قیمت آی فون ۳۹۹ دلار هست نه ۸۰۰ دلار.
گوشی هنگ می کنه؟! پس این همه کاربر چطور از این گوشی در ایران (و کشورهای دیگه بصورت آنلاک) استفاده می کنن؟
قیمت آی فون ۳۹۹ دلار هست نه ۸۰۰ دلار.
گوشی هنگ می کنه؟! پس این همه کاربر چطور از این گوشی در ایران (و کشورهای دیگه بصورت آنلاک) استفاده می کنن؟
تایید پست بالا!
در ضمن همین جا ان نفر از این گوشی با اپراتورهای داخلی کار میکنند!
وقتی این این گوشی رو رجیستر شده با برنامه هاشو و ارتباطات ویژه At&t میخرید 800 دلار است وواقعا ارزش داره
پس اینکه تو سایت خود Apple ، قیمتش 399 دلار هست بدون سیم کارته؟
بله. این قسمت از حرف شما کاملا درسته. با هزینه ی اشتراک اپراتور قیمتش همین حدودا می شه.
منظور cdplayer از ۸۰۰ دلار با هزینه ی اشتراک سالیانه ی اپراتور هست. هزینه ی مکالمه و اس ام اس و ...
شرکت معظم AT&T خودش اول میاد هزینه اینترنت و امکانات شبکه را همراه گوشی به کمپانی اپل سفارش میده
بنظرم هیچ گوشی Apple iphone نمیشه
نه داداشفدات شم ایرانسل بیشتر از 32 مگ که نمیشه دانلود کرد
آره فدات شم
من حدود 3 4 تا آلبوم كامل آهنگ دانلودكردم
3 4 تا برنامه 10 15 مگي دانلود كردم
كلي چت كردم
روي هم رفته حدود 400 مگي استفاده كردم ازش (بدون پرداخت هيچ پولي (البته 15 تومن واسه سيم كارت دادم))
اینکه اپل آی فون رو به سفارش AT&T زده حرف درستی نیست.
اگه شما کنفرانس Macworld 2007 رو ببینین که در اون آی فون معرفی شد ..... در اون کنفرانس گفته شد که AT&T تنها یکسال قبل از تولید آی فون از این محصول خبر داشته ..... من سال هاست کاربر محصولات اپل هستم. بحث ها و شایعات تولید آی فون به خیلی عقب تر یعنی سال های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ برمی گرده.
ضمنا حدود ۲۵۰ هزار کاربر آی فون در آمریکا گوشی هاشون رو آنلاک کردن تا بتونن از اپراتور T-Mobile استفاده کنن .... من تا حالا آمریکا نرفتم اما این ارقام نشون می ده که بعضی ها از سرویس های AT&T راضی نیستن .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)