تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرتون ترجمه ها چطوره؟

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

6 60.00%
  • خوب

3 30.00%
  • بد

0 0%
  • خيلي بد

1 10.00%
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي اويل 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينطوري بهتره.من خودم خودم اويل 2 رو به همين شكل بازي كردم چون نسخه هاي pc اين بازي مشكل دارن هم دمو ندارن و هم مشكل سيو دارن.
    شايد ... ولي بيخيال ديگه اگه شد همينو ميرم اگه نشد كه هيچي...مرسي از راهنمايي
    ====================
    يادداشت منشي

6 آپريل

من اتفاقي يكي از سنگهاي مجسمه طبقه دوم رو وقتي بهش تكيه كرده بودم از جاش حركت دادم كه وقتي كلانتر متوجه اين قضيه شد از شدت عصبانيت آتيش گرفت! مي تونم قسم بخورم نزديك بود كله منو بكنه و سرم داد ميزد كه ديگه هيچ وقت نزديك اون مجسمه نشم. اگه واقعا اينقدر مهمه خوب نبايد اونو اينطوري دم دست بذارن...

7 آپريل
    شنيدم كه همه ي اشياي هنري كلكسيون كلانتر از انواع خيلي نادر هستن كه هر كدوم صدها هزار دلار قيمتشونه. نمي دونم كدوم راز سر در نياوردني تره؛ اين كه كلانتر اين چيزاي كهنه و قديمي رو
    از كجا پيدا مي كنه يا اين كه پول خريدشون رو از كجا مياره!

10 مي
    ديگه برام غير منتظره نبود وقتي سر و كله ي كلانتر با يه تابلوي نقاشي بزرگ ديگه توي دستش پيدا شد. اين يكي يه نقاشي واقعا آزاردهنده بود و يه آدم برهنه رو نشون ميداد كه دار زده شده. تماشاي حالتي كه تو صورت كلانتر بود وقتي داشت اون نقاشي رو نگاه ميكرد منو خيلي مي ترسوند! و واقعا از قوه درك من خارجه كه چرا كسي بايد يه همچين چيزي رو به عنوان يه اثر هنري قبول داشته باشه...

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

خودم ترجمه ميكنم اگه منبع داشتم كه ميگفتم
    پس دستت درد نکنه

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش ميكنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایده ی جالبیه ولی بازیش دیگه قدیمی شده
    البته كه قديمي شده ولي چون آليسما جان دوست داشتن اين بازي رو برن براي اين كه دموهاش رو ببينه ما اينو گفتيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يادداشت خبرنگار

الان كه دارم اينو مي نويسم دستام از شدت و ترس و عصبانيت داره مي لرزه. ارتش همه ي اهالي شهر رو توي شهر حبس كرده و مانع از خروج اونها به جاهاي ديگه ميشه. دلم براي اونايي كه هنوز آلوده نشدن ميسوزه ولي با اين همه هنوزم فكر مي كنم اين بهترين تصميم مي تونست باشه چون نميشه ريسك كرد و آلودگي رو به جاهاي ديگه هم انتقال داد.

تصميم دارم كشف علت اين رخداد خطرناك رو در اولويت قرار بدم. تا اينجا هم فهميدم كه اين بيماري خود به خود و از راه هوا به بقيه منتقل نميشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

13

نامه اي به فرمانده

به: آقاي براين آيرونز فرمانده ي اداره ي پليس شهر راكون
    ما اون امارت و آزمايشگاهمون رو توي اون ساختمون به خاطر خيانت اون آلبرت وسكر از دست داديم. خوشبختانه فوضولي كردن اون توي كاراي ما باعث نشد تحقيقمون رو بر روي ويروس هم از دست بديم. تنها كساني كه ما هنوز باهاشون درگيريم اعضاي S.t.a.r.s هستن : ردفيلد. والنتاين. بارتون. چامبرز و ويكرز. اگه اونا خواستن چيزي رو ثابت كنن طوري از بينشون ميبريم كه يه جور تصادف ناب جلوه كنه. من با مانيتورم به كاركنان ميگم كه بدونن اونا آدماي عادي نيستن. آنت براي ادامه ي اين موضوع با شما ارتباط بر قرار ميكنه.

ويليام بيركين

من براي سازش شما 10 هزار دلار حساب كردم.(مترجم: عجب رشوه بگيريه اين ) گسترش و توسعه ي ويروس G و تبديل شدن به ويروس T تقريبا در حال اتمام. من مطمئنم كه ميتونم مدير اجرايي آمبرلا بشم. اين خيلي مهمه كه ما با احتياط عمل كنيم. ردفيلد و بقيه ي اعضاي S.t.a.r.s هنوز سعي ميكنن كه پروژه ها و تحقيقات ما رو فاش كنن. من باز هم به كاركنان سفارش اين موضوع رو ميكنم.

ويليام بيركين

ما يه مشكل داريم. از طرف رئيسم يه پيغام برام اومده كه چند نفر رو ميفرسته براي مراقبت از ويروس G . تعدادشون هم معلوم نيست. اونا نميتونن براي اين اومده باشن كه اين پروژه رو ازم بگيرن چون من كارم رو بدون اشتباه انجام ميدم. شهر رو براي پيدا كردن افراد مشكوك كاملا بگرد. اونا هرچي كه بوده توقيف كردن با آخرين توانت و تا جايي كه ممكنه كاري كن كه من با آنت ارتباط بر قرار كنم. با اين اقدامات احتياطي تا جايي كه ميشه دشمنان بايد نابود بشن. به من اجازه نميدن روي ويروس G كار كنم. نه تا وقتي كه آمبرلا......

ويليام بيركين

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بروشور اطلاعاتي شهر راكون سيتي

راهنماي شهر شماره 12
    سلام و به شهر ما خوش آمديد.همانطوري كه متوجه خواهيد شد شهر ما يه شهر پاك و خصوصيه كه مخصوص خانواده هاست.راكون سيتي رو با دوستمون آمبرلا (عجب دوستي) شريك شديم.تا در شهر پيشرفت _چيزهاي جديد_ و استحكام و پايداري بوجود بياريم.آمبرلا شركت با احترام و سرمايه گذاري كه به كارمنداش توجه ميكنه.اونا به ما كمك كردن تا امكانات و تجهيزات عمومي بوجود بياريم تا اين شهر رو مكان امن تري كنيم براي همه.وقتي ما به آينده نگاه ميكنيم من ادامه پشتيباني آمبرلا رو در مورد پيشرفتهاي تجاري جديد مي بينم.
    از اقامتتون در شهر دوست داشتني من لذت ببريد.متشكرم.

مايكل وارن شهردار راكون سيتي.
    Last edited by cyrus_ln; 18-09-2007 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منون از كمك توي ترجمه آقاي cyrus اگر ميشه دفعه ي بعدي مثل من و آليسما جان با فونت بزرگ بنويس
    Last edited by Maggy_P; 18-09-2007 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

2

آليسما جان من دموي اول بازي اويل 2 رو دارم ولي فقط براي كلر رو چون سيدي ---- رو گم كردم اگه خواستي برات آپ ميكنم
    ويرايش ميشود: رفتم گشتم تازه يادم افتاد همين دو روز پيش انداختمش دور شرمنده
    Last edited by Maggy_P; 18-09-2007 at 15:36.

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

ببخشيد يه سوال از آخرم نفهميديم اين آمبرلا چكارس تو اويل 4 رم حرف از آمبرلا ميزنن لطفا اگه ميدونين به منم بگين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •