تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 473 از 503 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من يه P1 گرفتم، دو ماه نيست كه خريد باشمش !!‌ولي وقتي از خونمون حدود 500 متر دور بشم و هر جاي شهر هم برم انتن نميده !! با هر سيمكارتي هم بگيد تست كردم!!اگر هم بشه زنگ بزني سر 7 ثانيه قطع ميكنه ! يه مستر ريست هم كردم ولي درست نشد ربطي نداشت...!! كمك!!!
    همه p1 ها قبل از آپدیت توی ایران این مشکلو دارن. آپدیت کن صد در صد درست میشه مشکل خاصی نیست

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

چجور آپديت كنم!!

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام دوستان

من وقتی در حال صحبت هستم یه علامتی بلای صفحه کنار انتن میاد که شکل علامت خطر راهنمایی و رانندگی ! و وقتی کلیک میکنم میزنه chiphering is not active چرا؟ چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی صفحات قبلی کامل توضیح داده شده
    من موقع خرید دادم خود فروشنده آپدیت کرد توصیه میکنم شما هم اینکارو بکنین بی دردسره

5. این کاربر از p6tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

1 می خوای P1 بخری بیا تو

سلام به همه دوستان و مشتاقان گوشی P1i
    می خوام یک توضیح کوچیک و کاملی بدم از این گوشی برای کسانی که می خوان این گوشی رو بخرن.
    اما قبلش یک توضیح از خودم. من محمد 21 ساله و اهل مشهد و از طرفدارای خراب سونی اریکسون هستم به گونه ای که اگه می خواهید منو بکشید گوشی نوکیا آخرین ورژن رو بدید دستم بعد از یک روز سکته می کنم میمیرم.
    اولین تجربه من از گوشی P900 بود که در اون موقع خودش گوشی بسیار خوبی بود اما در مقابل P910 و P990 خوب مسلما کم می آورد ولی برای من خوب گوشی بود که بعدها فروختمش. و بعد از اون می خواستم گوشی P990 بگیرم که ازش خوشم نیومد و الان هم حدود یک هفته هست که من P1 خریدم و ازش خیلی راضی هستم . این رو برای دوستانی می زارم که می خوان برن این گوشی رو بخرن.

من الان حدود یک هفته هست که این گوشی رو خریدم . گوشی بسیار عالی هست و از نظر امکانات همه چی رو داره. البته به غیر از GPS.
    من این گوشی رو از مشهد و از گاجره خریدم به قیمت 285 تومن و با گارانتی کامتل.
    الان هم از این گوشی راضی هستم و الان نصفی از وجودم شده.
    کسایی که می خوان این گوشی رو بخرن یک صحبتهایی باهاشون دارم.
    این گوشی , گوشی بسیار عالیست اگه اونو انتخاب کردید مطمئن باشید که گوشی خوبی انتخاب کردید.
    و اگر این گوشی رو خریدید مشتری اول و آخرش خودتونید یعنی منظورم این نیست که دیگه کسی ازتون نمی خره منظورم اینه که اگه بخرید و مثلا بخواهید یک ماه بعدش بفروشید خیلی ضرر می کنید یعنی تقریبا نصف پولتون رو ضرر می کنید.
    من اکثرا توی کل فرومهای موبایل عضو هستم و مطالبی رو خوندم و اینجا هم اعلام می کنم که فروم های P30world عالی هستن اکثر کسایی که می رن این گوشی رو می خرن باهاش مشکل پیدا می کنن و می رن می فروشنش دلیلش چیه ! دلیلش اینه که اکثر افراد نمی تونن با این نوع گوشی ها کار کنند.
    خوب بریم سراغ گوشی:
    این گوشی ساخت کشور چینه.
    بله درست دیدید چین. ناگفته نماند که این کشور چین خیلی چیزها رو داره می زنه یادش بخیر زمانی که من گوشی P900 رو داشتم این گوشی ساخت کشور فرانسه بود. الان چین همه اینا رو داره تحت لیسانس شرکت سونی اریکسون می زنه.
    در نگاه اول این گوشی مثل گوشی M600 و M608 می مونه که M600 رنگ آبی بود و الان هم گوشی قدیمیه ولی P1 گوشی قرمز هست منظورم از آبی و قرمز جای شماره هاشه یعنی همون رنگهای شماره های 1 تا 9 هست که اگه توی گوگل سرچ کنید می تونید رنگاشو ببینید.
    می رسیم به LCD این گوشی. LCD این گوشی خیلی عالیه و حتی زیر نور آفتاب هم کاملا پیداست.
    LCD این گوشی از LCD گوشی P990 کوچکتر شده ولی کلا به چشم نمی آد.
    و بعد از اون می رسیم به صدای این گوشی . صدای این گوشی در حد قابل قبولی هست و میشه گفت از P990 صدای بلندتری داره. توی بعضی از فرومها افرادی نظر دادند که صدای این گوشی خیلی کمه بله اگه بخواهید این گوشی رو با گوشی های مثل گوشی بلوتوث با اون 4 تا بانداش مقایسه کنید خوب معلومه گوشی P1 کم می آره . اما در حد خودش گوشی خوبیه. اگه از اون آدمیایی هستید که دوست دارید صدای بلند داشته باشید بهتره برید گوشی بلوتوث بخرید نه P1. ولی به نظر من در حد خودش صدای بسیار خوبی داره و شفافه.
    و بعد از اون می رسیم به هندزفری . بله قبول دارم اکثر افراد گفتن که صدای هندزفری کمه ولی اگه جایی باشید که صدایی نباشه صدای خوبی داره. ولی جاهایی مثل اتوبوس و ماشین و جاهایی که یک خورده سروصدا هست ، صداش کمه . که می تونید با خریدن یک هندزفری سری W فکر می کنم صدای خوبی داشته باشه که من تا حالا تست نکردم.
    و بعد از اون می رسیم به دوربین . به نظر من دوربین این گوشی در حد خودش خوبه. دوربین این گوشی 3.2 هست که البته نیست و 3M هست و همچنین دارای فوکاس اتوماتیک. این طوری که من از این گوشی تاحالا باهاش عکس گرفتم کیفیت عکس هاش خوبه .
    بعد از دوربین کیبورد . اینو به جرات می تونم بگم که در سری P سونی اریکسون بهترین کیبورد رو گوشی P990 داره و من هم این مسئله رو قبول دارم. اما در گوشی P1 هم کیبوردش مثل P990 هست با این تفاوت که دو حروف به هم چسبیدن یعنی به طور مثال اگه دکمه رو به سمت چپ فشار بدید حرف A و اگه به راست فشار بدید حرف S می خوره که اگه بازم به توی گوگل سرچ کنید منظورم رو می فهمید. در کل کیبورد بسیار خوبیه اما به کیبورد P990 نمی رسه. مدت زمان کمی می خواد تا شما بهش عادت کنید. ولی در کل کیبوردش عالیه.
    به نظر من طراحی این گوشی خوبه و البته این نظر شخصی هر فردی برای خرید یک گوشی هست بدنه جلو از فلز ساخته شده و نمای قشنگی داره.
    باطری 1120 میلی آمپری که من هر سه روز دارم اونو شارژ می کنم.
    دوربین در جلوی گوشی برای برقرای تماس ویدیوی که متاسفانه این قابلیت در کشورمون غیرفعاله.
    قابلیت ساپورت تا 4 گیگ رم که من الان 2 گیگ رم روش گذاشتم که الان بدون هیچ مشکلی کار می کنه.
    و از همه مهمتر سیستم عامل این گوشی قابل هک کردنه و می تونید روش برای مثال واکمن گوشی W960 رو روش نصب کنید که فکر می کنم آخرین ورژن واکمن هست یعنی نسخه 3.
    برنامه های جانبی برای این گوشی زیاده و از کار کردن با این گوشی لذت خواهید برد.

از همه دوستان ممنونم اگه کسی براش سوالی پیش اومده من آی دی مو اینجا گذاشتم اکثر مواقع هم آنلاین هستم. تا در خدمتتون باشم .
    Legendary.man67

7. 3 کاربر از mhj_avazeeshgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اساتید من توی گوشیم سیم کارت 919 که میندازم هر چند دقیقه یکبار پیغام میده که inactive simcard اما با 912 این مشکل رو نداره چند تا هم 919 دیگه رو روی همین گوشی تست کردم و باز هم مشکل داشت
    چی کارش کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

S O S
    any one is there ??

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من چند روز پيش يه جا wlan گوشي رو search كردم و ديدم 2 تا چيز پيدا كرد . وقتي يكي از اونا رو انتخاب مي كردم مي نوشت connecting اما بعدش مي نوشت كه اتصال انجام نشده ( Connecting fail ) از چي مي تونه باشد ؟

-----------------------------------------------------------

مي تونيد طريقه ي استفاده از wlan گوشي رو با عكس برام بذاريد ؟

خيلي ممنون

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان....
    من سال گذشته تقریباً همین موقع ها این گوشی رو خریدم که بعد از چند ماه دزدیده شدش حالا میخوام یه گوشی دیگه بخرم... که همون امکانات رو داشته باشه توی همون قیمتا هم باشه من 310 خریده بودم... الیته امسال میخوام بگم برام از دبی بیارن چون گوشی 300 تومنی اینحا اونجا خیلی ارزون تر در میاد...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و مشتاقان گوشی P1i
    می خوام یک توضیح کوچیک و کاملی بدم از این گوشی برای کسانی که می خوان این گوشی رو بخرن.
    اما قبلش یک توضیح از خودم. من محمد 21 ساله و اهل مشهد و از طرفدارای خراب سونی اریکسون هستم به گونه ای که اگه می خواهید منو بکشید گوشی نوکیا آخرین ورژن رو بدید دستم بعد از یک روز سکته می کنم میمیرم.
    اولین تجربه من از گوشی P900 بود که در اون موقع خودش گوشی بسیار خوبی بود اما در مقابل P910 و P990 خوب مسلما کم می آورد ولی برای من خوب گوشی بود که بعدها فروختمش. و بعد از اون می خواستم گوشی P990 بگیرم که ازش خوشم نیومد و الان هم حدود یک هفته هست که من P1 خریدم و ازش خیلی راضی هستم . این رو برای دوستانی می زارم که می خوان برن این گوشی رو بخرن.

