از راهنمايي اساتيد ممنون! مشكلو حل كردم!
ببخشید
لطفا میشه یکی یه لینک دانلود foxit reader برای uiq رو برای من بذاره؟
فقط بدون مشکل باشه
trial نباشه
به این بخش سر بزندید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ببخشید چند جا دوستان رو به مستر ریست توصیه کریدن، اگه گوشی هک شده باشه اینکار باعث میشه گوشی بالا نیاد
فقط از فرمت اینترنال استفاده کنین که خطری نداره
سلام دوباره به همه بچه های کلوپ خیلی وقت بود به کلوپ سر نزده بودم اما انگار تب P1 کم شده اما با اینکه 1000 تا گوشی رنگ وارنگ و جور واجور اومده تو بازار به نظر من اگه از gps صرف نظر کنیم هیچ گوشی جای p1 را نمی گیره
اما یه سوال دارم کسی تا حالا با voice control گوشی کار کرده؟من برای یک contact صدایی ضبط کردم و voice control را هم setting کردم اما باید چی کار کنم که با کفتن صدای صبطی یک کانتکت اونو بگیره؟
سلام.
من یه مدت هست که دور قاب گوشیم یکم له و لورده شده.(میدونین که ،فلزیه).
می خواستم بدونم کسی تا حالا قاب عوض کرده؟
درست میشه عوضش کرد؟
مثل اولش خوب میشه یا کج و کوله میشه؟
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
من پرسیدم قاب اصلیش 30 تومن!قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
مطمئن هستین 60 تومن؟
بعد از تعویض قاب مثل اولش یعنی قابی که تو کارخانه وصلش شده میشه یا نه؟
Last edited by lelelolo; 13-08-2009 at 10:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)