تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 359 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خبر خبر خبر دسته اول دارم...
    خبر خوب دارم

ایرانسل گویا فهمید که من دارم خیلی خیلی فایل میگرم. واسه همین من توی این 3 روزه به زووووووووووور آنلاین میشدم و رسیو داشتم.
    حدودا 10 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشه و میرم روی 0912 . چون من با اون هم یوتوپ رو خوب باز میکنم هم مسنجر رو هم خیلی چیزای دیگه رو که ایرانسل از اجراش عاجزه!

کینگ جان. یه چیزی در مورد آنتن های گوشی گفته بودی قبلا. کسی تست کرده؟ خودت چی؟
    اصلا جواب میده؟
    من بعید میدونم . چون گوشیم رو من در حال رسیو کل خونه و کوچه حرکت دادم هیچ تغییری نکرد. دیگه فوقش 14 بود.
    و در کل خیلی دارم با این روش حال میکنم و هر وقت آن میشم یه دعا به جونت میکنم که منو از دیال آپ و وایمکس نجات دادی.
    میلادی یه چیزی رو میدونی
    این قضیه فقط برای تو اینجوری شده هیشکی تو ی این تاپیک نگفته که همراه اول بهتر انتن میده
    این یه خورده مشکوکه آخه چطور ممکنه فقط برای تو همچین چیزی اتفاق بیفته
    مورد خاصی نیست ولی عجیبه چون کسی تا حالا گزارشی نداده من یه خورده مشکوک شدم نکنه تو انتن BTS تا خونه تون خیلی فاصله داره ؟ اگه نزدیکه برو پشت بوم یه تست بگیر یه کوچولو یه 10 دقیقه بری سر پشت بوم با لپتاپت کار کن ببین اوضاع در چه حال هست در ضمن اینکه میگی سرعتش تا 15 تا بیشتر نمیره من فکر کنم چیپست سیم کارت روی لپتاپت EDGE کلاس 10 اینها باشه اخه کسایی هم که شاکی هستند و میگن سرعتشون کم هست اکثرا گوشیهاشون کلاسشون پایینه مثلا 10- و ایننها
    حا لا تو قشنگ برو زیر دکل یه تست بگیر کلا میخوام نزدیک باشی من احتمال میدم چیپست لپتاپت یه خورده ضعیفه کاریش هم نیمشه کرد و البته این یه حستن هم داره که از شر موبایل خریدن اسوده شدی !!
    در مورد اون انتنها والا هنوز نرفتم جمهوری بدجوری گرفتارم خودمم اونورا کار زاید دارم ولی باید سر فرصت برم .
    برای گوشیهای قدیمی برای ارتباط صوتی اون انتنها جواب میده دوستمون غریبه رفته و تحقیق کرده و میگفت توی یه باغی بودند که انتن نمیداده و دوستشون از این سیستم استفاده کردند و نقطه کور انتن دیگه رفع شده.
    خواهش داداش منم برای اون قضیه که خودت میدونی خیلی دعا به جونت میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این قضیه فقط برای تو اینجوری شده هیشکی تو ی این تاپیک نگفته که همراه اول بهتر انتن میده
    نه واسه منم همراه اول بهتر آنتن میده...
    با نرم افزار btsfieldtest(درست گفتم؟!) امتحان کردم آنتنش فوق العاده عالی بود.فقط تنها مشکلش اینه که اینجا همراه اول gprs رو فعال نکرده
    کسی خبر نداره کی فعال میشه؟

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

البته اینم بگم که فاصله من تا دکل همراه اول همش 100-150 متره
    اما از آنتن ایرانسل خیلی فاصله دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه واسه منم همراه اول بهتر آنتن میده...
    با نرم افزار btsfieldtest(درست گفتم؟!) امتحان کردم آنتنش فوق العاده عالی بود.فقط تنها مشکلش اینه که اینجا همراه اول gprs رو فعال نکرده
    کسی خبر نداره کی فعال میشه؟

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

البته اینم بگم که فاصله من تا دکل همراه اول همش 100-150 متره
    اما از آنتن ایرانسل خیلی فاصله دارم
    عجب ...
    اخه میلاد تهرانه تو توی شوش هستی
    ولی بازم غنیمته .

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب بی جنبه حان ( ادم نمیدونه چی صدات کنه ای دی قحطی بود عزیز ؟یا شاید هم اسمت بیژن هست ؟ تکلیفمون رو مشخص کن ))
    این سرویس حتما در منطقه شما فعال نشده و روی GPRS دانلود میکنی چون اگر فعال شده باشه سرعتش تخته گاز میره
    ببین بی جنبه جان ! این سرویس ممکن هم هست که روی ایرانسل شما قابل دریافت نباشه برید با همراه اول هم یه تست بگیرید سرویس یک روزه اش رو فعال کنید که 1000 تومن بیشتر نمیشه ببینید در چه وضعیتی هست اگر سرعت روی همراه اول بود خوب عقل سلیم میگه کوچ کنید و به همراه اول برید و از سرویسهای این شرکت استفاده کنید
    خوب سئوالی بود در خدمت هستم.
    درست بی جنبه هستم
    اسمم شهاب
    نه عزیزم Edge هم تو منطقه ما فعال هستش و سرعتم اینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

درست بی جنبه هستم
    اسمم شهاب
    نه عزیزم Edge هم تو منطقه ما فعال هستش و سرعتم اینه
    اسم خودت به این خوبی حیف نیست ؟
    خوب در مورد این EDGE اقای EXIr گفتند که زنگ بزنید 130 یا 140
    اگر زنگ زدید خیلی محترمانه صحبت کنید و یه یا علی هم اخر حرفهاتون بگید تا سریعتر کار شما رو راه بندازن.
    ایشالا که درست میشه. غصه نخور

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با چی شارژش میکنی ؟
    با فوت ؟
    خب دیگه شما با کلاسی تاحالا 3250 که مال ماهاست ندیدی

برو یه بار از نزدیک ببینش

در ضمن برقی نیست که نفتیه

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من i900 سامسونگ دارم و همراه اول نشانه E بالاش هست ولي كانكشن GPRS از توش پاك كردم كلا
    حالا ميخواستم ببينم يعني همراه اولم EDGE داره ؟ يهني من با اين سامسونگ امنيام وصل بشم با همراه اول با اون نوع كانكشن وصلم ؟
    بعدش نميدونم اينترنت اين چطور با پي سي شير ميشه البته اكتيو سينك نصب دارم
    راستي من فقط تستي ميخوام اينو ببينم چطوريه وگرنه خودم اي د س ال دارم نيازي ندارم بهش
    يه سوال ديگه بسته روياي ايرانسل يعني بگيريم يك روزه تو اون روز هرچي دانلود كنيم ديگه از اعتبارش كم نميشه درسته ؟
    بيشترين سرعتي كه ثبت كرديد اونوقت چقدر بوده ؟
    يه چيز ديگه اين عكسه صفحه اول از كدوم بخش سايتش گرفتيد ؟ ميشه لينكشو بذاريد منظورم عكس سايت ايرانسل كه تعرفه هاي رويايي هست توش
    Last edited by شـیـفــو; 26-07-2010 at 03:57.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال این تاپیک خیلی شولوغه نتونستم همشو بخونم
    از کجا بدونم اینجا EDGE داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خب دیگه شما با کلاسی تاحالا 3250 که مال ماهاست ندیدی

برو یه بار از نزدیک ببینش

در ضمن برقی نیست که نفتیه
    دیدمش که توضیح دادم !
    همونیه که صفحه کلیدش برمیرده یه لولا داره که میتونی به صفحه کلید پخش اهنگ دسترسی پیدا کنی
    تو هم اخر عمری رفتی موبایل بخری ، دمپایی بهت انداختن
    یه کابل بخر سوکتش رو هم بده تعمیرک نند بشین حالشو ببر
    در ضمن گوشی من خیلی هم توی بورس نیست e251 ولی کلاسش 32 !!!

من i900 سامسونگ دارم و همراه اول نشانه E بالاش هست ولي كانكشن GPRS از توش پاك كردم كلا
    حالا ميخواستم ببينم يعني همراه اولم EDGE داره ؟ يهني من با اين سامسونگ امنيام وصل بشم با همراه اول با اون نوع كانكشن وصلم ؟
    بعدش نميدونم اينترنت اين چطور با پي سي شير ميشه البته اكتيو سينك نصب دارم
    راستي من فقط تستي ميخوام اينو ببينم چطوريه وگرنه خودم اي د س ال دارم نيازي ندارم بهش
    يه سوال ديگه بسته روياي ايرانسل يعني بگيريم يك روزه تو اون روز هرچي دانلود كنيم ديگه از اعتبارش كم نميشه درسته ؟
    بيشترين سرعتي كه ثبت كرديد اونوقت چقدر بوده ؟
    يه چيز ديگه اين عكسه صفحه اول از كدوم بخش سايتش گرفتيد ؟ ميشه لينكشو بذاريد منظورم عكس سايت ايرانسل كه تعرفه هاي رويايي هست توش
    مهربون !
    وقتی ایکن میاد دیگه ربطی به کانکشن نداره یه کانکشن بساز با مشخصاتی که در پست اول دادم
    و کانکت بشو کاری نداره که .
    با همون نرم افزاری که داده شده میتونی در پست دوم این تاپیک یه توضیح جامع دادم که در مورد نرم افزارهای پی سی سوئیت هست البته فرقی ندارند مال همه گوشیها شبیه به هم هستش قسمت نتورک رو پیدا کنید و ولاسلام ...
    نه دیگه هرچی بگیری از اعتبارت کم میشه ....آخه مهربون پس اون بسته رو واسه چی فعال میکنی اینم سئوال بود پرسیدی ؟
    بیشتین سرعت رو خودم تجربیدم که حدود 45 کیلو بوده ولی ناپایدار یواش یواش سرعتش میاد پایین ولی از 20 کمتر نمیشه ! و تا 30 هم بصورت رندوم میره بالا و میاد پایین که خودتون هم میدونین این به خاطر ویارلس بودن این سرویس هست.
    در سایت ایرانسل این لینک رو چک کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال این تاپیک خیلی شولوغه نتونستم همشو بخونم
    از کجا بدونم اینجا EDGE داره ؟
    اینجا یعنی کجا ؟
    اینجا رو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

والا من سامسونگمو وصل ميكنم به سيستم ميشناسه ولي در هنگام ساخت كانكشن جديد اسم مودمش نيست
    ميدونيكه i900 ويندوز موبايله اون لينكيم كه دادي كار نميكنه اموزشش از سايت خوده ايرانسل
    مسئله اينه با ان70 ميتونم بكنم ايننكارو منتها اون كلاسش 10 اما اين گوشيم 12 هست
    Last edited by شـیـفــو; 26-07-2010 at 04:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •