خب دیگه شما با کلاسی تاحالا 3250 که مال ماهاست ندیدی
برو یه بار از نزدیک ببینش
در ضمن برقی نیست که نفتیه
.gif)
دیدمش که توضیح دادم !
همونیه که صفحه کلیدش برمیرده یه لولا داره که میتونی به صفحه کلید پخش اهنگ دسترسی پیدا کنی
تو هم اخر عمری رفتی موبایل بخری ، دمپایی بهت انداختن .gif)
یه کابل بخر سوکتش رو هم بده تعمیرک نند بشین حالشو ببر
در ضمن گوشی من خیلی هم توی بورس نیست e251 ولی کلاسش 32 !!!
من i900 سامسونگ دارم و همراه اول نشانه E بالاش هست ولي كانكشن GPRS از توش پاك كردم كلا
حالا ميخواستم ببينم يعني همراه اولم EDGE داره ؟ يهني من با اين سامسونگ امنيام وصل بشم با همراه اول با اون نوع كانكشن وصلم ؟
بعدش نميدونم اينترنت اين چطور با پي سي شير ميشه البته اكتيو سينك نصب دارم
راستي من فقط تستي ميخوام اينو ببينم چطوريه وگرنه خودم اي د س ال دارم نيازي ندارم بهش
يه سوال ديگه بسته روياي ايرانسل يعني بگيريم يك روزه تو اون روز هرچي دانلود كنيم ديگه از اعتبارش كم نميشه درسته ؟
بيشترين سرعتي كه ثبت كرديد اونوقت چقدر بوده ؟
يه چيز ديگه اين عكسه صفحه اول از كدوم بخش سايتش گرفتيد ؟ ميشه لينكشو بذاريد منظورم عكس سايت ايرانسل كه تعرفه هاي رويايي هست توش
مهربون !
وقتی ایکن میاد دیگه ربطی به کانکشن نداره یه کانکشن بساز با مشخصاتی که در پست اول دادم
و کانکت بشو کاری نداره که .
با همون نرم افزاری که داده شده میتونی در پست دوم این تاپیک یه توضیح جامع دادم که در مورد نرم افزارهای پی سی سوئیت هست البته فرقی ندارند مال همه گوشیها شبیه به هم هستش قسمت نتورک رو پیدا کنید و ولاسلام ...
نه دیگه هرچی بگیری از اعتبارت کم میشه ....آخه مهربون پس اون بسته رو واسه چی فعال میکنی .gif)
اینم سئوال بود پرسیدی ؟
بیشتین سرعت رو خودم تجربیدم که حدود 45 کیلو بوده ولی ناپایدار یواش یواش سرعتش میاد پایین ولی از 20 کمتر نمیشه ! و تا 30 هم بصورت رندوم میره بالا و میاد پایین که خودتون هم میدونین این به خاطر ویارلس بودن این سرویس هست.
در سایت ایرانسل این لینک رو چک کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال این تاپیک خیلی شولوغه نتونستم همشو بخونم
از کجا بدونم اینجا EDGE داره ؟
اینجا یعنی کجا ؟.gif)
اینجا رو ببین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید