تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 74 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اسپویل :

اگه یادتون باشه توی یک کوئست یه قاتل Blood Mage زنها رو میدزدید و معلوم نبود چکارشون میکنه .
    اونجا وارد یه خونه ای میشدی که طرف میگفت من قاتل نیستم و خودم دنبالش میگردم . من اونجا یه انتخاب
    اشتباه کردم و ماموریت کنسل شد و دیگه نشد ادامه اش بدم .
    چند وقت بعد اون قاتل زنجیره ایه مادرم رو دزدید و با فجیع ترین Blood Magic کشتش که هنوز اون صحنه رو یادم
    نمیره .

یه سری از کارهای کثیف میج ها :
    توی بازی Origins اونقدرها میج ها رو خطرناک نشون نداده بودن . توی این بازی به دلیل افزایش جلوه های ویژه
    خیلی خوب تونستن خطرناکی Blood Magic رو به تصویر بکشن .

راجع به کار اندرس چی میگین که Chantry و اون همه ادم بی گناه رو منفجر کرد . من همون اول بازی بو برده بودم
    که اندرس دیگه اون شخصیت fun نیست که توی نسخه قبل بود . این Justice لعنتی که توی Awakening به زور
    اومد توی گروه (من حتی طرف میج رو گرفتم ولی بازم اومد) روحشو خورده بود که غیرتش از تمپلارها زیادتر شده بود .

راجع به همون قاتل مادرم . اخر سر Orsino اعتراف کرد که همدست هم بودن و اون مخفیش کرده بوده .

خودشم که Blood Mage بود و از اونایی شد که یه بار تو Golems of Amgarak کشتم

واقعا من اخر بازی موندم طرف کی رو بگیرم . اون سباستین عوضی هم که دید من اندرس رو نکشتم رفت و گفت با لشکر بر میگرده . کارمون به جایی رسیده که یه DLC چند مگی هم واسه ما شاخ و شونه میکشه .

حالا یه سوال :
    اخر بازی من طرف تمپلارها رو گرفتم . میج ها همه Abomination شدن . یعنی اگه طرف میج ها رو میگرفتم جون یه سری Blood Mage رو نجات داده بودم ؟

الان که دیگه نمیتونم بازی کنم .
    میخوام یه دور دوباره Origins رو از اول با میج برم . یه سری انتخاب اشتباه اونجا کردم که باید درستش کنم . (بازگشت به زمان)
    فرقی نداره عزیزم اگه می خوای خودت تجربه کنی اسپویلر زیر رو نخون :

محتوای مخفی: اسپویلر 
    طرف میج هارو هم می گرفتی خود همون الف که رئیس میج ها بود بلاد میج میشه و خودمون می کشیمش

با سلام
    سوال در مورد xperience point در dragon age 2 :
    وقتی یک جنگ پیش می اید بعد از کشتن همه یک مقدار xp می ده حالا این xp
    به همه یک مقدار مساوی می رسه یا کسی که بیشتر میکشه xp بیشتری مگیره؟
    اگر کسی هم در جنگ بمیره چقدر به او xp
    می دهند?
    با توجه به دمیجی هست که وارد می کنه. واسه همینه که یکی زودتر از اون یکی لول می گیره. ولی تفاوتش اندکه.

2. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Dragon Age II Patch 1.01 is now available for the PC and Mac systems
    کد:

به نظر من اندرس بیگناه بود اون روح بدنشو تسخیر کرده بود

راستی طرف تمپلارها رو گرفتی با بتانی چیکار کردی اون تو گروه میجها نبود مگه باهاش درگیر شدی ؟
    خوبیش اینجا بود که بتانی گری واردن شده بود و گفت الان دیگه وظیفه ام بیشتر از میج بودنم واسم مهمتره ولی هیچ وقت فکر نمیکردم در مقابل میج ها قرار بگیری . ولی با این حال همیشه بهت اطمینان دارم و تا اخرش باهاتم و این دفعه به عنوان خواهرت نه یه میج . خیلی خوشم اومد .

راجع به این که چرا طرف تمپلارها رو هم گرفتم اینه که :
    در واقع بیشتر میج ها Blood Mage بودن و اگه طرفشون رو میگرفتم همینطوری راست راست واسه خودشون ازاد میرفتن و هر کی رو میخواستن میکشتن . جالبه که مریل هم فکر کنم چون باهاش رومنس بودم باهام موند . حتی با اینکه Blood Mage بود . خداییش با وفایی کرد .

Blood Mage بود که مادرم رو کشت .

اگه اون تمپلاره نبود Blood Mage ها خواهرم رو کشته بودن .

اندرس با اون کارش که Chantry رو منفجر کرد دیوونگی محض بود . اصلا واسه چی اینکارو کرد ؟
    راستی اگه باهاش نمیرفتیم که مخفیانه تو Chantry یه کارایی بکنه باز هم انفجار رخ میداد ؟

یه سوال : اگه توی Awakening اندرس رو تحویل Templar ها بدیم چی میشه ؟ راهی نیست که اونجا اندرس یا Justice بمیرن ؟ مخصوصا Justice .

راستی یه چیزی راجع به زوران . من گذاشتم تو نسخه قبل فرار کنه . نکشتمش . توی این نسخه دمش گرم که دیگه برنگشته بود به کروو و ازاد زندگی میکرد .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها دوباره سلام.دستتون درد نکنه زیر نویسو پیدا کردم اما یه مشکلی دارم بیشتر از نیم ساعت نمی تونم بازی کنم خیلی سردرد میگیرم من نسخه اول سه بار تموم کردم اصلا این جوری نشدم کسی این مشکل و داره؟ چه کار کنم؟ مانیتورم هم 20500 سامسونگه نرم افزار کالیبرشو هم نصب کردم فقط تو این بازی با just cause این حالتی میشم حالت تهوع میگیرم مجبوری خاموش میکنم خصوصا تو ویندوز سون_ فریم هم 60 تا میده کسی هست علت این مشکلو بدونه؟** با تشکر از همه.
    Last edited by hes25; 22-03-2011 at 18:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها دوباره سلام.دستتون درد نکنه زیر نویسو پیدا کردم اما یه مشکلی دارم بیشتر از نیم ساعت نمی تونم بازی کنم خیلی سردرد میگیرم من نسخه اول سه بار تموم کردم اصلا این جوری نشدم کسی این مشکل و داره؟ چه کار کنم؟ مانیتورم هم 20500 سامسونگه نرم افزار کالیبرشو هم نصب کردم فقط تو این بازی با just cause این حالتی میشم حالت تهوع میگیرم مجبوری خاموش میکنم خصوصا تو ویندوز سون_ فریم هم 60 تا میده کسی هست علت این مشکلو بدونه؟** با تشکر از همه.
    ببخشید ولی مثل اینکه اشتباه اومدید بیمارستان کوچه بغلیه

شوخی کردم من این حس بهم دست نمیده ولی شک ندارم یه جورایی سیستم رنگ بندی تو این بازی واست همچین مشکلی ایجاد میکنه . چون منم اویل یه ذره اینجوری شدم ولی بعد از چند ساعت بازی عادت کردم .

البته اینجا جاش نبود مطرح کنی .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

اندرس با اون کارش که Chantry رو منفجر کرد دیوونگی محض بود . اصلا واسه چی اینکارو کرد ؟
    راستی اگه باهاش نمیرفتیم که مخفیانه تو Chantry یه کارایی بکنه باز هم انفجار رخ میداد ؟

