تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: Apple iphone 8 gig یا N95 8 gig

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز تعدادی گوشی موبایل Apple iphone 8 GIG از واشنگتن پایتخت آمریکا برام رسیده قفل هست فقط با شبکه AT&T آمریکا کار میکنه قیمتش 800$ است اگر توی شبکه ایران unlock بشه گوشی هنگ میکنه
    بخاطر همین من فقط قفل شده رو آوردم
    Apple iphone 8 GIG اوج هنر و تکنولوژی مخابراتی آمریکا است
    یک بار توی یک کنفرانس ویدئویی آنلاین در ایران سر جلسه متا کارول الکترونیک آمریکا مجازی شرکت کردم طرحی رو ارائه دادم که انجمن ثبث اختراعات آمریکا اونو پذیرفت یک ویزای 30 روزه+ هزینه مجانی به آمریکا از طرف UAT دریافت کردم وقتی که آمریکا بودم توی کنفرانس طرح خودمو به انگلیسی همراه با راهکارها بیان کردم مثل توپ صدا کرد

طرح من این بود:
    برای هر وسیله صنعتی و الکترونیکی در خانه اداره مدرسه همه جا مراکز صنعتی با نصب یک کیت الکترونیکی یک ip Address اینترنت و تحت شبکه تعریف بشه که بتونیم با این روش از هرجای دنیا همانند یک مسیج فرستادن با گوشی تلفن همراه بشه مثلا یک لباس شوئی که مثلا توی یک شهر و یا قاره دیگر است کنترل کرد
    یا مثلا در ایران دیگر مامورچی کنترل آب و برق وجود نداشته باشه بعنوان مثال یک کنتر آب در طی هر 24 ساعت مصرف آب رو به سازمان آب گزارش بده

یا مثلا این طرح من برای تلویزیون های آینده هرشخصی چه برنامه ای رو بیشتر دوست داره و چه شبکه ای رو بیشتر نگاه میکنه
    و یا اینکه هرکسی در روز چند بار تلفنش زنگ میخوره به چه کسانی تماس گرفته
    همه اینها با کنترل و هدایت روی ای سی هوشمندی اتفاق میوفته که اونو وارد شبکه جهانی اینترنت میکنه

تا الان من سالی 3 ماه آمریکا میرم اونجا توی یک آزمایشگاه کار میکنم و 9 ماهی رو که ایران هستم به بخش ای تی شرکت نفت یاری میرسونم
    فروش گوشی موبایل هم برای من حالت اماری داره برای کشور آمریکا ولی هدف اصلی من از فروش گوشی ها موبایل در ایران پول نیست اگر دوستان استقبال کنند بقیه داستان رو بگم...
    قیمت آی فون ۳۹۹ دلار هست نه ۸۰۰ دلار.
    گوشی هنگ می کنه؟! پس این همه کاربر چطور از این گوشی در ایران (و کشورهای دیگه بصورت آنلاک) استفاده می کنن؟

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

تایید پست بالا!
    در ضمن همین جا ان نفر از این گوشی با اپراتورهای داخلی کار میکنند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وقتی این این گوشی رو رجیستر شده با برنامه هاشو و ارتباطات ویژه At&t میخرید 800 دلار است وواقعا ارزش داره

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

پس اینکه تو سایت خود Apple ، قیمتش 399 دلار هست بدون سیم کارته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وقتی این این گوشی رو رجیستر شده با برنامه هاشو و ارتباطات ویژه At&t میخرید 800 دلار است وواقعا ارزش داره
    بله. این قسمت از حرف شما کاملا درسته. با هزینه ی اشتراک اپراتور قیمتش همین حدودا می شه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس اینکه تو سایت خود Apple ، قیمتش 399 دلار هست بدون سیم کارته؟
    منظور cdplayer از ۸۰۰ دلار با هزینه ی اشتراک سالیانه ی اپراتور هست. هزینه ی مکالمه و اس ام اس و ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شرکت معظم AT&T خودش اول میاد هزینه اینترنت و امکانات شبکه را همراه گوشی به کمپانی اپل سفارش میده

بنظرم هیچ گوشی Apple iphone نمیشه

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فدات شم ایرانسل بیشتر از 32 مگ که نمیشه دانلود کرد
    آره فدات شم
    نه داداش
    من حدود 3 4 تا آلبوم كامل آهنگ دانلودكردم
    3 4 تا برنامه 10 15 مگي دانلود كردم
    كلي چت كردم
    روي هم رفته حدود 400 مگي استفاده كردم ازش (بدون پرداخت هيچ پولي (البته 15 تومن واسه سيم كارت دادم))

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شرکت معظم AT&T خودش اول میاد هزینه اینترنت و امکانات شبکه را همراه گوشی به کمپانی اپل سفارش میده

بنظرم هیچ گوشی Apple iphone نمیشه
    اینکه اپل آی فون رو به سفارش AT&T زده حرف درستی نیست.
    اگه شما کنفرانس Macworld 2007 رو ببینین که در اون آی فون معرفی شد ..... در اون کنفرانس گفته شد که AT&T تنها یکسال قبل از تولید آی فون از این محصول خبر داشته ..... من سال هاست کاربر محصولات اپل هستم. بحث ها و شایعات تولید آی فون به خیلی عقب تر یعنی سال های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ برمی گرده.

ضمنا حدود ۲۵۰ هزار کاربر آی فون در آمریکا گوشی هاشون رو آنلاک کردن تا بتونن از اپراتور T-Mobile استفاده کنن .... من تا حالا آمریکا نرفتم اما این ارقام نشون می ده که بعضی ها از سرویس های AT&T راضی نیستن .....

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به هر حال At&t بهترین بوده ولی گرون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •