تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 97 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چرا کسی جواب نمی ده؟
    من خودمم تو این مشکل دارم !دی !

ولی اینطوریه :

1. Slowly rotate the left stick until your controller vibrates. As soon as you feel it vibrate, hold the stick still in that position – do not move it.
    2. Then, slowly rotate the right stick until your controller vibrates. As soon as you feel it vibrate, hold the stick still in that position – do not move the right or left stick.
    3. Now, holding both joysticks still, repeatedly press right trigger until the lock opens.

1- آروم شک سمت چپ رو بچرخونید بعد هر جا که دسته لرزید تو همون جهت نگه دارید ، تکونش ندید

2- حالا سمت راستیو دقیقا مث چپی بچرخونید

3- الان درحالیکه هر دوتارو نگه داشتید تند تند باس تریگر سمت راستی که میشه RB رو بزنید .

تو نت همینو زده ولی بازم لامصب سخته ! اگه رو کیبوردین هم باید اینجوری باشه جهت ها که همونن فقط RB باید ببینید چیه رو کیبورد

بازم اگه بچه ها راه بهتری میدونن بگن .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بدون شرح :

3. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

خب میخوای بگی نوآوری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میخوای چتر نجات داشته باشه یا کایت یا بال هواپیما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی یه سوال چند تا برگ خشک چطوری آدمو مثل تشک حفظ میکنه و نمیذاره مخ آدم بپکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    Last edited by goldenmember; 30-11-2012 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب میخوای بگی نوآوری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میخوای چتر نجات داشته باشه یا کایت یا بال هواپیما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی یه سوال چند تا برگ خشک چطوری آدمو مثل تشک حفظ میکنه و نمیذاره مخ آدم بپکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

WTF !

شما این Phrase رو برام تعریف کن : بدون شرح !

بعد بیایید جوابتونو بدم
    Last edited by mjorh; 30-11-2012 at 19:01.

6. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ولی اینطوریه :

1. Slowly rotate the left stick until your controller vibrates. As soon as you feel it vibrate, hold the stick still in that position – do not move it.
    2. Then, slowly rotate the right stick until your controller vibrates. As soon as you feel it vibrate, hold the stick still in that position – do not move the right or left stick.
    3. Now, holding both joysticks still, repeatedly press right trigger until the lock opens.

1- آروم شک سمت چپ رو بچرخونید بعد هر جا که دسته لرزید تو همون جهت نگه دارید ، تکونش ندید

3- الان درحالیکه هر دوتارو نگه داشتید تند تند باس تریگر سمت راستی که میشه RB رو بزنید .

تو نت همینو زده ولی بازم لامصب سخته ! اگه رو کیبوردین هم باید اینجوری باشه جهت ها که همونن فقط RB باید ببینید چیه رو کیبورد

ممنون رفیق
    این که بازی نمیشه، به این می گن کار

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ولی اینطوریه :

نه من قلقش دستم اومد
    وقت میگه چپ یا راست شما یه طرف بچرخونید
    چرت و پرت میگه باید چپ و راست بکنیش
    مثلا وفت میبریش چپ بعدش اون وسیلش یه جا گیر میکنه که بعدش میگه بالا پایین کن
    که از اینجا به بعد اسونه
    اونجارو فقط یه سمت ببرین اسون تره
    عکس بالا بالاییه خوبه

9. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من هم یه مقدار بازی کردم.
    رسیدم به سکانس 3.
    به نظر من تا این جا که بد نبوده اما کلا اون چیزی نبوده که اینقدر می گفتند. ماهیتش که همون ماهیت بازی های قبلیه و گیم پلی هم همونه و چند تا چیز اضافه شده و چند تا چیز هم کم.
    مثلا نمی دونم چرا دویدن سریع رو از توش حذف کردند. همونی که با اتزیو با نگه داشتن دکمه سمت راست موس و اسپیس تندتر از حالت عادی می دوید.

ولی در کل من شخصیت اتزیو و اون شهرهای باستانی ایتالیا و قسطنطنیه (درست نوشتم ؟؟؟!!!) رو بیشتر دوست داشتم. صدای اتزیو هم با اون لهجه ایتالیایی قشنگ تر بود.
    یاد جمله معروفش به خیر :

رکوئسکاته این پاچه (با لهجه ایتالیایی بخونید)

11. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عکسساش قشنگه. گیرش بیارم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوستان من هم یه مقدار بازی کردم.
    رسیدم به سکانس 3.
    به نظر من تا این جا که بد نبوده اما کلا اون چیزی نبوده که اینقدر می گفتند. ماهیتش که همون ماهیت بازی های قبلیه و گیم پلی هم همونه و چند تا چیز اضافه شده و چند تا چیز هم کم.
    مثلا نمی دونم چرا دویدن سریع رو از توش حذف کردند. همونی که با اتزیو با نگه داشتن دکمه سمت راست موس و اسپیس تندتر از حالت عادی می دوید.

ولی در کل من شخصیت اتزیو و اون شهرهای باستانی ایتالیا و قسطنطنیه (درست نوشتم ؟؟؟!!!) رو بیشتر دوست داشتم. صدای اتزیو هم با اون لهجه ایتالیایی قشنگ تر بود.
    یاد جمله معروفش به خیر :

رکوئسکاته این پاچه (با لهجه ایتالیایی بخونید)
    امیر حرفاتو قبول دارم ولی همیشه اینطوریه ، فرنچایز اوایلش خیلی به یاد ماندنی و خاطر انگیزه ، بعید میدونم کسی باشه که کانر رو به اتزیو ترجیح بده !

مثلا نمی دونم چرا دویدن سریع رو از توش حذف کردند
    اما حذف نکردنا ...سریع هم میدونه ...من با گیم پد میزنم و سریع هم داره

14. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

امیر حرفاتو قبول دارم ولی همیشه اینطوریه ، فرنچایز اوایلش خیلی به یاد ماندنی و خاطر انگیزه ، بعید میدونم کسی باشه که کانر رو به اتزیو ترجیح بده !
    حمید من ترجیح میدم! جدا خز کردین این اتزیو و الطیر رو : دی

البته جدا از شوخی این یارو یه مقدار منگ میزنه بعد دوبلر خوبی براش نزاشتن یارو انگار زدنش بعد گفتن بیا جا کانر صحبت کن : دی یه مقدار دلچسب نیست این مورد که خودش خیلی تاثیر داره به نظرم...

الان بین این 5 شماره ای که اومد بهترین شماره ها رو بترتیب بخوایی بگی فکر کنم اکثرا شماره سوم رو بزارن اخر حالا به هر دلیلی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •