تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 64

نام تاپيک: مزايا و معايب گوشي خود (سوني اركسون هرمدل) ذكر كنيد

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

گوشيم دبليو 810

معايب:
    سيمبين نداره كه به نظرم مشكل خيلي بزرگيه از لذت داشتن خيلي از برنامه ها و بازي ها محرومي
    زياد بايد Yes رو تو عمرت بزني
    صداش يه كم ضعيفه
    فضاي SMS اش محدوده(البته مقايسه نكردم بلكه احساس كردم)
    لنز دوربينش محافظ نداره كه راحت كثيف مي شه
    wave پخش نمي كنه
    فقط midi ضبط مي كنه
    و...

مزايا:
    خيلي خوشگله واقعا آخرشه
    خيلي خوش دست و راحته
    تم هاي متحرك و فلشي كه داره زندگيه يعني هر وقت كه يه تم جديد(مخصوصا متحرك) نصب مي كني احساس مي كني يه گوشي نو خريدي
    عمرا ويروس بگيره
    با USB شارژ مي شه
    اتصال به كامپيوترش راحته
    ويبرش خيلي باحاله(سر كلاس بقيه گوشيها كه رو ويبرن و زنگ مي خورن صداهاي عجيب و حتي ضايع در ميارن مثل وز وز مگس و...اما گوشي من با كلاس اصلا از اين صداها در نمياره
    فلاش خيلي توپي داره توي تاريكي تقريبا مطلق باهش عكس كاملا واضح گرفتم
    فلاشش رو به عنوان چراغ هم ميشه استفاده كرد كه كاربرديه
    Remote conrol اش خيلي جالبه
    و...

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا اینها بعضیهاش خیلی تابیله الآن با دلیل بهت میگم

شما شماره 3 را چه جوری فهمیدی مگه امتحان کردی؟!!؟؟ اگر میخوای مطمثن بشی باید هر دو گوشی را با یه نیرو از یه ارتفاع پرت گنی واز این امتحان نتیجه بگیری. (که مطمئنم مغز خر نخوردی)

شماره 4 دقیقا برای سونی اریکسون هم صدق میکنه و جاوا است و ویروس نداره.

تقویم شمسی یعنی چی یعنی پیش فرض رو گوشی هست ؟!؟!؟! اگر نیست که خب خیلی سادست برنامه اش را نصب میکنی!

منظورت را از شماره های 7 و 9 و 10 نفهمیدم. در مورده 10 فکر میکنم سونی اریکسون هم همینطور باشه
    شماره 3 که اشاره کردی خودم دیدم ( هم گوشی من زمین خورده است هم مال اون بنده خدا که باهاش کل کل داشتم , جای ترک رو روی بدنه اش دیدم )
    اتفاقا موضوع 4 رو باید باز تر کنیم , یه مدته که یک مسیج باب شده که میاد گوشی های سونی اریکسون رو میسوزونه ( یا حداقل تعطیل میکنه ) این بنده خدا طرف حساب من هم از این میترسه
    تقویم شمسی , یعنی اینکه میتونی به جای اینکه وقتی میخوایی سریعا تقویم رو ببینی ( توی سونی اریکسون هم میانبر داره ) تقویم شمسی بهت نشون میده , دیگه وقتی خودش داره نیازی به نصب برنامه نیست
    در مورد آیتمهای شماره 7 8 9 برتریهای سامسونگ نسبت به تمام برند گوشی های توی بازاره
    در مورد شماره 10 هم بهتره که برنامه یاهو مسنجر ( اگه بخوای میگم کدوم ورژن و از کجا که ایراد داره ) رو روی چند مدل نصب کنی تا ببینی که کل گوشی مرتب از کار میافته

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

یه مدته که یک مسیج باب شده که میاد گوشی های سونی اریکسون رو میسوزونه ( یا حداقل تعطیل میکنه ) این بنده خدا طرف حساب من هم از این میترسه
    تقویم شمسی , یعنی اینکه میتونی به جای اینکه وقتی میخوایی سریعا تقویم رو ببینی ( توی سونی اریکسون هم میانبر داره ) تقویم شمسی بهت نشون میده , دیگه وقتی خودش داره نیازی به نصب برنامه نیست
    در مورد اینها اگه اطلاعات بیشتری داری توضیح بده.....اولی که واسم جالبه تا حالا نشنیده بودم
    دومی هم...میگی تو گوشی تقویم شمسی داریم؟؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد اینها اگه اطلاعات بیشتری داری توضیح بده.....اولی که واسم جالبه تا حالا نشنیده بودم
    دومی هم...میگی تو گوشی تقویم شمسی داریم؟؟
    اولی که گفتی برای هر کس که اومده گوشیش سوخته ( توی رفقای من سونی اریکسون شده مد روز ) اگه گیر آوردم شماره ات رو بده برات میفرستم
    دومی قبلا بحث شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنونم که جوابم را دادید

داره خودمونی میشه go0ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

<P>man w810 ro emtehan kardam dar ko0l goshiye binaziriye&nbsp; ye bar bad jori khord zamin tori ke atrafiyanam hame goftan dagho0n shod ama in go0shi rosefidam kard va hata ye kharash ham nakhord!faghat moshkelam dar etesal be com bod har bar ke be com vasl mishod comam poshte sare ham restart mishod</P>

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

معايب: موقع مكالمه انگشتم ميره تو سوراخ لنزش و اعصابم خورد ميشه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بابا اینها بعضیهاش خیلی تابیله الآن با دلیل بهت میگم

شما شماره 3 را چه جوری فهمیدی مگه امتحان کردی؟!!؟؟ اگر میخوای مطمثن بشی باید هر دو گوشی را با یه نیرو از یه ارتفاع پرت گنی واز این امتحان نتیجه بگیری. (که مطمئنم مغز خر نخوردی)

شماره 4 دقیقا برای سونی اریکسون هم صدق میکنه و جاوا است و ویروس نداره.

تقویم شمسی یعنی چی یعنی پیش فرض رو گوشی هست ؟!؟!؟! اگر نیست که خب خیلی سادست برنامه اش را نصب میکنی!

منظورت را از شماره های 7 و 9 و 10 نفهمیدم. در مورده 10 فکر میکنم سونی اریکسون هم همینطور باشه
    دوست گلم، چند مورد درباره سامسونگ ها هست:

حتی اگه ویروس جاوا هم بیاد، توی گوشی های سامسونگ غیرقابل اجراست. چون حافظه جاوا کاملا از گوشی جداست و به همین راحتی نمی تونی چیزی نصب کنی. چه برسه به ویروس.

بدنه دی900 یه حالت ارتجاعی داره که ضربه رو تا حدی می گیره. اگه بیوفته زمین، هم به علت نوع بدنه، و هم به علت وزن سبکش، حداقل از گوشی های دیگه، کمتر آسیب می بینه. (نسبت به دبلیو810 خودم، بدنه بهتری داره)

تقویم شمسی هم خود گوشی داره. اونم با تمام امکانات تقویم میلادی. یعنی عملاً تقویم میلادی، تبدیل به تقویم شمسی شده نه اینکه برنامه جدا ریخته باشن. (در این مورد من توی دبلیو810 که گرفتم، ضدحال خوردم چون به اون تقویم عادت کرده بودم)
    خلاصه که تقویم، همون تقویم گوشیه که ماه ها و روزهای هجری شمسی رو نشون میده. یه بار باهاش کار بکنی، دستت میاد که چه تفاوتی با نصب کردن برنامه تقویم داره.

دسکتاپ گوشی دی900 فعاله. یعنی (توی ایران) یه منظره نشون میده که وقتی روز باشه، روزه و وقتی شب بشه، اون منظره هم شب میشه (از روی ساعت) البته به هر کشوری هم سفر کنی، منظره مربوط به اون کشور میاد و تم گوشی هم عوض میشه. (مثلاً بری ایتالیا، بک گراندت برج پیزا میشه. مکه، خانه کعبه رو نشون میده)
    اس ام اس و میس کال هم که برات بیوفته، اگه شب باشه، تو آسمون آتیش بازی می کنن. اگه هم روز باشه، هواپیما با دود رنگی رد میشه.

این چیزا، هیچ کدوم در مورد سونی اریکسون صادق نیست. کاش بتونی محض تنوع یه دی900 رو باهاش کار کنی تا متوجه حرفام بشی.

(و محض اطلاع دوستان بگم که من خودم دبلیو810 دارم و برادرم دی900 داره. در بعضی جهات دبلیو810 بهتره و بعضی جهات هم دی900. کلاً هر دو گوشی های توپی هستن)

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گلم، چند مورد درباره سامسونگ ها هست:

حتی اگه ویروس جاوا هم بیاد، توی گوشی های سامسونگ غیرقابل اجراست. چون حافظه جاوا کاملا از گوشی جداست و به همین راحتی نمی تونی چیزی نصب کنی. چه برسه به ویروس.

بدنه دی900 یه حالت ارتجاعی داره که ضربه رو تا حدی می گیره. اگه بیوفته زمین، هم به علت نوع بدنه، و هم به علت وزن سبکش، حداقل از گوشی های دیگه، کمتر آسیب می بینه. (نسبت به دبلیو810 خودم، بدنه بهتری داره)

تقویم شمسی هم خود گوشی داره. اونم با تمام امکانات تقویم میلادی. یعنی عملاً تقویم میلادی، تبدیل به تقویم شمسی شده نه اینکه برنامه جدا ریخته باشن. (در این مورد من توی دبلیو810 که گرفتم، ضدحال خوردم چون به اون تقویم عادت کرده بودم)
    خلاصه که تقویم، همون تقویم گوشیه که ماه ها و روزهای هجری شمسی رو نشون میده. یه بار باهاش کار بکنی، دستت میاد که چه تفاوتی با نصب کردن برنامه تقویم داره.

دسکتاپ گوشی دی900 فعاله. یعنی (توی ایران) یه منظره نشون میده که وقتی روز باشه، روزه و وقتی شب بشه، اون منظره هم شب میشه (از روی ساعت) البته به هر کشوری هم سفر کنی، منظره مربوط به اون کشور میاد و تم گوشی هم عوض میشه. (مثلاً بری ایتالیا، بک گراندت برج پیزا میشه. مکه، خانه کعبه رو نشون میده)
    اس ام اس و میس کال هم که برات بیوفته، اگه شب باشه، تو آسمون آتیش بازی می کنن. اگه هم روز باشه، هواپیما با دود رنگی رد میشه.

این چیزا، هیچ کدوم در مورد سونی اریکسون صادق نیست. کاش بتونی محض تنوع یه دی900 رو باهاش کار کنی تا متوجه حرفام بشی.

(و محض اطلاع دوستان بگم که من خودم دبلیو810 دارم و برادرم دی900 داره. در بعضی جهات دبلیو810 بهتره و بعضی جهات هم دی900. کلاً هر دو گوشی های توپی هستن)
    من کشته مرده این تیپ توضیح هستم , ولی دلم میخواد معایب گوشی خودم رو بدونم

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

مزایا و معایب گوشی دی900 رو اینجا توضیح دادم کامل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •