من گوشیم رو فرمت اینترنال کردم و بعد مود دوربین که به صورت MP4 ضبط می کنه رو به گوشی اضافه کردم و لی همچنان به صورت 3GP فیلم میگیره . قبلاً هم دوربین رو هک کرده بودم و جواب داده بود . حالا چیکارش باید بکنم ؟؟؟؟
من گوشیم رو فرمت اینترنال کردم و بعد مود دوربین که به صورت MP4 ضبط می کنه رو به گوشی اضافه کردم و لی همچنان به صورت 3GP فیلم میگیره . قبلاً هم دوربین رو هک کرده بودم و جواب داده بود . حالا چیکارش باید بکنم ؟؟؟؟
گوشي p1 من يه مدتي هست كه وقتي كسي ميس كال ميزنه حدود 6-7 ثانيه طول ميكشه اسم شخص رو نشون بده.اگه خاموش روشن كنم درست ميشه ولي دوباره اينجوري ميشه.مشكل چيه؟
dسلام من گوشیم رو آپدیت کردم بعد از اینکار دوربین گوشیم کار نمیکنه بعد تازه دوباره هم ابدیت کردم که در مرحله اخر جای که فلش میکنه خطا میده اگه از gdfs هست لطفا بگید کجا میتونم یه gdfs خوب پیدا کنم ودانلود کنم ممنونم
سلام
ميگم گوشي من يه مدتي است كه صداي هدفونش ( اسپيكر نه ) خيلي كم شده و مجبورم موقع صحبت بزارمش روي اسپيكر تا صداي طرفو بشنوم .
راه حلي داره يا نه ؟
ممنون
گوشی من هر 2 دقیقه یکبار هنگ میکنه باطری در میارم دوباره میزنم جا باز 2 مین بعد هنگ میکنه
فلاش کردم جواب نداد
دادم کلی بهش ور رفتن 20 تومنم دادم اما باز همونطوره
توروخدا کمک کنید
شاید صدای مکالمه رو اشتباهی کم کردین؟
باید Volume صدا رو هنگام مکالمه زیاد کنین (با جاگ دیال)
مشکل از مموری تون نیست؟
چون اگه مموری تقلبی باشه، باعث هنگ گوشی میشه..!
درسته .بدون مموری تست کنید ببینید چیجوریه.
نه از اون نیست
آخه درش آوردم باز اینجوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)