با صرفه نظر از اون 4gb حافظه w950 -ام 600 بهتره.كه الان يه رم 2gb از نوع m2 حدود 50 تومنه.كه فكر نكنم بيشتر از اينم احتياج باشه.![]()
با صرفه نظر از اون 4gb حافظه w950 -ام 600 بهتره.كه الان يه رم 2gb از نوع m2 حدود 50 تومنه.كه فكر نكنم بيشتر از اينم احتياج باشه.![]()
الان كه تو بازار نيست ولي فكر نكنم هم ديگه بياد.چون اين ملتي ايراني ميرند 300 -400 پول ميدند گوشي ميخرند تا باهاش عكس بگيرند.يكي نيست بهشون بگه اخه گوشي ماله عكس گرفتنه پس دوربين برا چي هست؟
برا همين زياد طرف دار نداره كسي ريسك نميكنه بياره بعد رو دستش باد كنه.
اين قيمت هم كه نوشتي 230 فكر كنم يه كم زياد باشه.فعلا هم كه مخابرات ريجستر كردنا ازاد كرده و خودش گوشي هاي كه از خارج بياري را ريجيستر ميكنه.اگه برات بفرستند خيلي خوبه.يه قلم هم بگو برا من بفرستند.(شوخي)
بابت برنامه هم تقريبا خيالت جمع باشه تقريبا گير مياد براش.
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
دوستان سلام.می دونید قاب m600 از کجا میشه تهیه کرد؟تا حالا کسی خریده؟با تشکر.
قاب فابريكشا ميخواهي؟
فكر نكنم گيرت بياد من الان حدود 1 ماه هست دونبال يه دونه قلم هستم گيرم نمياد.![]()
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
سي دي كه اصلا به نظر من نخر.چون يا همه برناماش خرابه يا كرك نشده هست و يا جاواست.به نظر من دانلود كني بهتره.
يه سري به لينك هاي پايين بزن برنامه هاي خوبي داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی گفتی من از وقتی که خریدم دنبالشم و پیدا کردم
ولی تو چند تا سایت دیدم عجب چیزایی داره کیف های خیلی باحالی داره
کاوراشو نگو که خیلی خوشکلن. اگه اون سایتو پیدا کردم حتما
میزارم
من امروز واسه گوشیم یه اسپیکر مشکی خریدم خیلی صداش بلنده
ولی یه خورده جر میزنه مدلشم Mps-60 است.
به نظر شما چون این اسپیکر ماله سری واکمنه رو گوشی من جر میزنه؟
یا.....
چند خريدي؟
منظورت از جر ميزنه چييه؟
اگه تونستي يه عكس ازاش بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)