تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 43 از 43

نام تاپيک: گوشی Shine ال جی چه جوریه؟

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام اقا حامد!!امروز گوشی کاجی 300 رسید دستم!!!باور کن اشکم در اومد وقتی کیفیت دوربین این گوشی و صدای بلند و هندزفریهای توپ این گوشی رو دیدم!!!نمیدونم چرا کسی قدر الجی رو توی ایران نمیدونه؟؟؟!!!باور کن فیلمبرداری mp4 میکرد!!!!سونی اریکسون حتی توی کا800 نیز فیلمبرداری 3gp بود!!!!!هندزفری که نگو و نپرس !!بیس عالی با بلندی بیش از 3 برابر بلندتر از هندزفری 5700 خودم!!لا مذهب کاجی 300 جک داره!!2.5 هست یا 3.5؟؟؟؟؟؟بلوتوث اونطور که من تست کردم خیلی سریعتر از کا750 بود و 40 کیلوبایت مفرستاد!!فکر کنم ور؟ژن2 باشه چون خیلی سریع بود!!!!!!خلاصه اینکه کیفیت ال سی دی رو که نگو و نپرس!!نور صفحه از مال من که 5700 هست قویتر بود!!!!رم میکرو اس دی هم میخوره!!دیگه از یه گوشی 160 تومنی چه انتظاری باید داشت!!؟؟؟؟؟درود بر الجی به خاطر این شاهکار اقتصادیش!!!میدونستید برای فیلمبردای mp4 همچنین پخش کردن این فرمت که کا800 سونی اریکسون نیز از اون عاجزه باید یک سی پی یوی قویتر داشت!!!کاجی300 این امکان رو داره!!درود!!
    قبلا خدمتتون عرض كرده بودم كه گوشي عاليي هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

13 قیمت گوشی شاین ال جی در تاریخ 8/3/1388

باید قیمتش 430 تومن باشه
    عزیز دل این گوشی الان 3 رنگ داره که من رنگ طلاییش رو که گرون ترین رنگ خریدم 130 تومن! فکر نمیکنم از روزی که اومده باشه این قدر گرون بوده!!!!!!!
    به نظر من از نظر قیمت توو زیبایی و کارایی حرف نداره
    بدروود

داره خودمونی میشه Ali.Soleymani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A-H-W-A-Z

پيش فرض

سلام این اولین گوشی ای بود که من بخاطر زیبائیش خریدم اما بعد از 2 روز پسش دادم و رفتم یه ان 78 خریدم البته الان ان 79 دارم.
    یه چیزی بگم این گوشی در این حده که وقتی داری bluetooth recieve میکنی و همون موقع زنگ میخوره bluetooth قطع میشه...
    این گوشی فقط زیباست.

4. این کاربر از Ali.Soleymani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •