تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 14 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 138

نام تاپيک: از كدوم كارايي موبايلتون بيشتر لذت بردين تا حالا؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

ولي اسپيكر 3250 حرف نداره هر وقت وقت سر كيفيت صدا با دوستا كل كل ميكنيم وقتي صداش رو بلند ميكنم صداي همشون ميخوابه

يه صداي موتور هواپيما هست موقعي كه پخش ميشه معلوم نيست صداش از كجا مياد يه روز سر كلاس هندسه هي اين صدا رو پخش ميكرديم معلم بي چاره مون هم نمي دونست صدا از كجا مياد همه جا رو گشت ولي نتونست صدا رو پيدا كنه بچه ها ميگفتن اقا حتما به درخت ها هواپيما گير كرده.......

با حال بود

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام جيگر
    خاطره قشنگي بود
    باز هم بذار تا ما هم خاطراتمون زنده بشه
    منم مي خوام مثل قديما تو ميني بوس و اتوبوس بشينم و از اين كارا كنم
    اي خدااااااااااااااااااااااا اا
    اون موقع ها تو كف ماشين بودم كه اگه داشتم اين كارو مي كردمو اون كارو مي كردم
    حالا مي گم مي خوام تو ميني بوس و اتوبوس بشينم
    مي بيني آدميزادو

حالا به نظر شما ماشينو بفروشم كه بتونم دوباره سوار ميني و اتو بشم؟:43:
    اخه بهم مي خندن اگه ماشينمو بزارم خونه و با اتوبوس برم دانشگاه يا شهر ديگه
    ولي خودمونيم اتوبوس و ميني بوس هم حال خودشو داره ها

سلام عزیز اگه بخوام از این خاطره ها بگم که خیلی میشه یه بار تو دانشگاه نشسته بودیم من ترم 2 بودم دیدم یه دونه پیدا کرد هیچی خیلی عکس و کلیپ و این چیزا دادیم به هم که من یه نت براش سند کردم که خودتو نشون بده ببینیم کی هستی خودشو نشون داد دیدم واقعآ چیزه خوبیه گفتم بیام پیشت با هم صحبت کنیم گفت اگه ماشین داری میام تو ماشینت و اونجا با هم صحبت میکنیم چون من تو محیط دانشگاه با کسی حرف نمی زنم!!!!!!!!خیلی حالم گرفته شد چون نه ماشینی بود نه چیزی الان گفتی ماشینمو بفروشم گفتم اینو بگم که قدر ماشینتو بدونی تمام کار دنیا بر عکسه اگه ماشین نباشه هر چی دختره تو خیابون چراغ میزنن اگه هم ماشین باشه که طرح مبارزه با فساد درست میشه و اگه بخوای کسی رو سوار کنی با خمپاره میزننت
    ولی بهترین خاطره هارو با بلو دارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام عزیز اگه بخوام از این خاطره ها بگم که خیلی میشه یه بار تو دانشگاه نشسته بودیم من ترم 2 بودم دیدم یه دونه پیدا کرد هیچی خیلی عکس و کلیپ و این چیزا دادیم به هم که من یه نت براش سند کردم که خودتو نشون بده ببینیم کی هستی خودشو نشون داد دیدم واقعآ چیزه خوبیه گفتم بیام پیشت با هم صحبت کنیم گفت اگه ماشین داری میام تو ماشینت و اونجا با هم صحبت میکنیم چون من تو محیط دانشگاه با کسی حرف نمی زنم!!!!!!!!خیلی حالم گرفته شد چون نه ماشینی بود نه چیزی الان گفتی ماشینمو بفروشم گفتم اینو بگم که قدر ماشینتو بدونی تمام کار دنیا بر عکسه اگه ماشین نباشه هر چی دختره تو خیابون چراغ میزنن اگه هم ماشین باشه که طرح مبارزه با فساد درست میشه و اگه بخوای کسی رو سوار کنی با خمپاره میزننت
    ولی بهترین خاطره هارو با بلو دارم.

ايول بعضي حرفات حرف دلمه بخدا

يه مدت به عنوان تاكسي تلفني كار مي كردم
    موقع برگشتن هميشه مسافر هم ميزدم
    باور كن وقتي اينور خيابون بودم دخترا همه اونور خيابون بودن و وقتي مي رفتم دور بلوار دور بزنم باز دخترا اونور خيابون مي رفتن
    ولي يه بار به يكيش اشاره كردم گفتم تكون نخور الان دور مي زنم ميام

يه چيز ديگه بگم بخندي

ما خونوادگي يه جايي كه مي ريم مثلا يه مغازه كه مي ريم
    چنان اونجا شلوغ ميشه كه جاي خودمون نميشه
    يه بار مي خواستم چند بشكه آب مقطر از يه تصفيه خونه بگيرم باور كن تا رفتم اونجا تا خواستم پارك كنم ماشينو
    5تا ماشين ديگه هم اومدن و سريع بشكه هاشونو گذاشتن تو نوبت گفتم باشه براتون دارم

خلاصه هفته ديگش كه مي خواستم برم از اونطرف خيابون كه داشتم به اونجا نزديك مي شدم شروع كردم به سوت زدن براي خودم و يعني حواسم نيست كه چه خبره جلو تصفيه خونه بعد زير چشمي يه نگاهي كردم ديدم خلوته يهم گاز ماشينو گرفتم كامل چرخوندمش جلو تصفيه خونه پريدم بيرون گفتم آقا اين بشكه رو بگير پركن اونم جا خورد گفت مگه چيه گفتم هيچ چي پرش كن

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

آقا صبر کنید با هم بریم.منم یه خاطره دارم.یه روز تو مترو بودم.وقتی سوار ترن شدم بلو رو روشن کردم و یا علی.منم حالا 6630 دارم اما تو بلو اسم N95 دادم.اقا یه سرچ زدیم دیدم 40 نفر بلوشون روشنه.خواستم یه چیزی بفرستم یه لحظه سر بلند کردم دیدم ملت دست همدیگرو نگا میکنن ببینن کی N95 داره خلاصه ما هم کم نذاشتیم یه عکس خیلی خفن فرستادم یکیشون گرفت .بعد که داشتم پیاده میشدم یه لحظه یه زن و شوهرو دیدم که رفته بودن تو گوشی.مرده هم شده بود عین لبو...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

آقا صبر کنید با هم بریم.منم یه خاطره دارم.یه روز تو مترو بودم.وقتی سوار ترن شدم بلو رو روشن کردم و یا علی.منم حالا 6630 دارم اما تو بلو اسم N95 دادم.اقا یه سرچ زدیم دیدم 40 نفر بلوشون روشنه.خواستم یه چیزی بفرستم یه لحظه سر بلند کردم دیدم ملت دست همدیگرو نگا میکنن ببینن کی N95 داره خلاصه ما هم کم نذاشتیم یه عکس خیلی خفن فرستادم یکیشون گرفت .بعد که داشتم پیاده میشدم یه لحظه یه زن و شوهرو دیدم که رفته بودن تو گوشی.مرده هم شده بود عین لبو...

اي شيطون اسم بلو رو ميزاري ان95

ما كه مترو نداريم كه همزمان 40 نفر توش اون باشن

داره خودمونی میشه mohsen_raptor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سر كلاس جغرافي بي كار نشسته بوديم گفتيم اقا چي كار كنيم حوصله مون سر نره
    يكي از بچه ها تازگي موبايلش برنامه ي رقص زده بود گفتيم بيا از معلممون عكس
    بگيريم بندازيم رو برنامه رفتيم به معلم گفتيم اقا اجازه ميدين ازتون عكس يادگاري بگيريم
    معلممون با خوشحالي گفت اشكالي نداره ما هم عكسمون رو گرفتيم انداختيم رو برنامه
    و حسابي خنديديم يكي از بچه هاي خل و چل گفت اين عكسه چه قشنگ در اومده
    بيا به اقا هم نشون بديم ما هر چي گفتيم نكن حسن خطر ناكه حسن گوش نداد
    و عكس رو به معلم نشون داد چشمتون روز بد نبينه معلممون اول خنديد بعد كه
    2قروني اش افتاد مثل بمب منفجر شد ميگفت كدوم بي پدر و مادري اين كار رو
    كرده بره مامانشو برقصونه بياره خواهرشو برقصونيم(با عرض معذرت) خلاصه بعد كلي فحاشي موبايل
    هم كلاسي مون توقيف شد و نصف كلاس رو ريخت بيرون من هم چون ضرر نكرده
    بودم كلي خنديدم

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

راستی بهتر نیست اسم تاپیکو عوض میکردن چون هیچ ربطی با موضوعش نداره!

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خاطره های جالبی داره کم کم گفته میشه منم هر چی یادم بیاد براتون میزارم مواظب خودتون باشد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

راستی بهتر نیست اسم تاپیکو عوض میکردن چون هیچ ربطی با موضوعش نداره!
    ممل جون از تو ديگه انتظار نداشتم

خوب بچه ها بيشتر از كارايي بلوتوث لذت بردن و خاطره مي گن و بعضي برنامه هاي ديگه.
    مثل اون دوستمون كه اسمش محسن بود از برنامه dancer گفت كه باحال بود مادرشو بياره تا برقصونيمش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

خاطره های جالبی داره کم کم گفته میشه منم هر چی یادم بیاد براتون میزارم مواظب خودتون باشد
    دستت درد نكنه عزيز
    ما هم مي خونيم خاطراتتون رو و ما هم اگه يادمون بياد تعريف مي كنيم
    خيلي باحاله خاطراتتون انصافا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •