این فایل توی گوشی خودتونه؟ این همه رو فارسی میکنه! مال من 2 تایی بود english - farsi نوشته بود![]()
این فایل توی گوشی خودتونه؟ این همه رو فارسی میکنه! مال من 2 تایی بود english - farsi نوشته بود![]()
من همه زبانهاش رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم فارسیش رو برای شما آپ کردم که حجمش زیاد نشه.
نه نو گوشیم نبود.
دوستان میشه کمکم کنید
من تنظیمات اینترنتم درسته میتونم وارد هر سایتی میخوام بشم . چند تا برنامه مسنجر نصب کردم ولی هیچ کدوم کانکت نمیشن و اررور Connection و Network و از این چیزا میدن ؟؟
من یه زمانی تو کف این گوشی بودم ؟ نوش پیدا میشه ؟ یا دسته دومش چند می ارزه ؟
من با گوشی P1 با استفاده از سیستم GPRS به ویندوز وصل شده ام
آیا میتوانم بوسیله WLAN با لپ تاپ از اینترنت GPRS استفاده کنم
خیر به صورت وایرلس میشه از اینترنت لپ تاپ (AD-HOC) استفاده کرد اما عکسش رو خیر.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
فکزر کنم پیدا بشه K750 پیدا میشه این که دیگه....
من گوشیمو تقریبا 4 سال پیش گرفتم. یعنی همون اولها
خیلی باهاش حال کردم واقعا عالیه.
البته تقریبا 1 ساله که بعد از افتادن تو آب خیلی چیزهاش از کار افتاده .
مثلا دوربینش دیگه کار نمی کنه
رادیوش کار نمی کنه
جاگ دایلش کار نمی کنه
رم نمی خوره
دکه back اش کار نمی کنه
خلاصه اکثر قابلیتهاش از کار افتاده .
ولی هنوز می خوامش و نمی تونم ازش دل بکنم. گوشیه خیلی کاملی بود این P1. سیستم عاملش ، قابلیت ادیت آفیس، وایرلسش و ....
نمی دونم اگه بخوام دوباره گوشی بخرم از همین مدل بخرم ؟
یا اینکه مدل کاملتر دیگه ای هم هست؟ کسی که قبلا p1 داشته ، چه گوشی راضیش می کنه؟
آیا میشه با کابل USB از اینترنت موبایل استفاده کرد
سلام
من P990 داشتم و بعدش G900 خریدم. خیلی هم راضی بودم.جاگ دایل نداره و خیالت از بابت خراب شدنش راحته. دوربینش بهتره. دکمه بک روی گوشیه نه کنارش. و .... البته الان اونم فروختم و از این چینی دو سیمکارته ها دارم. واقعا گوشی های خوبین این سری UIQ. اما دیگه برنامه و بازی و ... براش نمیاد چون از رده خارج شده. حالا میل خودته... سیستم عامل های دیگه رو هم تجربه کنی بد نیست.
بله میشه.
باید پی سی سوئیت روی کامپیوتر نصب کنی. و در حالت تلفن گوشی رو نصب کنی. یه قسمت داره پی سی سوئیت به اسم اینترنت ویزارد ( فکر کنم ) . اونجا یه کانکشن میسازی و بقیش حله...
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)