من با دیال اپ اپدیت کردم حدود 2 ساعت کشید و تو کافینت هم میتونی این کارو بکنی
برای اپدیت بیا اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با دیال اپ اپدیت کردم حدود 2 ساعت کشید و تو کافینت هم میتونی این کارو بکنی
برای اپدیت بیا اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي دير جواب دادين !
الان كه دارم اينو مي خونم آپ كردم و گوشيم سالم شد !
سلام دوستان
من مي خوام P1 را آپديت كنم ولي اين پيغام را ميده
چي كار كنم
![]()
دوستان یه سوال .
من چند وقت پیش تو تاکسی بودم گوشی زنگ زد هرچی روش کلیک میکردم که جواب بدم نمیشد . آخر دکمه بقل جواب دادم . بعد هم که قطع شد . قفل صفحه رو باز کردم با نگه داشتن دکمه بک .
بعد انگار اصلا تاچ گوشی از کار افتاده بود هر چی رو آیکون ها کلیلک میکردم هیچی نمیشد اما کیبورد کار میکرد . خیلی عجیب بود انگار صفحه باز باشه اما قفل باشه و تاچ کار نکنه .....
خلاصه کلی ترسیدم . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد . الان یه 1 سال و نیمی هست که دامش تاحالا یه بار هم هنگ نکرده بود اما اینجوری که شد خیلی نگران شدم . مشکلی دیگه باز پیش نمیاد ؟
آپدیتش کنم ؟ تقریبا یه 2 ماه پیش آپدیت کرده بودم .
مشکل نرم افزاری بوده دیگه نه ؟
فکر نکنم سخت افزاری باشه ....
خلاصه یه راهنمایی بکنین مارو ممنون .
یه رم ساندیسک 4 گیگ اصل گرفتم با همون پک قرمز و مشکی که عکس رم و گوشی روشه
روشم یه پک پلاستیک محکم هست
این مشخصات دقیقا با رم اصلی یکی هست اما روی رم نوشته china !
حجمشم 3.7 گیگ هست نه 4
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟![]()
ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله منظور آپدیت کردن سیستم عامل هست.ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
البته برای مواقعی که گوشی هنگ میکنه و بالا نمیاد هم کاربرد داره.وقتی آپدیت بکنی گوشی دوباره بالا میاد.
موفق باشی.
رئيس حتما" بايد گوشي هنگ كرده باشه يا وقتي كه گوشي به صورت نرمال هست هم ميشه آپديتش كنم...؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)