تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 69

نام تاپيک: ایفون به ایران راه پیدا کرد

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

1-رضا خان یعنی میشه در آینده ی نزدیک یعنی تاچند ماه دیگه بلوتوث توی ایفون کار کنه؟منظورم اینه که بشه تبادل اطلاعات کرد؟
    2-الان توی کل تهران میتونی با وای فای کارکنی؟
    3صداش توی اسپیکر و هدفون با گوشیهایی که کار کردی مقایسه کن
    4میشه عکسی از هندسفری اش رو نشون بدی
    5هنگ منگ میکنه؟
    6چه برنامه هایی برای آی فون تا حالا ساخته شده؟
    7چطوری اس ام اس میدی؟اس ام اس نوشتن راحته؟
    8فیلم ها رو با کیفیت نشون میده یا شطرنجی؟
    9در ضمن توی بعضی ریویوها گفتن که شارژش خوب نیست و بعضی ها هم میگن که خوب آنتن نمیده میشه یه کم توضیح بدی
    10 کابل اتصاب به تی وی داره ؟
    11-از این سوکتهای 3.5 میلمیتری ها هم داره؟
    12-کجا آپدیتش میکنی ؟
    ۱. بله هکرها قولش دادن. این مدت داشتن رو MMS ، پیغام تصویری کار می کردن که به نتیجه رسیدن و نرم افزارش هم اومد.
    ۲. خیر! تنها در بعضی شرکت ها و مجتمع ها (مثل پایتخت) می شه از وای فای استفاده کرد. خوشبختانه من کامپوترهام ارتباط بی سیم دارن. به همین خاطر به راحتی از wifi استفاده می کنم. ضمنا یه ISP هم نزدیک خونه هست که وای فای آی فون شناسایی ش می کنه و بعد از اجازه گرفتن از شرکت (آی پی ازشون گرفتم) تو چند کیلومتری اطراف خونه همیشه به اینترنت وصلم .
    ۳. صدای اسپیکر هنگام مکالمه خیلی خوبه اما هنگام پخش موسیقی و فیلم عالی نیست. اما صدای هدفونش عالیه عین آی پاد و از بقیه ی گوشی ها خیلی بهتره.
    ۴.چشم.
    ۵.مگه ویندوز موبایله که هنگ کنه؟! از هنگ منگ تو آی فون خبری نیست (البته اگه درست هک نشده باشه ممکنه پیش بیاد).
    ۶. بیش از ۱۰۰ برنامه و بازی قانونی (زیاد خوب نیستن اینا) و صدها برنامه و بازی توسط هکرها (عالین!) براش اومده که نصبشون خیلی سادس . از MMS گرفته تا برنامه های ادیت فایل های آفیس ، ساخت زنگ از روی MP3 ، بازی های سه بعدی ، برنامه ی ادیت ویدیو و عکس و ... .
    ۷. آره ، راحته. یکی دو روز طول می کشه تا عادت کنی اما بعدش خوبه.
    ۸. کیفیت ویدیوش عالیه. بهترین کیفیت پخش ویدیو بین تمامی گوشی ها.
    ۹. شارژش معمولیه. من هفته ای سه بار شارژش می کنم. آنتن دهیش تو ایران (مخابرات و ایرانسل) عالیه.
    ۱۰. خیر!
    ۱۱. ؟
    ۱۲. نرم افزارهای آپدیتش تو اینترنت ریخته. بعضی از کامپیوتری ها هم پول می گیرن و آپدیتش می کنن هرچند که اگه خود آدم این کار رو بکنه براش خیلی به صرفه تره(چون کار ساده ایه).

به نقد راجب آی فون نوشتم امیدوارم بدردت بخوره. ضمنا آخر این نقد یه لینک دادم که یه ویدیو هست مربوط به آی فون . اگه تونستی دانلودش کن. باور کن ارزشش رو داره.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

۱. بله هکرها قولش دادن. این مدت داشتن رو MMS ، پیغام تصویری کار می کردن که به نتیجه رسیدن و نرم افزارش هم اومد.
    ۲. خیر! تنها در بعضی شرکت ها و مجتمع ها (مثل پایتخت) می شه از وای فای استفاده کرد. خوشبختانه من کامپوترهام ارتباط بی سیم دارن. به همین خاطر به راحتی از wifi استفاده می کنم. ضمنا یه ISP هم نزدیک خونه هست که وای فای آی فون شناسایی ش می کنه و بعد از اجازه گرفتن از شرکت (آی پی ازشون گرفتم) تو چند کیلومتری اطراف خونه همیشه به اینترنت وصلم .
    ۳. صدای اسپیکر هنگام مکالمه خیلی خوبه اما هنگام پخش موسیقی و فیلم عالی نیست. اما صدای هدفونش عالیه عین آی پاد و از بقیه ی گوشی ها خیلی بهتره.
    ۴.چشم.
    ۵.مگه ویندوز موبایله که هنگ کنه؟! از هنگ منگ تو آی فون خبری نیست (البته اگه درست هک نشده باشه ممکنه پیش بیاد).
    ۶. بیش از ۱۰۰ برنامه و بازی قانونی (زیاد خوب نیستن اینا) و صدها برنامه و بازی توسط هکرها (عالین!) براش اومده که نصبشون خیلی سادس . از MMS گرفته تا برنامه های ادیت فایل های آفیس ، ساخت زنگ از روی MP3 ، بازی های سه بعدی ، برنامه ی ادیت ویدیو و عکس و ... .
    ۷. آره ، راحته. یکی دو روز طول می کشه تا عادت کنی اما بعدش خوبه.
    ۸. کیفیت ویدیوش عالیه. بهترین کیفیت پخش ویدیو بین تمامی گوشی ها.
    ۹. شارژش معمولیه. من هفته ای سه بار شارژش می کنم. آنتن دهیش تو ایران (مخابرات و ایرانسل) عالیه.
    ۱۰. خیر!
    ۱۱. ؟
    ۱۲. نرم افزارهای آپدیتش تو اینترنت ریخته. بعضی از کامپیوتری ها هم پول می گیرن و آپدیتش می کنن هرچند که اگه خود آدم این کار رو بکنه براش خیلی به صرفه تره(چون کار ساده ایه).