.
    من اگه درست فهمیده باشم وقتی برای اولین بار تو قلعه با اندرس رفتیم که دوستشو نجات بده ولی اون خیانت کرد و ............ دوباره که به دارک تون برگشتیم علتشو از اندرس پرسیدم که چرا حالش عوض شد اونم گفت کنترلی به روح خبیثی که توشه نداره و بیشتر زمانایی فعال میشه که تمپلارها رو میبینه و دست خودشم اصلا نیست نمیشه هم کاریش کرد
    من برای همین میگم بیگناهه خدایی تنها کسیه که قدرت شفا بخشی به بقیه رو داره حیوونی برای همین منم نکشتمش گور بابای سباستین

9. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اگه درست فهمیده باشم وقتی برای اولین بار تو قلعه با اندرس رفتیم که دوستشو نجات بده ولی اون خیانت کرد و ............ دوباره که به دارک تون برگشتیم علتشو از اندرس پرسیدم که چرا حالش عوض شد اونم گفت کنترلی به روح خبیثی که توشه نداره و بیشتر زمانایی فعال میشه که تمپلارها رو میبینه و دست خودشم اصلا نیست نمیشه هم کاریش کرد
    من برای همین میگم بیگناهه خدایی تنها کسیه که قدرت شفا بخشی به بقیه رو داره حیوونی برای همین منم نکشتمش گور بابای سباستین
    جالبه . اگه اگه یادتون باشه یه جا بایستی میرفتید توی Fade تا یک پسره رو نجات بدید . اونجا اگه اندرس رو با خودتون میبردید Justice میومد توی Fade نه اندرس . واسه همینم Demon ها نتونستن گولش بزنن .

به نظرم نکته های کشف نشده این بازی از بازی قبل بیشتره .

راستی من واسه بار دوم میخوام میج بردارم . حالا میشه Blood Mage شد یا نه ؟ واسه Blood Mage شدن بایستی چه کار کرد ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه دارن اسپویل میکنن ما هم بکنیم

- آقا اندرس رو بکشیم به نظرتون یا نه ؟ خیلی زورم گرفت چنتری رو فرستاد هوا با اون اتینای مهربون
    به نظرتون توی نسخه های بعدی چه تاثیری ممکنه داشته باشه ؟

- من واقعا" موندم طرف کیو بگیرم :| میج ها رو انتخاب کنی فنریس میکشه کنار ، البته همینجوریش درجه ی دشمنیش با من خیلی بالا بود ... ای بابا ... گیری کردیما ... یکی بیاد کانسیکوئنسای دو طرف رو بگه بشه تصمیم گرفت

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    من بازی را تمام کردم
    اما هنوز high dragon را نکشتم و به هیچ جایی هم نمیتونم برم تا وظیفه هامو تکمیل کنم
    حالا چه کار کنم؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

میگم یک نگاهی به این عکس بندازین دوستان بعدش به من کمک کنین چیکار کنم.( یک Desire Demon و Rage Demon همون آتیشه هم هستن که دیده نمیشن 2 تا هم Abomination جا موندن تو عکس)
    نامرد درش قفله نمیشه فرار کرد!!!!

کد:

14. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

جالبه . اگه اگه یادتون باشه یه جا بایستی میرفتید توی Fade تا یک پسره رو نجات بدید . اونجا اگه اندرس رو با خودتون میبردید Justice میومد توی Fade نه اندرس . واسه همینم Demon ها نتونستن گولش بزنن .
    - عحب...

به نظرم نکته های کشف نشده این بازی از بازی قبل بیشتره .
    - احتمالا در نسخه ی بعدی معلوم بشه کدوم انتخاب ها در نسخه های قبلی تاثیر بیشتری داره.

راستی من واسه بار دوم میخوام میج بردارم . حالا میشه Blood Mage شد یا نه ؟ واسه Blood Mage شدن بایستی چه کار کرد ؟
    - آره من الان میج شدم، میشه Force Mage, Blood Mage و Spirit Healer شد. نمیدونم چرا ولی بازی خیلی راحت تر از دفعه ی قبل شده انگار دارم رو مد Easy بازی میکنم کار خاصی نیست داخل همون Ability ها هست
    جواب رو تو خوده QUOTE دادم

16. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •