بله مصرف باتری هم بالا میره
بله مصرف باتری هم بالا میره
عزیز دستت درد نکنه ولی توی فولدر privat گوشی که چیزی نبود توی فولدر مموری هم چند تا فایل و یه فولدر بود ولی اونی نبودند که من میخواستم.![]()
دقیقا بگو می خواهی چیکار کنیعزیز دستت درد نکنه ولی توی فولدر privat گوشی که چیزی نبود توی فولدر مموری هم چند تا فایل و یه فولدر بود ولی اونی نبودند که من میخواستم
سلام.
دوستان من اهواز زندگي ميکنم و هر چي دنبال يه هندسفري خوب براي پي1 ميگردم پيدا نميکنم.
ميشه راهنمايي کنيد که از کجا ميتونم تهيه کنم؟
ممنون
راستي دوستان اينم اضافه کنم که من به دنبال کيف مخصوص پي1 هم هستم.من اهواز را زيرو رو کردم ولي کيف مخصوص پي1 را گير نيوردم.يه قال کريستال هم ميخام.چند وقت پيش تو اهواز پيدا کردم ولي الان مدتي هست گير نمياد.
ايا جايي هست که بتونم سفارش بدم اين جور چيز ها همچنين يک هندسفري خوب برام بيارن.
دوستان لطفن کمکم کنيد.من الان يک ساله پي1 دارم ولي هنوز اين چيز ها روگير نيوردم.
دوستان منو راهنمائی کنید لطفا.
من یه برنامه به اسم irdaroo که در مورد داروهای مختلفه را روی گوشیم نصب کردم منتهی موقع اجرا گوشیم ریست میشد . منم برنامه را پاک کردم . برنامه به خوبی و خوشی پاک شد ولی آیکون برنامه از منوی تولز پاک نمیشه . چطور میتونم آیکون بی مصرف را پاک کنم؟
سلام دوستان
وقت بخير
يه سوال داشتم و اون هم اينه كه نصب برنامه ها در گوشي من به خوبي صورت مي گيره و سرعت قابل قبولي داره ولي حذف برنامه ها به شدت كنده و حدود 15 دقيقه و شايد هم بيشتر زمان ميبره
علت اي موضوع چيه؟ آيه راهي براي افزايش سرعت حذف برنامه ها وجود داره؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
نباید اینقدر طول بکشه ! راه هایی چون مثل آپدیت یا مستر ریست فکر کنم فقط وجود داشته باشه چون هر برنامه ای هم که باشه نباید 15 دقیقه طول بکشه!
فكر كنم بايد از C/resource/apps آيكنش را پاك كني.
موفق باشي.
بفرما ای برنامه کارش همیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)