سلام دوستان اینو دیدم گفتم بد نیست براتون بزارم:
این رنگ برد N73 هایی که Mobile-Review تو بررسی گوشی حدود یک سال پیش زده بود.یعنی مال سری های اول N73 .همونطور که گفتم تاریخ مال یه سال پیشه.حالا خودتون قضاوت کنید که آیا برد می تونه واقعا کمکی باشه؟
سلام دوستان اینو دیدم گفتم بد نیست براتون بزارم:
این رنگ برد N73 هایی که Mobile-Review تو بررسی گوشی حدود یک سال پیش زده بود.یعنی مال سری های اول N73 .همونطور که گفتم تاریخ مال یه سال پیشه.حالا خودتون قضاوت کنید که آیا برد می تونه واقعا کمکی باشه؟
چین و هند و آلمان و مجارستان و خود فنلاند شعبه های تولیدی نوکیا هستن.
خب عزیز این شد 5 تا...تازه خود فنلاند هم که جزو کشورهایی که نوکیا تو اعلان هاش گفته گوشی های ما رو تولید میکنن نمیشه محسوب بشه...میشه؟؟؟به صورت پیش فرض باید فنلاند باشه کشور تولید کننده...من اون 12 تا کشور رو میخوام بدونم کجا هاست؟؟
راستی، کجای سایت نوکیا اینو گفته...من نتونستم پیداش کنم...لطفا، لطف کنید و دقیق بگید...اگه به حرف باشه که من بیسوادم میگم نوکیا تو سایتش اعلام کرده همه گوشی هایی که روش نوشته made in finland ساخته خود فنلانده...بعدشم...این اعلان ها و گزارش ها کجا چاپ میشن که منم برم ببینم و بخونم؟؟؟؟میشه یه منبع واسم ذکر کنید؟؟منبعی که خودتون که این رو فرمودید، اونجا دیدید و خوندید...ممنون میشم...
همچین قراری نبود ! قرار بود مقایسه کنم که کردم مهم اصل مطلب بود که عنوان شد حالا چه گوشیه من ...چه یه گوشیه دیگه
اما علت اینکه عکس نذاشتم ، همونطور که گفتم وقت نشد چون گوشیم برای فروش و تست دست یکی از دوستام بود . 4-5 روزی میشه که گوشی رو فروختم عزیز
اما چشم...این دوستی که بهش فروختم دمه دسته...فردا با گوشیم یه عکس میگیرم میذارم اما جای قرمز رو قول نمیدم ! اون عکس مال کرج بود ..یه دفتر دمه دست بود گذاشتم زیر گوشی .
Last edited by !Bikhaneman!; 04-08-2007 at 23:44.
دقیقاً همرنگ N73 های سری قدیمه دیگه...مشکلیه مگه ؟
به این تاپیک یه سری بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نفهمیدم بالاخره مشکل شما دقیقاً چیه ؟!
هر دفعه که بنده و دوستان جواب سوالات شما رو میدیم ، با سوالاتی که ربطی به سوالات قبلتون نداره بحث رو می پیچونید ! تا حالا گیر داده بودید که کی گفته این گوشیها رو چین میسازه...حالا با تعداد کشورها مشکل دارید.
دوست عزیز...من اینجا نیستم که بخوام به تک تک دوستان اثبات کنم که چه کشوری میسازه و چه کشوری نمیسازه ...اگه بخوام اینکارو بکنم باید روزی 2تن معجون بخورم![]()
البته اصلاً قصد جسارت ندارم و کاملاً برای شما احترام قائلم اما قبول کنید بعضی از سولاتتون ابتدائی هست و علتش هم کم بودن اطلاعاتتونه ... مثل اینه که بپرسید : بیاید ثابت کنید نوکیا رو فنلاند میسازه !!
اما منبع گزارشات و اعلان ها : جناب M.etallic.A اگه اشتباه نکنم تو کلوپ N73 گذاشته بود که حتی شماره تلفن هم داره شما می تونی بگردی پیدا کنی و تماس بگیری تا همون چیزی رو بشنوی که ما شنیدیم .
کشورهایی که بنده اطلاع دارم و دوستان دیگه هم کم و بیش در جریان هستن :
چین - مجارستان - آلمان - کره - برزیل - هند - ایالات متحده - کانادا و دو سه تا کشور اروپایی دیگه که اطلاعی ندارم . با شماره ای که نوکیا تو ایران برای مشتریان نوکیا گذاشته تماس بگیرید بپرسید .
در پایان ، اگر به قول شما نوکیا گفته تمام گوشیهایی که روش نوشته ساخت فنلاند ، ساخت فنلانده ، پس باید بتونن یه توجیه منطقی برای عکس زیر بیارن !
![]()
Last edited by !Bikhaneman!; 05-08-2007 at 00:33.
یکی از دوستان چندی پیش یه عکس گذاشته بودن که رنگ بردش پررنگ تر از این بود و میگفتن اون اصله،
از یه موبایل فروش پرسیدم شما از کجا میفهمی گفت از رو شماره سریالش!
همین رنگه هیچ فرقی نداره ...تو عکس اینطوریه چون دستکاری شده..من که تفاوتی نمی بینم .
از کل تاپیک نتیجه میگیریم گور بابای چین و اون 11 تا کشور دیگه
700 چو پول گوشی میدی صب بیدار میشی از پنجره بیرونو نگا میکنی میبینی یه افغانی داره رد میشه.یه دستش بیله اونیکی دستش n73 اونم از نوع ME.اخر ستمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)