۱. بله هکرها قولش دادن. این مدت داشتن رو MMS ، پیغام تصویری کار می کردن که به نتیجه رسیدن و نرم افزارش هم اومد.
۲. خیر! تنها در بعضی شرکت ها و مجتمع ها (مثل پایتخت) می شه از وای فای استفاده کرد. خوشبختانه من کامپوترهام ارتباط بی سیم دارن. به همین خاطر به راحتی از wifi استفاده می کنم. ضمنا یه ISP هم نزدیک خونه هست که وای فای آی فون شناسایی ش می کنه و بعد از اجازه گرفتن از شرکت (آی پی ازشون گرفتم) تو چند کیلومتری اطراف خونه همیشه به اینترنت وصلم.
۳. صدای اسپیکر هنگام مکالمه خیلی خوبه اما هنگام پخش موسیقی و فیلم عالی نیست. اما صدای هدفونش عالیه عین آی پاد و از بقیه ی گوشی ها خیلی بهتره.
۴.چشم.
۵.مگه ویندوز موبایله که هنگ کنه؟! از هنگ منگ تو آی فون خبری نیست (البته اگه درست هک نشده باشه ممکنه پیش بیاد).
۶. بیش از ۱۰۰ برنامه و بازی قانونی (زیاد خوب نیستن اینا) و صدها برنامه و بازی توسط هکرها (عالین!) براش اومده که نصبشون خیلی سادس . از MMS گرفته تا برنامه های ادیت فایل های آفیس ، ساخت زنگ از روی MP3 ، بازی های سه بعدی ، برنامه ی ادیت ویدیو و عکس و ... .
۷. آره ، راحته. یکی دو روز طول می کشه تا عادت کنی اما بعدش خوبه.
۸. کیفیت ویدیوش عالیه. بهترین کیفیت پخش ویدیو بین تمامی گوشی ها.
۹. شارژش معمولیه. من هفته ای سه بار شارژش می کنم. آنتن دهیش تو ایران (مخابرات و ایرانسل) عالیه.
۱۰. خیر!
۱۱. ؟
۱۲. نرم افزارهای آپدیتش تو اینترنت ریخته. بعضی از کامپیوتری ها هم پول می گیرن و آپدیتش می کنن هرچند که اگه خود آدم این کار رو بکنه براش خیلی به صرفه تره(چون کار ساده ایه).
به نقد راجب آی فون نوشتم امیدوارم بدردت بخوره. ضمنا آخر این نقد یه لینک دادم که یه ویدیو هست مربوط به آی فون . اگه تونستی دانلودش کن. باور کن ارزشش رو داره.

.
جواب بصورت نقل قول
.gif)