سلام![]()
واقعا بعد از مدت یه بازی خیلی زیبا و هجومی از تیم دیدیم ، بازی ای که راحت ما می تونستیم به جای 3 گل ، 6 تا گل بزنیم . منتها من نمی دونم بعضی از این بازیکن ها با این همه پولی که به عنوان حقوق برای بازیکن حرفه ای می گیرن ، چرا کوچکترین اثری از یه بازیکن حرفه ای ما نمی بینیم. چقدر من دیشب حرص خوردم ، چقدر موقعیت دیگه باید هدر بدن اینا ، فلینی تو این فصل راحت 6-7 تا تک به تک 100 درصد گل رو هدر داده ، اون توپ و حرکت قشنگ ممفیس رو هر جای دیگه ای که می زد توپ گل می شد. منتها زد جایی که باید نمی زد ! یا لینگارد ، اون چه توپی بود که زد بیرون؟! وین رونی امروز خوب بود منتها رونی هم می تونست 2 جا خیلی بهتر کار کنه ، یه تک به تک زد بیرون و یه جا هم توپو داد به کولوچینی.
اسمالینگ و بلیند هم که اگه به جاشون 2 تا تیکه چوب ! تو زمین بود ما 3 تا گل رو نمی خوردیم ! اسمالینگ دقیقا تو 3 تا گل چه حرکتی کرد؟!! رو هر 3 تا گل اگه به جای دفاع مثلا مصدوم شده بود و کنار خط وایساده بود راحت ما 2 تاش رو نمی خوردیم ! . در حد تیم های محلات بازی می کنن اینا . اون هررا هم که دیگه نمی دونم منتظر چیه ... 2-3 ساله داره بازی می کنه هنوز تاثیر خودش رو نذاشته. من تعجب می کنم ! مگه داریم در این حد تعطیل؟!!!
با این اساتیدی که نام بردن فن خال هم بره همین آش و همین کاسس ...
موفق باشید.