فرقی نداره عزیزم اگه می خوای خودت تجربه کنی اسپویلر زیر رو نخون :
محتوای مخفی: اسپویلر
با توجه به دمیجی هست که وارد می کنه. واسه همینه که یکی زودتر از اون یکی لول می گیره. ولی تفاوتش اندکه.
فرقی نداره عزیزم اگه می خوای خودت تجربه کنی اسپویلر زیر رو نخون :
محتوای مخفی: اسپویلر
با توجه به دمیجی هست که وارد می کنه. واسه همینه که یکی زودتر از اون یکی لول می گیره. ولی تفاوتش اندکه.
خوبیش اینجا بود که بتانی گری واردن شده بود و گفت الان دیگه وظیفه ام بیشتر از میج بودنم واسم مهمتره ولی هیچ وقت فکر نمیکردم در مقابل میج ها قرار بگیری . ولی با این حال همیشه بهت اطمینان دارم و تا اخرش باهاتم و این دفعه به عنوان خواهرت نه یه میج . خیلی خوشم اومد .
راجع به این که چرا طرف تمپلارها رو هم گرفتم اینه که :
در واقع بیشتر میج ها Blood Mage بودن و اگه طرفشون رو میگرفتم همینطوری راست راست واسه خودشون ازاد میرفتن و هر کی رو میخواستن میکشتن . جالبه که مریل هم فکر کنم چون باهاش رومنس بودم باهام موند . حتی با اینکه Blood Mage بود . خداییش با وفایی کرد .
Blood Mage بود که مادرم رو کشت .
اگه اون تمپلاره نبود Blood Mage ها خواهرم رو کشته بودن .
اندرس با اون کارش که Chantry رو منفجر کرد دیوونگی محض بود . اصلا واسه چی اینکارو کرد ؟
راستی اگه باهاش نمیرفتیم که مخفیانه تو Chantry یه کارایی بکنه باز هم انفجار رخ میداد ؟
یه سوال : اگه توی Awakening اندرس رو تحویل Templar ها بدیم چی میشه ؟ راهی نیست که اونجا اندرس یا Justice بمیرن ؟ مخصوصا Justice .
راستی یه چیزی راجع به زوران . من گذاشتم تو نسخه قبل فرار کنه . نکشتمش . توی این نسخه دمش گرم که دیگه برنگشته بود به کروو و ازاد زندگی میکرد .
بچه ها دوباره سلام.دستتون درد نکنه زیر نویسو پیدا کردم اما یه مشکلی دارم بیشتر از نیم ساعت نمی تونم بازی کنم خیلی سردرد میگیرم من نسخه اول سه بار تموم کردم اصلا این جوری نشدم کسی این مشکل و داره؟ چه کار کنم؟ مانیتورم هم 20500 سامسونگه نرم افزار کالیبرشو هم نصب کردم فقط تو این بازی با just cause این حالتی میشم حالت تهوع میگیرم مجبوری خاموش میکنم خصوصا تو ویندوز سون_ فریم هم 60 تا میده کسی هست علت این مشکلو بدونه؟** با تشکر از همه.
Last edited by hes25; 22-03-2011 at 18:13.
ببخشید ولی مثل اینکه اشتباه اومدید بیمارستان کوچه بغلیه
شوخی کردم من این حس بهم دست نمیده ولی شک ندارم یه جورایی سیستم رنگ بندی تو این بازی واست همچین مشکلی ایجاد میکنه . چون منم اویل یه ذره اینجوری شدم ولی بعد از چند ساعت بازی عادت کردم .
البته اینجا جاش نبود مطرح کنی .
من اگه درست فهمیده باشم وقتی برای اولین بار تو قلعه با اندرس رفتیم که دوستشو نجات بده ولی اون خیانت کرد و ............ دوباره که به دارک تون برگشتیم علتشو از اندرس پرسیدم که چرا حالش عوض شد اونم گفت کنترلی به روح خبیثی که توشه نداره و بیشتر زمانایی فعال میشه که تمپلارها رو میبینه و دست خودشم اصلا نیست نمیشه هم کاریش کرد
من برای همین میگم بیگناهه خدایی تنها کسیه که قدرت شفا بخشی به بقیه رو داره حیوونی برای همین منم نکشتمش گور بابای سباستین
جالبه . اگه اگه یادتون باشه یه جا بایستی میرفتید توی Fade تا یک پسره رو نجات بدید . اونجا اگه اندرس رو با خودتون میبردید Justice میومد توی Fade نه اندرس . واسه همینم Demon ها نتونستن گولش بزنن .
به نظرم نکته های کشف نشده این بازی از بازی قبل بیشتره .
راستی من واسه بار دوم میخوام میج بردارم . حالا میشه Blood Mage شد یا نه ؟ واسه Blood Mage شدن بایستی چه کار کرد ؟
همه دارن اسپویل میکنن ما هم بکنیم
- آقا اندرس رو بکشیم به نظرتون یا نه ؟ خیلی زورم گرفت چنتری رو فرستاد هوا با اون اتینای مهربون
به نظرتون توی نسخه های بعدی چه تاثیری ممکنه داشته باشه ؟
- من واقعا" موندم طرف کیو بگیرم :| میج ها رو انتخاب کنی فنریس میکشه کنار ، البته همینجوریش درجه ی دشمنیش با من خیلی بالا بود ... ای بابا ... گیری کردیما ... یکی بیاد کانسیکوئنسای دو طرف رو بگه بشه تصمیم گرفت
سلام
من بازی را تمام کردم
اما هنوز high dragon را نکشتم و به هیچ جایی هم نمیتونم برم تا وظیفه هامو تکمیل کنم
حالا چه کار کنم؟
میگم یک نگاهی به این عکس بندازین دوستان بعدش به من کمک کنین چیکار کنم.( یک Desire Demon و Rage Demon همون آتیشه هم هستن که دیده نمیشن 2 تا هم Abomination جا موندن تو عکس)
نامرد درش قفله نمیشه فرار کرد!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب رو تو خوده QUOTE دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)