ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟
ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟
راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !
دوستان ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن
Gallardo جان محافظ صفحه یا همون Cellphone رو تو خیابون داریوش مجتمع تجاری پردیس یا تو ملاصدرا هم میتونی پیدا کنی ... ولی تو همون داریوش از همه جا ارزون تر گیرت میاد .
موفق باشید
باید توی قسمت نرم افزارها پست میدادی ولی مهم نیست من خودم دبلیو950 دارم و از نظر نرم افزاری یکی هستن.
توی سایت gsm.ir اگه بری توی قسمت نرم افزارهای UIQ برنامه ای هستش که از روی ال سی دی میتونه شماره گیری کنی درست مثل آیفون
سلام
من با ساعت اس ام اس های دریافتی توی P1 مشکل دارم
بیشتر وقتا ساعتش اشتباس
حتی بعضی وقتا تاریخ اس ام اس دریافت شده مال یه روز بعده !!!
می خواستم ببینم همه این مشکلو با P1 دارن یا مشکل منه؟
اگه مشکل همه هست کسی راه حلی براش سراغ نداره؟
توی همین قسمت تاپیکی هستش با عنوان اینکه تاریخ دریافت اس ام اس در دبلیو950 اشتباهی هستش.البته یه چیز توی همین مایه ها هستش.توی اونجا برو جوابت رو میتونی بگیری.چون دبلیو950 وئ پی990 و پی1 همین مشکل رو دارن.منم همچین مشکلی با گوشیم دارم نمیدونم چی کارش کنم اعصابم رو خراب کرده
سلام.این محافظ های LCD رو میتونین از مغازه های دوربین فروشی هم بخرید.اسمش هم LCD protector هست.با مارکهای مختلف.راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !
من خودم گرفتم 3000 تومان.یک پلاستیک خیلی شفاف هست که روی LCD میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.
کسی نمی خواد جواب منو بده؟!!! ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن؟
بعدا كه خواستيم بكنيمش به Lcd صدمه نمي زنه ؟روی Lcd میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)