شما باید ترکیبت رو عوض کنی و همه رو بکشی و در باز بشه.
1=HAWK
VARIC=2
MERRILL=3
FENRIS=4
به نظر من بهترین ترکیبه.
هاوک و فنریس باید TANK
مریل و وریک باید RANGED
شما باید ترکیبت رو عوض کنی و همه رو بکشی و در باز بشه.
1=HAWK
VARIC=2
MERRILL=3
FENRIS=4
به نظر من بهترین ترکیبه.
هاوک و فنریس باید TANK
مریل و وریک باید RANGED
Last edited by pharm; 22-03-2011 at 17:09.
تو چرا Warrior توی گروهت نداری . همیشه باید یکی واسه Stagger کردن داشته باشی . یه Stagger با یه Chain Lighting خیلی اثر قوی ای داره . در حالی که الان دوتا میج داری بیشتر اسپل های میج ها Stagger Base هستن . پس حتما یه warrior ترجیحا فنریس رو داشته باش خوب stagger میکنه . نارنجک هم که خدای اینجاست .
میشه بشی. باید attribute هاتو صرف بلاد میج بکنی.
خب این بلاد میج ها یک جمعیت نیستن که ، تک به تک این طوری شدن. خود اون رئیس میج ها توی مکالماتش می گفت که اگه سختگیری این تمپلار ها نبود که روز به روز شاهد این همه بلاد میج نبودیم. اینا از روی گرفتاری و جبر این کارو می کنن.
اثرات داستان قبلی هم خیلی زیاد نیست. مثلا شخصیت هارو هر چند وقت یک بار نشون میده. مثلا چند وقت پیش من الیاستر رو دیدم.
اندرس رو هم دقیقا نمی دونم چی میشه ، ولی مطمئنم یک داستانی پیش میاد و دوباره بر می گرده. چون جزء داستان اصلی بازی هست.
دیگه تصمیم خودته.
اولا بگم که این جا آخر بازی ، فوق فوقش یک ساعت دیگه بازی داره ( مگر این که پشت یک نبرد خیلی گیر کنی ) و دیگه نمی تونی کوئست دیگه ای بری. ولی اگه می خوای یک مسئله ای در مورد فنریس لو نره این اسپویلر زیر رو نخون ، ولی اگه برات مهم نیست بخون :
محتوای مخفی: اسپویلر در مورد فنریس
بازی رو وقتی تموم کردی دیگه نمی تونی ادامه بدی. فقط می تونی دی ال سی های داستانی که بعدا میاد رو بری. باید قبل از تموم کردن بازی کوئست هارو می رفتی.
شایان همینه دیگه روی Nightmare میری مشکلات رو هم داره. این جا یکی از همون معبد هاست دیگه . درسته؟
این جا تا جایی می تونی نزدیک زن و تانک انتخاب کن. به نظر من فنریس و ایزابلا و اولین ( avellin ) . بعدش همه رو ببر یک گوشه تا هر اتکش به همه بر خورد کنه. راحت می تونی بگذرونی.
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
دوستان همه مطالب در مورد بازی هم توی اسپویلر بگذارید. متاسفانه اونایی که این کارو نمی کنن باعث میشن بازی برای یک سری زهر حروم بشه. ( عذر می خوام ، مجبور شدم این طوری بگم تا دیگه بفهمین )
خودم Warrior هم اون Health به اون درازی رو نمیبینی؟و چرا Warrior توی گروهت نداری . همیشه باید یکی واسه Stagger کردن داشته باشی . یه Stagger با یه Chain Lighting خیلی اثر قوی ای داره . در حالی که الان دوتا میج داری بیشتر اسپل های میج ها Stagger Base هستن . پس حتما یه warrior ترجیحا فنریس رو داشته باش خوب stagger میکنه . نارنجک هم که خدای اینجاست .با Shield Bash من Stagger میکنم.
آخه تابحال این حجم ندیده بودم!!!شایان همینه دیگه روی Nightmare میری مشکلات رو هم داره. این جا یکی از همون معبد هاست دیگه . درسته؟
این جا تا جایی می تونی نزدیک زن و تانک انتخاب کن. به نظر من فنریس و ایزابلا و اولین ( avellin ) . بعدش همه رو ببر یک گوشه تا هر اتکش به همه بر خورد کنه. راحت می تونی بگذرونی.
نه از راهه دسته جمعی به هیچ عنوان نمیشه رفت. قشنگ همه میمیریمچون اگه از این راه برم نمیتونم همشونو جذب Warrior کنم بعد میرن رویه دورزن ها با اینکه تانکم نمیمیره اما خوب فایده ای نداره چون Attack تانکم ضعیفه.من یک راهه دیگه کشف کردم که البته خوب نشد بازم.این که تویه یک باریکه اگه همشون بیان میتونم با یک Frost قشنگ Freeze کنمشون اما این یارو Rage Demon بد مشکلیه
تلپورت میکنه ! آخه اینا از کجا اومدن!!!! اول رفتم یک سریشونو زدم سریه 2 ومو 3وم باهم اومدن راهه فرار هم نداره که بخوام استراتژیمو پیدا کنم. 4 تا از این Abomiation ها برام کابوسند حالا این همه Shade و اون Rage Demon و Desire Demon اصلا غیره ممکنه.
آقا فنریس توی حیاط ِ Gallows میاد میگه یا تو میمیری اینجا یا من ، چرا اینجوری شد؟
نمیشه کاری کرد نمیره ؟ ربطی به درجه ی دوستی نداره ؟
خب کجای داستان؟ کی؟ چرا ؟ کدوم کوئست؟ چی می گه؟![]()
بعد از اینکه طرف ِ میج ها رو گرفتم ... از توی Circle که میام بیرون میاد سراغم ، میگه میکشمت بیشخصیت)
ماموریت مربوط به فنریس که میشه پیدا کردن خواهرش و اون مجیستره رو رفتی ؟
اونجور که شنیدم بعضی مطالب مربوط به متقاعد کردن هم تیمی ها مربوط میشه به کوئستهای هر کدوم که تا ته رفتین . من اولش طرف میج ها رو گرفتم و فنریس با اینکه -100 بود گفت باهاتم بعدش دوباره لود کردم .
آره ، ساید کوئست همه رو رفته بودم ، هیچی نمونده اصلا ...
توی دیسکاشن های انگلیسی هم چیزی پیدا نکردم
سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم تنها 5 و خورده ای گیگه
احساس می کنم بازی ناقصه
گفتم از شما بپرسم بازی شما چقدره حجمش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)