سلام.
متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.
512MB Memory Stick Micro M2 Card
هندزفری Stereo Handsfree
شارژ رو میزی Desk Stand
Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh
2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.
کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.
CD مربوط به برنامه PC Suite
یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.
شارژر معمولی
کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.
اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.
گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.
شارژر داخل ماشین
حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن
پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.
و اما در مورد هنگ ...
دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ
بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.
تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی
دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.
اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی
کار میکنه.
صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.
البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در
هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم
خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.
البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم
و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.
من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری
راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.
پس فعلا تا بعد