دوستان نرم افزاری چیزی نیست از دکمه های روی صفحه به عنوان جوی استیک استفاده کنیم ؟
دوستان نرم افزاری چیزی نیست از دکمه های روی صفحه به عنوان جوی استیک استفاده کنیم ؟
آموزش هک توو پست اول این تاپیک
هک ساین هم توو این پستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوووووه!5800 بگیر،
نظرت عوض میشه
اصلا!!!!!!
5800 افتضاحه کامله نوکیا هستش!!!!!!!
اشتباه میکنی اگه omnia بگیری .الان هم تو فکر Omnia هستم.
من باش کار کردم ،افتضاحه.
اگه به p1 عادت کردی که اصلن نمیتونی باش کار کنی!!!
باید گوشیت رو هک کنی.من چند تا برنامه uiq-3 رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
وبعد هم فایل instaler server رو بریزی .
تو قسمت هک هست.
master reset به هیچ دردی نمیخوره .يه مشكل ديگه هم كه با گوشي دارم اينه كه يه بار گوشي رو master reset كردم (همون تنظيمات كارخانه) ولي بعدش تنظيمات wi-fi گوشي، چند تا از عكس هاي خود گوشي، صداهاي پيش فرض گوشي حذف شده اند. و اس ام اس هاي رسيده هم در پوشه inbox وجود دارد هم در پوشه sim درحاليكه اس ام اسي در سيمكارت ذخيره نشده است .
هیچ کاری نمیکنه به جز این که فایلاتو پاک میکنه.
اگه میخوای ریست کنی مثل نوکیا باید این کود رو بزنی :
بالا * پایین پایین * پایین*
بعد format internal disk
یه سری فایل تو share و private و resourc میریزه که باید بدونی چیه و پاکش کنی.وقتی یه برنامه ای را از گوشی حذف میکنیم ولی آیکونهاش از بین نمیره چطوری باید اون آیکونهای بلا استفاده را حذف کرد؟
ولی مثلا اگه تو مموری کارد ریختی میتونی مموریتو format کنی.
مشکل سخت افزاریه.شرمنده چند وقتی هست که گوشی p1 صدای آهنگش قطع و وصل میشه بعضی مواقعم کلا صدا نمیده چه وقتی آهنگ گوش میدم چه وقتی بم زنگ میزنن
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
بعضی برنامه ها رو backlight گوشی تاثیر میذاره.حالا نمیدونم مال تو چه جوریه؟شرمنده چند وقتی هست که گوشی p1 صدای آهنگش قطع و وصل میشه بعضی مواقعم کلا صدا نمیده چه وقتی آهنگ گوش میدم چه وقتی بم زنگ میزنن
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
گوشیت رو یه دور format internal disk بکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)