آفساید نگرفته
خطا هست
اگه تو پنالتی توپ به تیر بخوره (واصلا به دروازه بان نخوره) پنالتی زننده توپ برگشتی رو نمیتونه بزنه
مثل این میمونه که پنالتی رو بخواد دو ضرب بزنه که نمیشه!
آفساید نگرفته
خطا هست
اگه تو پنالتی توپ به تیر بخوره (واصلا به دروازه بان نخوره) پنالتی زننده توپ برگشتی رو نمیتونه بزنه
مثل این میمونه که پنالتی رو بخواد دو ضرب بزنه که نمیشه!
اخه قشنگ بعدش صحنه اهسته ی افسایدو نشون داد. 2 تا خط زردو قرمزم نشون داد که موقع افسایدو نشون می داد.
سیو کردی ریپلیشو؟ سوتی جالبیه![]()
نه شرمنده . خودمم خندم گرفت![]()
اقا من يه سوال دارم اگه با يك كنسولي كه بازي هاي كپي اجرا ميكنه بخام استثنايا فيفا ١٣ رو ارجينال بخرم و باهاش لايو برم بازم خطر بن شدن دارم؟
سلام
تو فیفا چرا همش پنالتیو به وسط می زنه؟ چه جوری می شه به گوشه ها زد؟ دروازه بان چه جوری شیرجه می زنه؟(تو پنالتی) اینا رو برا جویستک می شه توضیح بدید
باید موقع زدن پنالتی وقتی اون جهته رفت رو قسمت سبز شوت بزنی و جهت دلخواهتو با آنالوگ چپ انتخاب کنی ، موقع گرفتنم با آنالوگ راست میپری اینور اونور
از آیتمهایی که برای مشخصات بازیکن یا اصطلاحا player bio هست کدومها مهمتر هست؟ چه جوری این مشخصات را باید آنالیز کرد تا بازیکن رو در محل و نقش مناسب قرار بدیم؟ سوال آخر اینکه چه جوری باید ورزشگاه رو خودمون انتخاب کنیم؟
اگه همین جوری که میگی باشه و سوتی ندی مشکلی نداره !
سلام دوستان
من وقتی PES بازی می کنم همیشه فریم ریت بسیار خوبی دارم
رزولیشن مانیتورم 1080p هست و میشه گفت PES خیلی روان و راحت اجرا میشه برام
اما نمیدونم چرا وقتی Fifa 12 رو نصب می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه
فریم ریت خیلی پایینه
نت رو جستجو کردم همه میگن برای فیفا و pes سیستم مورد نیاز زیاد بالا نیست
واقعا آرزو به دل موندم فیفا رو با یه فریم ریت عالی و روان بازی کنم
الان رزولیشن رو گذاشتم روی 1280x720 و کلی آپشن هارو غیرفعال کردم و بازم یه کم بهتر شده
اما pes همه چیز روی آخرشه و همه اپشن ها فعال هستن اما کیفیت تصویر و فریم ریت عالیه
کسی میتونه کمکم کنه ؟ اصلا دوست ندارم fifa13 رو اینطوری بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)