من الان حدود یک هفته هست که این گوشی رو خریدم . گوشی بسیار عالی هست و از نظر امکانات همه چی رو داره. البته به غیر از GPS.
    من این گوشی رو از مشهد و از گاجره خریدم به قیمت 285 تومن و با گارانتی کامتل.
    الان هم از این گوشی راضی هستم و الان نصفی از وجودم شده.
    کسایی که می خوان این گوشی رو بخرن یک صحبتهایی باهاشون دارم.
    این گوشی , گوشی بسیار عالیست اگه اونو انتخاب کردید مطمئن باشید که گوشی خوبی انتخاب کردید.
    و اگر این گوشی رو خریدید مشتری اول و آخرش خودتونید یعنی منظورم این نیست که دیگه کسی ازتون نمی خره منظورم اینه که اگه بخرید و مثلا بخواهید یک ماه بعدش بفروشید خیلی ضرر می کنید یعنی تقریبا نصف پولتون رو ضرر می کنید.
    من اکثرا توی کل فرومهای موبایل عضو هستم و مطالبی رو خوندم و اینجا هم اعلام می کنم که فروم های P30world عالی هستن اکثر کسایی که می رن این گوشی رو می خرن باهاش مشکل پیدا می کنن و می رن می فروشنش دلیلش چیه ! دلیلش اینه که اکثر افراد نمی تونن با این نوع گوشی ها کار کنند.
    خوب بریم سراغ گوشی:
    این گوشی ساخت کشور چینه.
    بله درست دیدید چین. ناگفته نماند که این کشور چین خیلی چیزها رو داره می زنه یادش بخیر زمانی که من گوشی P900 رو داشتم این گوشی ساخت کشور فرانسه بود. الان چین همه اینا رو داره تحت لیسانس شرکت سونی اریکسون می زنه.
    در نگاه اول این گوشی مثل گوشی M600 و M608 می مونه که M600 رنگ آبی بود و الان هم گوشی قدیمیه ولی P1 گوشی قرمز هست منظورم از آبی و قرمز جای شماره هاشه یعنی همون رنگهای شماره های 1 تا 9 هست که اگه توی گوگل سرچ کنید می تونید رنگاشو ببینید.
    می رسیم به LCD این گوشی. LCD این گوشی خیلی عالیه و حتی زیر نور آفتاب هم کاملا پیداست.
    LCD این گوشی از LCD گوشی P990 کوچکتر شده ولی کلا به چشم نمی آد.
    و بعد از اون می رسیم به صدای این گوشی . صدای این گوشی در حد قابل قبولی هست و میشه گفت از P990 صدای بلندتری داره. توی بعضی از فرومها افرادی نظر دادند که صدای این گوشی خیلی کمه بله اگه بخواهید این گوشی رو با گوشی های مثل گوشی بلوتوث با اون 4 تا بانداش مقایسه کنید خوب معلومه گوشی P1 کم می آره . اما در حد خودش گوشی خوبیه. اگه از اون آدمیایی هستید که دوست دارید صدای بلند داشته باشید بهتره برید گوشی بلوتوث بخرید نه P1. ولی به نظر من در حد خودش صدای بسیار خوبی داره و شفافه.
    و بعد از اون می رسیم به هندزفری . بله قبول دارم اکثر افراد گفتن که صدای هندزفری کمه ولی اگه جایی باشید که صدایی نباشه صدای خوبی داره. ولی جاهایی مثل اتوبوس و ماشین و جاهایی که یک خورده سروصدا هست ، صداش کمه . که می تونید با خریدن یک هندزفری سری W فکر می کنم صدای خوبی داشته باشه که من تا حالا تست نکردم.
    و بعد از اون می رسیم به دوربین . به نظر من دوربین این گوشی در حد خودش خوبه. دوربین این گوشی 3.2 هست که البته نیست و 3M هست و همچنین دارای فوکاس اتوماتیک. این طوری که من از این گوشی تاحالا باهاش عکس گرفتم کیفیت عکس هاش خوبه .
    بعد از دوربین کیبورد . اینو به جرات می تونم بگم که در سری P سونی اریکسون بهترین کیبورد رو گوشی P990 داره و من هم این مسئله رو قبول دارم. اما در گوشی P1 هم کیبوردش مثل P990 هست با این تفاوت که دو حروف به هم چسبیدن یعنی به طور مثال اگه دکمه رو به سمت چپ فشار بدید حرف A و اگه به راست فشار بدید حرف S می خوره که اگه بازم به توی گوگل سرچ کنید منظورم رو می فهمید. در کل کیبورد بسیار خوبیه اما به کیبورد P990 نمی رسه. مدت زمان کمی می خواد تا شما بهش عادت کنید. ولی در کل کیبوردش عالیه.
    به نظر من طراحی این گوشی خوبه و البته این نظر شخصی هر فردی برای خرید یک گوشی هست بدنه جلو از فلز ساخته شده و نمای قشنگی داره.
    باطری 1120 میلی آمپری که من هر سه روز دارم اونو شارژ می کنم.
    دوربین در جلوی گوشی برای برقرای تماس ویدیوی که متاسفانه این قابلیت در کشورمون غیرفعاله.
    قابلیت ساپورت تا 4 گیگ رم که من الان 2 گیگ رم روش گذاشتم که الان بدون هیچ مشکلی کار می کنه.
    و از همه مهمتر سیستم عامل این گوشی قابل هک کردنه و می تونید روش برای مثال واکمن گوشی W960 رو روش نصب کنید که فکر می کنم آخرین ورژن واکمن هست یعنی نسخه 3.
    برنامه های جانبی برای این گوشی زیاده و از کار کردن با این گوشی لذت خواهید برد.

از همه دوستان ممنونم اگه کسی براش سوالی پیش اومده من آی دی مو اینجا گذاشتم اکثر مواقع هم آنلاین هستم. تا در خدمتتون باشم .
    Legendary.man67
    توضیحاتتون عالی بود یه چیزی هم من اضافه کنم که با هک هم صدای اسپیکر و هم هندزفری فوق العاده زیاد میشه طوری که توی هندزفری اصلا نمیتونین صدا رو تا آخر زیاد کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •