البته بیشتر از برنامه های که من unistall میکنم
خیلی کمتر از این حرف ها طول میکشه !
البته بیشتر از برنامه های که من unistall میکنم
خیلی کمتر از این حرف ها طول میکشه !
پس چرا مال من اینجوریه ؟
هم برنامه هایی که توی مموری ان هم برنامه هایی که توی کارت حافظه ی گوشی ان !
برای منم طول میکشه تا done بیاد ولی حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه. تو این فاصله هم گوشی هنگه.
من فک میکنم برای شما به دلیل برنامه های java ایه که رو گوشی نصبه این طوریه. چون منم وقتی حدود 50 Mb نرم افزاره جاوا داشتم 3 min طول میکشید.
ماله منم یه مدت این طوری بود(990) ولی با مستر ریست درست شدبرای منم طول میکشه تا done بیاد ولی حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه. تو این فاصله هم گوشی هنگه.
من فک میکنم برای شما به دلیل برنامه های java ایه که رو گوشی نصبه این طوریه. چون منم وقتی حدود 50 mb نرم افزاره جاوا داشتم 3 min طول میکشید.
والا تا اونجا که میدونم هر چی حجم برنامه بیشتر باشهپس چرا مال من اینجوریه ؟
هم برنامه هایی که توی مموری ان هم برنامه هایی که توی کارت حافظه ی گوشی ان !
مدت زمان بیشتر ی هم طول میکشه..
سلام دوستان
من امروز يك گوشي p1 خريدم و اومدم خونه روشنش كه كردم ديدم همه جاش فارسي هست. آپديت هم كردم الان r6g04 شده
آيا آخرين فيرمور گوشي هست؟
و امكانش هست اين آپديت را روي سي دي كپي كنم تا بعدا هم اگر نياز شد بتونم ازش استفاده كنم و دوباره دانلود نكنم؟
با تشكر
مبارکا باشه.دی..سلام دوستان
من امروز يك گوشي p1 خريدم و اومدم خونه روشنش كه كردم ديدم همه جاش فارسي هست. آپديت هم كردم الان r6g04 شده
آيا آخرين فيرمور گوشي هست؟
و امكانش هست اين آپديت را روي سي دي كپي كنم تا بعدا هم اگر نياز شد بتونم ازش استفاده كنم و دوباره دانلود نكنم؟
با تشكر
اگر کامل بنویسید که CDA گوشی چی هست بهتر میشه کمکتون کرد ولی به نظرم آخرین نسخه رو داره.
در مورد آپدیت هم نه،نمیشه.
فقط میتونی از گوشیتون با برنامه pc suite بک آپ بگیرید واسه مواقع لازم.
کل فولدری که برنامه آپدیت سرویس سونی اریکسون را توش نصب شده را بریز روی سی دی و دفعه بعد با برنامه جدید که نصب میکنی جایگزین کن.و امكانش هست اين آپديت را روي سي دي كپي كنم تا بعدا هم اگر نياز شد بتونم ازش استفاده كنم و دوباره دانلود نكنم؟
این کار رو (برای p990 ) من خیلی انجام دادم نمیشه و مجبور شدم از صفر شروع کنمکل فولدری که برنامه آپدیت سرویس سونی اریکسون را توش نصب شده را بریز روی سی دی و دفعه بعد با برنامه جدید که نصب میکنی جایگزین کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)