تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 5 از 503 اولاول 1234567891555105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز.مبارک باشه.حتما یه ریوی برامون بزارید اینجا.
    با اجازتون من از عکسهایی که گذاشتین توی پرشین تولز استفاده کردم.
    سلام حامد جان. مرسی.

همانطور که در صفحه قبل نیز در جواب دوستان دیگه بهش اشاره کردم شما نیز بگید که کدام قسمت گوشی براتون مهمه تا

توضیحات و نظر خودم رو در موردش بگم.

اما برای اینکه فعلا بی جواب نمونید من چند عکس رو با تنظیمات اتوماتیک با این گوشی گرفتم که میتونید در پایین

ببینید.

سایز اصلی عکس بالا ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایز اصلی...
    کد:
    این عکس پایین رو در انبار خونه گرفتم. اونجا هم هیچ لامپی رو روشن نکردم و فقط با فلش گوشی این عکس رو

گرفتم.

سایز اصلی عکس.
    کد:
    اینم یک عکس از داخل خونه. هیچ لامپی روشن نیست. تنظیمات دوربین گوشی هم بر روی اتوماتیک قرار داره.

و فلاشش هم روشن نیست.

سایز اصلی عکس...
    کد:
    هر عکس دیگه ای خواستید بگید تا اینجا بزارم. نوع عکس رو همراه با نوع تنظیماتش رو هم ذکر کنید بهتره.

اما در مورد خود گوشی و نکاتی که برای من جالب بود و شاید برای شما هم جالب باشه.

وقتی که SMS و یا پیغامی رو دریافت میکنید و هنوز به آن جواب نداده اید یک چراغ سبز در زیر گوشی شروع میکنه

به روشن و خاموش شدن. یعنی چشمک میزنه تا زمانی که شما گوشی تون رو چک کنید ببینید که چه کسی به

شما پیغام داده و یا با شما تماس گرفته.

زمانی هم که گوشی رو بر روی شارژر رو میزی قرار میدید تا شارژ بشه خود چراغ خود شارژر نیز روشن. میشه.

دقت کنید که این چراغ سبز در عکس زیر مال گوشی نیست بلکه مال خود شارژر هست که روشنه.

اما اگر گوشی توی شارژر رو میزی باشه و کسی بهتون زنگ بزنه و یا پیغامی فرستاده باشه و شما نتونسته باشید

اون پیغام رو چک کنید در اون صورت یک چراغ مایل به زرد رنگ در زیر گوشی شروع به چشمک زدن میکنه. اگر به

عکس زیر دقت کنید چراغ زرد رنگ رو میتونید از چراغ سبز رنگ خود شارژر تشخیص بدید.

فعلا تا بعد ...
    Last edited by Persian.Boy; 13-09-2007 at 19:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

بستگی به نیازت داره
    من اگه بودم p1 رو انتخاب میکردم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام دوست عزیز. شرمنده که دیر جواب دادم.

بله این گوشی رو درسته که من از سوئد خریدم اما هم در داخل گوشی و هم بر روی باطری آن نوشته شده ساخت

چین. البته اینم بگم که من یدونه P910i رو هم الان دارم که اونم از همین جا خریدم اما روی اون نوشته شده ساخت

فرانسه تمام شده در سوئد.

عکسی از باطری P1i

اما شارژ رو میزی که همراه این گوشی بود ساخت مالزی است.

گیرنده GPS هم که در داخل جعبه این گوشی بود ساخت تایوان است.

way finder هم همون گیرنده GPS این گوشیه. طرز استفاده اش هم به این صورته.

1. اول بر روی آیکونی که از خود شرکت سونی اریکسون در داخل گوشی قرار داده شده کلیک میکنید تا به سرور

اصلی وصل بشه و نرم افزار مورد نیاز رو از طریق اینترنت بر روی گوشی نصب کنه.

2. زمانی که نصب شد قرار داد نامه رو تایید میکنید و شماره سریال برنامه و یا شماره تلفنتون رو بدون صفر اول وارد

میکنید.

3. مراحل نصب که تمام شد باطری گیرنده GPS رو کامل شارژ میکنید و بعد اون رو اکتیو میکنید.

4. بلوتوٍث گوشی رو فعال کرده و بگردید دنبال GPS و زمانی که پیداش کردید ارتباط رو وصل کنید.

5. چند ثانیه صبر کنید تا موقعیت شما از طریق ماهواره شناسایی بشه.

6. حتما گیرنده رو در جایی مثلا جلوی پنجره و یا جلوی شیشه ماشین قرار بدید. حتما باید از یک جایی آسمان دیده

بشه.

نکته>> این گیرنده داخل حمام کار نمیکنه.

یک فیلم کوتاه از نحوه کار کردن این GPS بر روی گوشی P1i رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید.
    مرسی دوست عزیز (اسمت رو نگفتی!!!)
    ممنون از اینکه طریقه ی کار جی پی اس رو گفتی
    یه سوال درباره ی این جی پی اس
    اگه تو ماشین باشی صفحه ای که روی گوشی موقعیت شما رو نشون میده رفرش میشه ؟؟؟؟
    یعنی اینکه موقعیت رو با تغییر مکان نشون میده ؟؟ اگه صفحه رفرش میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟
    ضمن اینکه این جی پی اس با اینترنت کار میکنه دیگه؟؟؟؟
    سلام.

متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.

512MB Memory Stick Micro M2 Card

هندزفری Stereo Handsfree

شارژ رو میزی Desk Stand

Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh

2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.

کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.

CD مربوط به برنامه PC Suite

یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.

شارژر معمولی

کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.

اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.

گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.

شارژر داخل ماشین

حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن

پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.

و اما در مورد هنگ ...

دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ

بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.

تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی

دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.

اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی

کار میکنه.

صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.

البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در

هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم

خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.

البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم

و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.

من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری

راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.

پس فعلا تا بعد
    بازم ممنون از اطلاعاتت
    مدل باتری چیه ؟؟؟
    ???-bst
    در مورد پست بعدیت هم متشکرم
    کیفیت دوربینش خیلی خوب به نظر میاد
    جالب اینجاست که این عکس که لینک دانلود با سایز واقعیش رو دادی حجمش 1.47 مگ هست
    کد:
    خیلی زیاده!!!!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Persian.Boy عزیز گوشیت مبارکت باشه.
    واقعیتش من تا حالا این گوشی رو از نزدیک ندیدم یعینی اینجا هنوز نیومده ولی می خوام بخرمش.
    نظرت در مورد اندازه گوشی چیه؟ شمایی که w810 استفاده می کردید چه احساسی نسبت به اندازه p1 دارید. چقدر ازش بزگتره.در ضمن اندازش در مقایسه با p990 چطوره؟
    من خیلی به جمع و جور بودن گوشی اهمیت میدم برا همین این سوالا رو پرسیدم ممنون میشم اگر جواب بدید.

Razel جان سلام. ممنون.

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

ٌP1i , W810i , P910i

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

میشه گفت p1 هم اندازه k800 هست ولی کمی پهن تر

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

Razel جان سلام. ممنون.

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

ٌP1i , W810i , P910i
    سلام دوست عزیز
    واقعآ چقدر این گوشی جم و جوره
    اصلآ فک نمیکردم انقدر کوچیک باشه
    از عکسات مرسی
    اگه میتونی جواب این دو تا سوالم رو بده :
    1.
    مرسی دوست عزیز (اسمت رو نگفتی!!!)
    ممنون از اینکه طریقه ی کار جی پی اس رو گفتی
    یه سوال درباره ی این جی پی اس
    اگه تو ماشین باشی صفحه ای که روی گوشی موقعیت شما رو نشون میده رفرش میشه ؟؟؟؟
    یعنی اینکه موقعیت رو با تغییر مکان نشون میده ؟؟ اگه صفحه رفرش میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟
    ضمن اینکه این جی پی اس با اینترنت کار میکنه دیگه؟؟؟؟
    2.
    بازم ممنون از اطلاعاتت
    مدل باتری چیه ؟؟؟
    ???-bst
    در مورد پست بعدیت هم متشکرم
    کیفیت دوربینش خیلی خوب به نظر میاد
    جالب اینجاست که این عکس که لینک دانلود با سایز واقعیش رو دادی حجمش 1.47 مگ هست
    3 . یک سوال دیگه هم دارم
    اینم اینه که هر یک کلید به سه جهت کار میکنه (منظورم اینه که مثلآ برای تایپ e باید گوشه ی سمت چپ کلید 1و بزنی و برای r باید سمت راستش رو بزنی) یا مثل دبلیو 810 هست . یعنی ضربه ای هست ؟؟؟؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. خیلی کامل بود. اگه بگی صداش در چه حده دیگه حرف نداری

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!
    اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه
    خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره
    شاد باشید

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظر من ضربه ای هست چون نمیشه دو طرف سخته.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!
    اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه
    خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره
    شاد باشید
    فیلمبرداریش باید مث پ990 باشه

به نظر من ضربه ای هست چون نمیشه دو طرف سخته.
    به نظر خودمم همینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •