نمیدونم ولی الان 8ماه هست که دارم فکر کنم اگه تغلبی بود تا حالا می سوخت تازه تغلبیش 10 تومن ارزون تر بود
ولی به نصبت رم های دیگه سرعتش پایینه کسی قیمت رم 8 گیگ و4 گیگ رو داره بعد این که چه مارکی بهترینه
نمیدونم ولی الان 8ماه هست که دارم فکر کنم اگه تغلبی بود تا حالا می سوخت تازه تغلبیش 10 تومن ارزون تر بود
ولی به نصبت رم های دیگه سرعتش پایینه کسی قیمت رم 8 گیگ و4 گیگ رو داره بعد این که چه مارکی بهترینه
منظور شما رم نیست.حافظه فلش هست.اقا این رم پی وان چرا سرعتش انقدر پایینه برای کپی واینکارا ولی w960 خیلی سریع میشه تو رمش کپی کرد
علتش هم وجود قابلیت fast transfer یا همچین چیزی هست که سری w داره.البته من روی W950,W960 دیدم این رو.اگر اشتباه نکنم 1 گیگ رو توی 3 دقیقه میریزه رو حافظه فلش گوشی.
سوتی دادم در حد تیم ملی
نوشتم رم پی وان منظورم ram m2 بود
حالا کسی قیمتی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان.گوشیم رو آپ دیت کردم cda گوشی به این شکل تغییر کرد:
cda162022/9 R6G02
سوال:چون CDA قبلی رو یادداشت نکردم ،میخواستم ببینیم که این آخرین هست الان آیا ؟
2- چرا هیچ تفاوتی احساس نمیکنم.سرعت بازکردن قسمتها همونه...
خدا کنه مشکل آنتن دهیش برطرف شده باشه
جالب اینکه 3 زبان انگلیسی+عربی+فارسی هم نصب شده بودند.فارسی بود ولی عربی نداشت...
آخرین ورجن هست.دی...دوستان.گوشیم رو آپ دیت کردم cda گوشی به این شکل تغییر کرد:
Cda162022/9 r6g02
سوال:چون cda قبلی رو یادداشت نکردم ،میخواستم ببینیم که این آخرین هست الان آیا ؟
2- چرا هیچ تفاوتی احساس نمیکنم.سرعت بازکردن قسمتها همونه...
خدا کنه مشکل آنتن دهیش برطرف شده باشه
جالب اینکه 3 زبان انگلیسی+عربی+فارسی هم نصب شده بودند.فارسی بود ولی عربی نداشت...
حله.آخه دیگه از یه حدی سرعتش بیشتر نمیشه دیگه.
مشکل آنتن دهی فکر نکنم دیگه پیش بیاد براتون.
من یه نرم افزار رو گوشیم نصب کردم که اوقات شرعی را نشون می ده و سر ساعت اذان میگه ولی هر وقت نرم افزار رو فعال می کنم مصرف باطری چند برابر می شه کسی می دونه علت چیه ؟
به نظرم اشکال از برنامه هست.من برنامه نویسی رو بلد نیستم ولی میدونم بعضی از برنامه ها به شدت باتری قورت میدن.شاید به نوشتن برنامه بر میگرده.
من هم می خوام رم بگیرم اون هم 8 گیگ نظرتون چیه برای پی 1
چی بگیرم
چند بگیرم
از کی بگیرم
کی بگیرم
Last edited by lord_alone_dark; 30-04-2009 at 13:44.
سلام
من با P1i ام وقتی Uninstall می کنم یه برنامه رو یه 5 دقیقه ای طول می کشه تا Done میاد
مال شما هم اینجوریه ؟
چی کنم ؟
5نمیشه ولی 3-4 دقیقه میشه.واسه من هم همینه.سلام
من با p1i ام وقتی uninstall می کنم یه برنامه رو یه 5 دقیقه ای طول می کشه تا done میاد
مال شما هم اینجوریه ؟
چی کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)