به نقد راجب آی فون نوشتم امیدوارم بدردت بخوره. ضمنا آخر این نقد یه لینک دادم که یه ویدیو هست مربوط به آی فون . اگه تونستی دانلودش کن. باور کن ارزشش رو داره.
    دوست عزیز اون مواردی که با رنگ قرمز نشان دادم میشه بیشتر توضیح بدی
    شما با دبلوی 950 که صفحه کلید مجازی داره یا پی990 کارکردید؟ اس ام اس نوشتن با کدومهاشون راحت تره؟
    دیگه هر چی خودت میدونی بگو

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم آیا رادیو هم داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

دوست عزیز اون مواردی که با رنگ قرمز نشان دادم میشه بیشتر توضیح بدی
    شما با دبلوی 950 که صفحه کلید مجازی داره یا پی990 کارکردید؟ اس ام اس نوشتن با کدومهاشون راحت تره؟
    دیگه هر چی خودت میدونی بگو
    من دو تا لپ تاپ اپل دارم که هردوتاشون airpot (برای ارتباط بی سیم) دارن و خیلی راحت با آی فون (یا هر موبایل دیگه ای که وای فای داشته باشه) ارتباط برقرار می کنن.
    کیفیت صدای اسپیکرش خوب هست اما بنظرم N95 در این یه مورد بهتره. اما صدای هدفونش وقعا عالیه.
    نوع کیبورد کجازیه آی فون با کیبورد مجازیه گوشی هایی که نام بردی کاملا متفاوت و صد البته خیلی ساده تره. هنگامیکه می خوای اس ام اس بنویسی یه صفحه کلید مجازی رویت می شه که تایپ باهاش سریع و سادس.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

یه سوال دیگه هم دارم آیا رادیو هم داره؟
    متاسفانه خیر!
    تنها وقتی که به اینترنت وصل باشی می تونی از طریق یکی از نرم افزارهای آی فون بنام آی تونز به شبکه های رادیویی جهان (من جمله ایران) وصل بشی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا داره خوشم میاد رضا توی آینده ی نزدیک فیلمبرداریش درست میشه ؟
    توی این شهر قم فکر نکنم وای فای باشه اگه باشه که خیلی خبوه
    قیمتش چنده الان 4گیگ و 8 گیگ البته من احتمالا دم عید نوروز میخرم الان دارم پول جمع میکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

10 بلوتوث هم حل شد!

خب ، خدا رو شکر تمام مسائل حل شد و دیگه نیازی به جر و بحث راجب اینکه آی فون نمی تونه ویدیو ضبط کنه و این جور حرف ها نیست.

همین چند ساعت پیش یکی از سخنگویان شرکت اپل اعلام کرد که تمامی امکاناتی که در حال حاضر در آی فون موجود نیستن (من جمله ضبط ویدیو و افزایش کارایی بلوتوث) همگی رو بصورت آپدیت نرم افزاری می توان به گوشی اضافه کرد و اپل به زودی آپدیت های جدیدی رو برای آی فون ارائه خواهد کرد.

این هم لینک نصف و نیمه ی خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RezaTayebiJ; 14-11-2007 at 16:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

نه بابا داره خوشم میاد رضا توی آینده ی نزدیک فیلمبرداریش درست میشه ؟
    توی این شهر قم فکر نکنم وای فای باشه اگه باشه که خیلی خبوه
    قیمتش چنده الان 4گیگ و 8 گیگ البته من احتمالا دم عید نوروز میخرم الان دارم پول جمع میکنم
    قضیه ی فیلمبرداریش که همین چند ساعت پیش حل شد!!
    از اوضاع وای فای تو قم خبر ندارم اما تا اونجایی که اطلاع دارم Gprs اونجا خوب جواب می ده (خوشبختانه آی فون استاد استفاده از حداکثر سرعت ممکن اینترنته) .
    در حال حاضر تنها مدل ۸ گیگش تولید می شه (اپل تولید ۴ گیگ رو متوقف کرد چون مشتری نداشت و همه ۸ گیگ می خریدن) که قیمتش بین ۵۵۰ تا ۵۸۰ هزار تومن تو تهرانه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

رضا میشه با همین کامپیوتر های معمولی ارتباط بی سیم برقرار کرد؟ چطوری اگه بشه؟ سرعتش چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی عکس از هندسفری اش رو دیدم البت هنوز مطمئن نیستم.
    این هندسفری ها به درد نیخوره که هندسفری فقط سری دبلیو سونی اریکسون .راحت توی گوش میره و اذیت هم نمیکنه مال آی فون که معمولی هستش از اون بزرگا هستش که از گوش میفته و بعد از نیم ساعت گوش درد میگیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •