تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 78

نام تاپيک: یاد قدیما بخیر

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولي بازم يه emulator پلي استيشن بگير و بشين كراش 1و2و3 حتي 4و5 رو بازي كن . بد نيست به دنياي بچه گونه ولي بسيار جالب كراش يه سري بزني البته اگر بازيشون نكردي .
    اگر مي خواي برات جالب تر بشه سعي كن تمام جايزه هاي ممكن هر مرحله اش رو بگيري . بعد مي بيني نه بابا اينم حال ميده . كراش 3 كه خيلي حال ميده .
    اگر كه بازي موس و كليك مي خواي يه بازي مصري جالب و اما خوب فكري به اسم ANKH اومده بگير خوب وقتتو پر مي كنه !!!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستي Tomb Raider Anniversary رو گرفتي يا نه هم محيط جالبي داره هم با گرافيك 128 هم خوب اجرا مي شه . خيلي قشنگه ولي باز هم به نظر من به پاي Prince of Persia WW نمي رسه .

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به نظر من sims2 رو بازی کن مطمئن باش ضرر نمی کنی. مخصوصا بعضی نسخه هاش مانند night life یا season خیلی جالبند. اصلا از تو اون حال و هوا در می یای کلی حال می ده. تمامی کارهای روزمره رو انجام می دی می ری خرید میکنی پارتی راه می اندازی بعد از درست می ری کار می کنی حتی می تونی دزد بشی یا گدایی کنی!!
    ازدواج می کنی پیر می شه بعدا هم عزراییل می یاد با موبایل !! قبض روحت می کنه می ره پی کارش ، تو ورژن های جدیدش می تونه به موبایل عزراییل زنگ بزنی روح مرده رو برگردونه عوض بهش پول بدی!!!
    جدا اینطوریه یا شوخی کردی؟
    یعنی شوخی شوخی با عزراییل هم شوخی!
    بازیه جالبی باید باشه!
    البته این نکته هم اضافه کنم که بیشتر جنس مونث!!! دنبال سری بازیه sims هستن
    خودمم که زیاد باهاش نتونستم کنار بیام (البته نسخه های قبلیش که از این خبرا نبود!) ولی به این نکاتی که شما اشاره کردید باید جالب شده باشه!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ولي بازم يه emulator پلي استيشن بگير و بشين كراش 1و2و3 حتي 4و5 رو بازي كن . بد نيست به دنياي بچه گونه ولي بسيار جالب كراش يه سري بزني البته اگر بازيشون نكردي .
    اگر مي خواي برات جالب تر بشه سعي كن تمام جايزه هاي ممكن هر مرحله اش رو بگيري . بعد مي بيني نه بابا اينم حال ميده . كراش 3 كه خيلي حال ميده .
    اگر كه بازي موس و كليك مي خواي يه بازي مصري جالب و اما خوب فكري به اسم ANKH اومده بگير خوب وقتتو پر مي كنه !!!
    کراش هم گزینه خوبیه! مخصوصا 3 به بعد (1و2 اش یه مقدار ممکنه اعصاب خورد کن باشه البته به نظر من! )
    ANKH جدید نیومده از قدیم بوده! منظور شما اومدنه ورژن جدیدشه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمی دونم چرا چند وقتیه حدود 1 سالی می شه که دیگه با هیچ بازی حال نمی کنم. اصلا وقتی بازی می کنم یه جو سنگینی می گیرتم مثل یه حالت افسردگی یا دلتنگی . خودم هم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از بازیا لذت نمی برم . مثلا بازی Fear به این قشنگی زیاد بهم حال نمی ده . اصلا وقتی فضای بازیا رو می بینم افسرده می شم با اینکه خیلی دوست دارم بازی کنم.

یادش بخیر اون روزا که کامپیوتر گرفته بودم Hitman1 شده بود تمام زندگیم اینی که می گم راسته تمام زندگیم به طور کامل. یا اون فضاهای کوهستانی Igi1 که یادم میاد, یه حس قوی می گیرتم از اینا که ادباتیا می گن نوستالژی , فک کنم.
    یادش بخیر چقدر با ولفنشتاین حال میکردم یا مدال . یا مکس پین 1و2 . یا حتی سافرینگ. اصلا اینا فضاهاشون شده جزئ خاطره هام . باور کنید از خاطره های واقعی هم قویترن.

ولی حالا اصلا حال بازی ندارم. نمی دونم شما همینطوری می شین یا هنوز با بازیا حال می کنین؟ اصلا من چرا اینطوری شدم؟ اگه کسی می دونه بگه لطفا؟ اگه بازی هم می شناسید که بتونه منو از این حال درباره معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم مثل شما شدم ولی من درد خودم رو می دونم ... بدبختی که یکی دوتا نیست ... دانشگاه از یه طرف .. از این که بگذریم تازه میرسیم به سربازی با این اوصاف دیگه حالی نمیمونه که با بازی حال کنم ....

داره خودمونی میشه ahmadreza1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یاد mortal combat 1 2 3 بخیر....هیچ بازی اونقدر بم حال نداد...می رفتم توپ خونه دونبال دفترجش....ضربات جند ضرب..wowwwwwwwwwwwwwwww

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منم مثل شما شدم ولی من درد خودم رو می دونم ... بدبختی که یکی دوتا نیست ... دانشگاه از یه طرف .. از این که بگذریم تازه میرسیم به سربازی با این اوصاف دیگه حالی نمیمونه که با بازی حال کنم ....
    بابا اینا که مشکل های همیشه هست ولی بالاخره باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم! دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
    باید دنباله یه راهی باشیم که خودمون رو جلو این مشکلات قوی کنیم و خودمون رو نبازیم!
    البته برای من که دانشگاه بدتر از سربازیه

این حال و احوالو بریز بیرون سر هر کدوم کلی وقت برای غصه خوردن داری (وقت کم نمیاری!)
    با این حال و وضع باید از کوچکترین لحظه هات هر طور که شده باید استفاده کنی

اصلا این تاپیک رو باید اسمشو میزاشتیم "کلوپ افسردگان و زده حال خوردان و خستگان جوان"!
    اگه کمکی چیزی از دستم بر میومد بگو
    (البته یکی باید بیاد دستی از خودم بگیره!)
    Last edited by DaRiOuShJh; 08-06-2007 at 01:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

بهترین کاری که میتونم به شما پیشنهاد کنم تو وب سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چرخی بزنید بازی های مورد علاقتون رو اینجا بزنید دوستان یه توضیحی بدن! منم اگه چیزی میدونستم یه توضیحاتی میدم
    به نظر من gamespot خيلي مزخرفه. مثلا اين همه بازي خوب واسه ps2
    هست بعد بهترين بازي تاريخ رو tony hawk انتخاب كرده. (بر حسب امتياز)
    غير از اين تو انتخاب هاش بيشتر سليقه گيمرهاي آمريكا رو در نظر ميگيره
    و به بازيهاي خشن خيلي امتياز داده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

البته این نکته هم اضافه کنم که بیشتر جنس مونث!!! دنبال سری بازیه sims هستن
    خودمم که زیاد باهاش نتونستم کنار بیام (البته نسخه های قبلیش که از این خبرا نبود!) ولی به این نکاتی که شما اشاره کردید باید جالب شده باشه!
    ممنون
    راست ميگي. تا جاييكه من مي دونم بيشتر طرفدارهاي سيمز دخترها هستند.
    من ميگم يك كم بازي پسرونه بازي كنيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به نظر من gamespot خيلي مزخرفه. مثلا اين همه بازي خوب واسه ps2
    هست بعد بهترين بازي تاريخ رو tony hawk انتخاب كرده. (بر حسب امتياز)
    غير از اين تو انتخاب هاش بيشتر سليقه گيمرهاي آمريكا رو در نظر ميگيره
    و به بازيهاي خشن خيلي امتياز داده.
    دوست عزیز این وب سایت خودش آمریکاییه و معلومه که باید مخصوص اونجا باشه!
    از طرفی به بازی های خوبش چی کار داریم بازی های یه سبک رو انتخاب میکنیم چون سایته تجاریه آرشیوش کامله همینطور عکس ها رمز ها و درجه محبوبیتش خیلی تاثیر داره تو انتخاب مخصوصا اینکه در مورد یه بازی بازیهای مشابه رو هم معرفی میکنه!
    من معمولا چون هر دفه تعداد بالا خرید میکنم اول یه سر به اینجا میزنم ببینم چی به چیه بعد میرم چیزاییشون رو که داخل ایران اومدن رو میخرم!
    اینطوری هم مطمئن تره هم بهتر!
    موفق باشی!

راست ميگي. تا جاييكه من مي دونم بيشتر طرفدارهاي سيمز دخترها هستند.
    من ميگم يك كم بازي پسرونه بازي كنيد.
    نه منظورم پسرونه دخترونه بچه گونه نبود (مگه فروشگاهه لباسه!)

نظرات مختلفه دیگه هر کی یه بازی ای تو یه سبکی دوست داره!
    Last edited by DaRiOuShJh; 08-06-2007 at 02:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •