تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 74 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

میگم یک نگاهی به این عکس بندازین دوستان بعدش به من کمک کنین چیکار کنم.( یک Desire Demon و Rage Demon همون آتیشه هم هستن که دیده نمیشن 2 تا هم Abomination جا موندن تو عکس)
    نامرد درش قفله نمیشه فرار کرد!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما باید ترکیبت رو عوض کنی و همه رو بکشی و در باز بشه.
    1=HAWK
    VARIC=2
    MERRILL=3
    FENRIS=4
    به نظر من بهترین ترکیبه.
    هاوک و فنریس باید TANK
    مریل و وریک باید RANGED
    Last edited by pharm; 22-03-2011 at 17:09.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میگم یک نگاهی به این عکس بندازین دوستان بعدش به من کمک کنین چیکار کنم.( یک Desire Demon و Rage Demon همون آتیشه هم هستن که دیده نمیشن 2 تا هم Abomination جا موندن تو عکس)

کد:
    تو چرا Warrior توی گروهت نداری . همیشه باید یکی واسه Stagger کردن داشته باشی . یه Stagger با یه Chain Lighting خیلی اثر قوی ای داره . در حالی که الان دوتا میج داری بیشتر اسپل های میج ها Stagger Base هستن . پس حتما یه warrior ترجیحا فنریس رو داشته باش خوب stagger میکنه . نارنجک هم که خدای اینجاست .

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

جالبه . اگه اگه یادتون باشه یه جا بایستی میرفتید توی Fade تا یک پسره رو نجات بدید . اونجا اگه اندرس رو با خودتون میبردید Justice میومد توی Fade نه اندرس . واسه همینم Demon ها نتونستن گولش بزنن .

به نظرم نکته های کشف نشده این بازی از بازی قبل بیشتره .

راستی من واسه بار دوم میخوام میج بردارم . حالا میشه Blood Mage شد یا نه ؟ واسه Blood Mage شدن بایستی چه کار کرد ؟
    میشه بشی. باید attribute هاتو صرف بلاد میج بکنی.

خوبیش اینجا بود که بتانی گری واردن شده بود و گفت الان دیگه وظیفه ام بیشتر از میج بودنم واسم مهمتره ولی هیچ وقت فکر نمیکردم در مقابل میج ها قرار بگیری . ولی با این حال همیشه بهت اطمینان دارم و تا اخرش باهاتم و این دفعه به عنوان خواهرت نه یه میج . خیلی خوشم اومد .

راجع به این که چرا طرف تمپلارها رو هم گرفتم اینه که :
    در واقع بیشتر میج ها Blood Mage بودن و اگه طرفشون رو میگرفتم همینطوری راست راست واسه خودشون ازاد میرفتن و هر کی رو میخواستن میکشتن . جالبه که مریل هم فکر کنم چون باهاش رومنس بودم باهام موند . حتی با اینکه Blood Mage بود . خداییش با وفایی کرد .

Blood Mage بود که مادرم رو کشت .

اگه اون تمپلاره نبود Blood Mage ها خواهرم رو کشته بودن .

اندرس با اون کارش که Chantry رو منفجر کرد دیوونگی محض بود . اصلا واسه چی اینکارو کرد ؟
    راستی اگه باهاش نمیرفتیم که مخفیانه تو Chantry یه کارایی بکنه باز هم انفجار رخ میداد ؟

یه سوال : اگه توی Awakening اندرس رو تحویل Templar ها بدیم چی میشه ؟ راهی نیست که اونجا اندرس یا Justice بمیرن ؟ مخصوصا Justice .

راستی یه چیزی راجع به زوران . من گذاشتم تو نسخه قبل فرار کنه . نکشتمش . توی این نسخه دمش گرم که دیگه برنگشته بود به کروو و ازاد زندگی میکرد .
    خب این بلاد میج ها یک جمعیت نیستن که ، تک به تک این طوری شدن. خود اون رئیس میج ها توی مکالماتش می گفت که اگه سختگیری این تمپلار ها نبود که روز به روز شاهد این همه بلاد میج نبودیم. اینا از روی گرفتاری و جبر این کارو می کنن.
    اثرات داستان قبلی هم خیلی زیاد نیست. مثلا شخصیت هارو هر چند وقت یک بار نشون میده. مثلا چند وقت پیش من الیاستر رو دیدم.
    اندرس رو هم دقیقا نمی دونم چی میشه ، ولی مطمئنم یک داستانی پیش میاد و دوباره بر می گرده. چون جزء داستان اصلی بازی هست.

همه دارن اسپویل میکنن ما هم بکنیم

- آقا اندرس رو بکشیم به نظرتون یا نه ؟ خیلی زورم گرفت چنتری رو فرستاد هوا با اون اتینای مهربون
    به نظرتون توی نسخه های بعدی چه تاثیری ممکنه داشته باشه ؟

- من واقعا" موندم طرف کیو بگیرم :| میج ها رو انتخاب کنی فنریس میکشه کنار ، البته همینجوریش درجه ی دشمنیش با من خیلی بالا بود ... ای بابا ... گیری کردیما ... یکی بیاد کانسیکوئنسای دو طرف رو بگه بشه تصمیم گرفت
    دیگه تصمیم خودته.
    اولا بگم که این جا آخر بازی ، فوق فوقش یک ساعت دیگه بازی داره ( مگر این که پشت یک نبرد خیلی گیر کنی ) و دیگه نمی تونی کوئست دیگه ای بری. ولی اگه می خوای یک مسئله ای در مورد فنریس لو نره این اسپویلر زیر رو نخون ، ولی اگه برات مهم نیست بخون :
      محتوای مخفی: اسپویلر در مورد فنریس 
    بعدش میتونی با یک دیالوگ دوباره نظر فنریس رو به خودت جلب کنی

سلام
    من بازی را تمام کردم
    اما هنوز high dragon را نکشتم و به هیچ جایی هم نمیتونم برم تا وظیفه هامو تکمیل کنم
    حالا چه کار کنم؟
    بازی رو وقتی تموم کردی دیگه نمی تونی ادامه بدی. فقط می تونی دی ال سی های داستانی که بعدا میاد رو بری. باید قبل از تموم کردن بازی کوئست هارو می رفتی.

کد:
    شایان همینه دیگه روی Nightmare میری مشکلات رو هم داره. این جا یکی از همون معبد هاست دیگه . درسته؟
    این جا تا جایی می تونی نزدیک زن و تانک انتخاب کن. به نظر من فنریس و ایزابلا و اولین ( avellin ) . بعدش همه رو ببر یک گوشه تا هر اتکش به همه بر خورد کنه. راحت می تونی بگذرونی.

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

دوستان همه مطالب در مورد بازی هم توی اسپویلر بگذارید. متاسفانه اونایی که این کارو نمی کنن باعث میشن بازی برای یک سری زهر حروم بشه. ( عذر می خوام ، مجبور شدم این طوری بگم تا دیگه بفهمین )

4. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

و چرا Warrior توی گروهت نداری . همیشه باید یکی واسه Stagger کردن داشته باشی . یه Stagger با یه Chain Lighting خیلی اثر قوی ای داره . در حالی که الان دوتا میج داری بیشتر اسپل های میج ها Stagger Base هستن . پس حتما یه warrior ترجیحا فنریس رو داشته باش خوب stagger میکنه . نارنجک هم که خدای اینجاست .
    خودم Warrior هم اون Health به اون درازی رو نمیبینی؟ با Shield Bash من Stagger میکنم.

شایان همینه دیگه روی Nightmare میری مشکلات رو هم داره. این جا یکی از همون معبد هاست دیگه . درسته؟
    این جا تا جایی می تونی نزدیک زن و تانک انتخاب کن. به نظر من فنریس و ایزابلا و اولین ( avellin ) . بعدش همه رو ببر یک گوشه تا هر اتکش به همه بر خورد کنه. راحت می تونی بگذرونی.
    آخه تابحال این حجم ندیده بودم!!!

نه از راهه دسته جمعی به هیچ عنوان نمیشه رفت. قشنگ همه میمیریم چون اگه از این راه برم نمیتونم همشونو جذب Warrior کنم بعد میرن رویه دورزن ها با اینکه تانکم نمیمیره اما خوب فایده ای نداره چون Attack تانکم ضعیفه.من یک راهه دیگه کشف کردم که البته خوب نشد بازم.این که تویه یک باریکه اگه همشون بیان میتونم با یک Frost قشنگ Freeze کنمشون اما این یارو Rage Demon بد مشکلیه تلپورت میکنه ! آخه اینا از کجا اومدن!!!! اول رفتم یک سریشونو زدم سریه 2 ومو 3وم باهم اومدن راهه فرار هم نداره که بخوام استراتژیمو پیدا کنم. 4 تا از این Abomiation ها برام کابوسند حالا این همه Shade و اون Rage Demon و Desire Demon اصلا غیره ممکنه.

6. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا فنریس توی حیاط ِ Gallows میاد میگه یا تو میمیری اینجا یا من ، چرا اینجوری شد ؟
    نمیشه کاری کرد نمیره ؟ ربطی به درجه ی دوستی نداره ؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آقا فنریس توی حیاط ِ Gallows میاد میگه یا تو میمیری اینجا یا من ، چرا اینجوری شد ؟
    نمیشه کاری کرد نمیره ؟ ربطی به درجه ی دوستی نداره ؟
    خب کجای داستان؟ کی؟ چرا ؟ کدوم کوئست؟ چی می گه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب کجای داستان؟ کی؟ چرا ؟ کدوم کوئست؟ چی می گه؟
    بعد از اینکه طرف ِ میج ها رو گرفتم ... از توی Circle که میام بیرون میاد سراغم ، میگه میکشمت بیشخصیت )

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعد از اینکه طرف ِ میج ها رو گرفتم ... از توی Circle که میام بیرون میاد سراغم ، میگه میکشمت بیشخصیت )
    ماموریت مربوط به فنریس که میشه پیدا کردن خواهرش و اون مجیستره رو رفتی ؟
    اونجور که شنیدم بعضی مطالب مربوط به متقاعد کردن هم تیمی ها مربوط میشه به کوئستهای هر کدوم که تا ته رفتین . من اولش طرف میج ها رو گرفتم و فنریس با اینکه -100 بود گفت باهاتم بعدش دوباره لود کردم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره ، ساید کوئست همه رو رفته بودم ، هیچی نمونده اصلا ...
    توی دیسکاشن های انگلیسی هم چیزی پیدا نکردم

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بازی رو نصب کردم تنها 5 و خورده ای گیگه
    احساس می کنم بازی ناقصه
    گفتم از شما بپرسم بازی شما چقدره حجمش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •