با کامپیوتر باید آپدیت کرد. حالا اینترنت کامپیوتر میخواد از ای دی اس ال بیاد یا از وایرلس یا دایل آپ فرقی نمیکنه. با خود گوشی نمیشه. حتما باید کامپیوتر باشه.پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
با کامپیوتر باید آپدیت کرد. حالا اینترنت کامپیوتر میخواد از ای دی اس ال بیاد یا از وایرلس یا دایل آپ فرقی نمیکنه. با خود گوشی نمیشه. حتما باید کامپیوتر باشه.پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
برای uiq3 نیست.فکر نکنم چنین برنامه ای برای UIQ وجود داشته باشه.
گوشیم دچار اختلال شده!! خاموش کردم و بعد که روشنش کردم همه چیزش defult شده و اجازه ی ست کردن هیچی رو بهم نمیده
چی کارش کنم؟ با reset - format درست میشه؟ وقتی میخوام چیزی رو تغییر بدم این رو میده: reson code: KERN-EXE
شاید ویروسی شده!! چون از اینترنت وایرلس استفاده میکنم!
من همچین ارور و مشکلی رو ندیده بودم.
فقط اگر هک کردید فکر کنم نباید ریست کنید.
اگر بتونی آپدیت کنی یه حالی هم به گوشی دادی.
من میخواستم فون لاک گوشیمو فعال کنم که بعد از چند ثانیه صفحه قفل بشه و رمز بخواد. ولی موقعی که میخوام فعالش کنم ازم پسورد میخواد. توی فایل راهنماش نوشته پسوردش 0000 هستش ولی هرچی میزنم قبول نمیکنه.در ضمن تازه گوشیمو فلش کردم و تا حالا هم به این قسمت کاری نداشتم. باید چیکار کنم تا این قسمت فعال بشه؟12345 هم نبود.
سلام
دوستان گرامی گوشی من مدتیه باوجودی که روشنه ولی وقتی کسی بامن تماس می گیره
مثل اینه که گوشی خاموش بوده.بعدازروشن وخاموش کردن مشکل حل می شه برای حل این
مشکل به صورت دایمی لطفا اگه راهکاری میدونید ممنون میشم بگید.
سلام دوست عزیز اگه گوشیتون رو -- کردین eset نکنین ممکنه بالا نیاد، nternal format بکنین
موفق باشید
سلام
میشه بگید که چجوری میشه بک آپی رو که با برنامه ی PC Suite گرفتم از P1، رو ببینم کجا سیو شده؟؟؟
منون
سلام
میشه یکی از دوستان کمکم کنه برای آپدیت گوشی ؟
فایل Update Service رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن. فلش پلیر 8 به بالا هم رو کامپیوترت نصب باشه.
ترجیحا از ویندوز xp استفاده کن.
اینترنت پر سرعت و بدون قطع و وصل هم باید داشته باشی.
بقیش حله.... یعنی خود برنامه بهت میگه باید چی کار کنی...
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)