آقا p1 من عالی کار می کنه ولی اسپیکرش داره خراب می شه تا زیرش رو فشار ندی صداش در نمی اد
اگه راه واس تعمیر بلدید بگید وگرنه یه عکس بذارید من چطور پشتشو باز کنم کنار دوربین یه چی بذارم بعد ببندم که صداش در بیاد؟
آقا p1 من عالی کار می کنه ولی اسپیکرش داره خراب می شه تا زیرش رو فشار ندی صداش در نمی اد
اگه راه واس تعمیر بلدید بگید وگرنه یه عکس بذارید من چطور پشتشو باز کنم کنار دوربین یه چی بذارم بعد ببندم که صداش در بیاد؟
سلام دوستان
من چند تا برنامه uiq-3 رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
يه مشكل ديگه هم كه با گوشي دارم اينه كه يه بار گوشي رو master reset كردم (همون تنظيمات كارخانه) ولي بعدش تنظيمات wi-fi گوشي، چند تا از عكس هاي خود گوشي، صداهاي پيش فرض گوشي حذف شده اند. و اس ام اس هاي رسيده هم در پوشه inbox وجود دارد هم در پوشه sim درحاليكه اس ام اسي در سيمكارت ذخيره نشده است .
لطفا راهنمايي كنين
ممنون
Last edited by mehdi_349; 22-08-2009 at 16:32. دليل: غلط املايي
وقتی یه برنامه ای را از گوشی حذف میکنیم ولی آیکونهاش از بین نمیره چطوری باید اون آیکونهای بلا استفاده را حذف کرد؟
قیمت اسپیکرش رو من یه بار پرسیدم یارو گفت 13 تومن
شما باید هک Installserver رو رو گوشیتون انجام بدین تا مشکلتون رفع بشهمن چند تا برنامه uiq-3 رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
آفتابه لگن دیگه؟ ترجیح میدم بدون اسپیکر استفاده کنم
قلم نداره هدستشم سوخته صداشم با زور در می اد چند بفروشم خوبه؟
سلام
شرمنده چند وقتی هست که گوشی p1 صدای آهنگش قطع و وصل میشه بعضی مواقعم کلا صدا نمیده چه وقتی آهنگ گوش میدم چه وقتی بم زنگ میزنن
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
آقا P1i من هم همین مشکل دقیقا براش پیش اومد.
دادم دست یه تعمیرکاری...خدا خیرش نده...گوشی رو داغون کردکیبوردشو قطع کرد،جاگ دیال هم شکوند و .... نزدیک بود بزنم فکشو بیارم پایین
آخر کار هم گفت قطعه اسپیکرش رو با N73 عوض کردم!!!
-----
این گوشی از محکم ترین گوشی هایست که تا به حال دیدم.به سختی میشه قابشو باز کرد.پس نمیشه اونو دست هر تعمیرکاری داد. تا مطمئن نشدی طرفت اینکاره هست و قبلا هم با این گوشی ها ور رفته یا نه، گوشیتو نده بهش.
اصلا از من میشنوی خودت بازش کن. من که میگم به خاطره ضربه اون بردش فاصله گرفته.
خلاصه خیلی احتیاط کن![]()
اقا ما پشتشو باز کردیم یه کاغذ کوچیک تا کردم گذاشتم کنار لنز زیر اسپیکر بستمش حالا حالش کاملان خوبه به شما هم که اسپیکرت مشکل دار شده همین توصیه رو می کنم![]()
یه مشکل دیگه با p1 : هر نرم افزاری واسه نصب می زنم صفحه یکم کدر میشه بعد میاد تو حال اولش
مستر هم میکنم درست نمیششه البته با پاک کردن نرم افزار ها مستر نمیشه ها
اپدیت هم نمیشه نرم افزار ها رو هم نمیتونم unistal کنم موندم معطل
دوست عزیز جوابتو توی یه انجمن دیگه دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)