماره سریالی نیست ؟
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
نمیدونم چی بگم من خودم همیشه با این روش این کار رو انجام میدم
این فایل رو دانلود کن
هم داخلش پچ هست و هم کیجن.
ببین کدومش جواب میده من خودم با همین به راحتی رجیستر کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با گرفتن این فایل:چجوری میتونم فارسیش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از جوابتون ولی هیچ کدوم نشد؟
میشه بگین شما با کدوم و چجوری کرک کرید بعدا چرا برا شما فول نوشته برا من Trial ؟
در ضمن من قبلا با همین ورژن کار میکردم و خودش بعد از اتصال به اینترنت پرسید که میخواهید فارسی اضافه بشه یا نه ؟
حالا همون برنامه رو روی وینوز جدید زدم تو لیست زبانها هم فارسی وجود نداره؟و اون سوالو دیگه نپرسید.
حالا یه سوال من که اینو آپدیت کردم میتونم دوباره به حالت اول برگردونم ؟یعنی حالت قبل از آپدیت؟
چجوری ؟
حالا یه مشکل دیگه یش اومد نوشتهای زیر آیکونها بالا تولبار رو تو آیونها و قرقاتی شدن این واسه چی اینطوری شد؟
اول از همه پیشنهاد میکنم یک بار IDM رو از سیستم Unistal کنی.
بعد این نسخه رو که خودم هم این رو روی سیستمم نصب کردم نصب کنید.
بعد از اینکه نصب کردی با یکی از پچهایی که معرفی کردم برنامه رو پچ کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دوست داری مثل من کامل رجیستر کنی از کیجن استفاده کن.
یکی از کیجنها به اسم IDM_Dr.Carbon هست.من خودم از این استفاده کردم البته این رو هم بگم که خیلی سعی کردم با یکی دو بار موفق نشدم اما بالاخره بعد از چندین بار تونستم با یکی از سریالها که کیجن داد رجیستر کنم.![]()
عزیز ممنونم
آیا آپدیت هم کردید؟
بعد از آپدیت هم نیاز به کرک داشتبعد از آپدیت چجوری کرک کردید؟
با تشکر
نه من تا به حال آپدیت نکردم.
این نسخه آخر از این نرم افزار هست و فکر نمیکنم آپدیتی براش وجود داشته باشه.
به هر حال من تا به حال آپدیت نکردم اما فکر کنم هر برنامه ای رو که کرک کنیم و یا اینکه پج کنیم بعد از آپدیت کردن به کرک و پچ جدید احتیاج داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)