تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 97 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من خودم عاشق تموم Assassin ها هستم.
    من با نسخه ی 2 خیلی حال کردم.فکر کنم چون یهو کلی عوض شد و واقا اتزیو یه قاتل تمام عیار شد.
    ولی نسخه های بعد هم قشنگ بودن ولی بیش از اندازه آسون شدن.
    این یکی هم قشنگ بود.چیزای جدید زیاد داشت.کشتی روندن و شکارش که دیگه معرکه بود.
    به نظر من بهتره دیگه از این زمان به زمان جلوتر نیان چون قشنگی این بازی به قدیمی بدنش هست و اگه مثلا یه نسخه رو تو جنگ جهانی بزنن دیگه حداقل برا من جذاب نیست.

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من خودم عاشق تموم Assassin ها هستم.
    من با نسخه ی 2 خیلی حال کردم.فکر کنم چون یهو کلی عوض شد و واقا اتزیو یه قاتل تمام عیار شد.
    ولی نسخه های بعد هم قشنگ بودن ولی بیش از اندازه آسون شدن.
    این یکی هم قشنگ بود.چیزای جدید زیاد داشت.کشتی روندن و شکارش که دیگه معرکه بود.
    به نظر من بهتره دیگه از این زمان به زمان جلوتر نیان چون قشنگی این بازی به قدیمی بدنش هست و اگه مثلا یه نسخه رو تو جنگ جهانی بزنن دیگه حداقل برا من جذاب نیست.
    دقیقا
    تو نسخه 2 یه سختی هایی داشت که تو نسخه های دیگه اون نمیشه دید
    ولی بگیم کدوم شخصیت بهتره من نظرم با اتزیو هست و بهترین نسخه 2 و بعد اون III خوبه
    ----------
    در ج به امیر:::::
    داداش حمید راست میگه
    حذف نشده دویدن سریییییع

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز خیلی زوده که بشه در مورد شخصیت کانر و مقایسش با شخصیتهای دیگه صحبت کرد....کانر شخصیت تازه واردیه که پا به سری ac گذاشته و هنوز جای کار زیاد داره..

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

حالا بحث کانر و اتزیو به کنار. چقدر باگ داره بازی!!!
    تو این چند وقته بازی اینجوری ندیدم من.
    از ارابه ران هایی که افسار تو دست ندارند گرفته تا رفتن و ایستادن اسب و ارابه بر روی آتیش و خیلی چیزهای دیگه که هر چی میرم جلوتر میبینم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها مسیر «ذخیره های بازی» رو می دونید؟
    تو قسمت سیو گیم ویندوز که نبود. تو قسمت یوزر و بخش کاربری هم دیدم نبود. تو پوشه ی خود بازی هم چیزی نفهمیدم
    ممنون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان تو سکانس 4 اون جا که باید 5 تا حیوون شکار کنه، سه تا حالت داره تا فول بشه این مرحله.
    یکی گفته 3 نوع حیوون مختلف باشند.
    یکی دیگه گفته دو تاشون رو از هوا باید بپریم و بکشیم.
    یکی دیگه گفته که طعمه و تله بذاریم. این یکی رو من نمی دونم باید چکار کنم. به هر clue میرم و دکمه Q رو نگه می دارم تا تله بذاره، بعدش هر حیوونی که توش گیر می کنه و میرم بالاسرش و E رو میزنم باز هم این مورد رد نمیشه.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من که هنوز بازی نکردم چون واسه من یه باگ (یابهتره بگیم glitch ) بزرگ داره که فکر کنم مختص یه سری از کارت های انویدیا هست ، تو کات سنس ها ، موهای شخصیت ها رنگ و وارنگ میشه و با آپدیت کارت گرافیک و آپدیت خود بازی هم حل نشد . این مشکل تو فروم انویدیا و یوبی مطرح شده ولی هیچ کدومشون هنوز هیچ کاری نکردن .

دوستان چندتا سوال تو بازی اون حالت آپگرید لباس ها و خریدن لباس و اسلحه هست یا نه ؟ مثل سری های قبل مغازه های مختلفی داره که بشه چیزی خرید ؟
    اون یارو مرده که اول بازی کنترلش دست ماست کانره یا بابای کانره ؟ حرفی از جد بزرگوار الطایر و اتزیو و... هست یا اصلا اینا با کانر نصبتی ندارن ؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی کلا چند سکانس هستش ؟ من رسیدم به اول سکانس 9 ! تو این سه شماره ای که بازی کردم شماره 2 رو بیشتر پسندیدم تا این ! اتزیو کجا کانر کجا ؟ : دی اتزیو جذبه ی خاصی داشت و صدا پیشه اش هم خوب بود از طرفی داستان اتزیو به نظرم جالب تر بود مخصوصا اخرش !

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان تو سکانس 4 اون جا که باید 5 تا حیوون شکار کنه، سه تا حالت داره تا فول بشه این مرحله.
    یکی دیگه گفته که طعمه و تله بذاریم. این یکی رو من نمی دونم باید چکار کنم. به هر clue میرم و دکمه Q رو نگه می دارم تا تله بذاره، بعدش هر حیوونی که توش گیر می کنه و میرم بالاسرش و E رو میزنم باز هم این مورد رد نمیشه.
    نباید اینجوری باشه
    من مشکلی تو این نداشتم
    بازی کلا چند سکانس هستش ؟ من رسیدم به اول سکانس 9 ! تو این سه شماره ای که بازی کردم شماره 2 رو بیشتر پسندیدم تا این ! اتزیو کجا کانر کجا ؟ : دی اتزیو جذبه ی خاصی داشت و صدا پیشه اش هم خوب بود از طرفی داستان اتزیو به نظرم جالب تر بود مخصوصا اخرش !
    12 سکانس

10. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سومین کارش اینه که باید از 2تا روش واسه شکار استفاده کنی یکیش که snare هستش یکی هم اسمش bait (یک چیزی شبیه پودر هستش که میپاشی رو زمین)هستش که این 2تا رو تو یک محدوده خاصی هر دو تاش کار بزار یک حیوان که بیفته توش اون مرحله full sync میشه 2 تای دیگش هم که یکی باید 3تا حیوان مختلف شکار کنی- 2تا شون رو از بالای درخت بپری روشون و air assassinate بشن

12. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •