خيلي جالبه من خيلي جاها ديدم كساني كه k800 دارن ميخان گوشيشونو با m600 عوض كنن يكيشم خودم تازه تو فروم هاي خارجي هم بودن
جالبه نه؟![]()
خيلي جالبه من خيلي جاها ديدم كساني كه k800 دارن ميخان گوشيشونو با m600 عوض كنن يكيشم خودم تازه تو فروم هاي خارجي هم بودن
جالبه نه؟![]()
خب نتیجه؟ راضی هستی؟
هیچکدوم .
شما نه میتونی با پول K800 یه M600 بخری ( چون M600 شده 520 تومن ) نه میتونی K850 بخری چون اونم موقعی که بیاد قیمتش دو برابر K800 هست و هیچ وقتم نسبتش از دو برابر کمتر نمیشه
به دلت صابون نزن
من دیروز علاءالدین بودم، m600 نو نبود ولی قیمت نو 380 نا 400 تومنه دوست عزیز، اگه شما 520 قیمت داری حتماً فرانسویه که به نظر من اشتباهه وقتی فرقی با چینی نداره آدم 120 تومن اضافه بده.
در ضمن k850 که بیاد، بعد از چند ماه قیمتش خوب میشه و میتونی با 200 تومن رو k800 بگیریش.
مثل موقعی که تازه k800 اومده بود.
من يه گوشي آكبند m600 دارم( اصل فرانسه با گارانتي سيتادل )ميخوام با k800 عوض كنم هركي بخواد با اين شماره تماس بگيره
09141007001
خودت داری میگی چینی و صد در صد از لحاظ کیفیت زمین تا آسمون با فرانسویش فرق میکنه . اینم قیمت M600 اصل فرانسه با گارانتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قيمت m600 با گارانتي سيتادل و اينكه تو بازار الان موجود هست يا نه؟
سلام بچه ها من امروز قلم گوشیما گم کردم![]()
میخواستم بدونم قیمت یدکیش چنده و اصلا گیر میاد یا نه؟
آقا تسلیت میگم
ایشالا واسه هیچ M600 یی چنین نقص عضوی پیش نیاد ! خیلی عذاب آوره چون ناقص میشه .
Choory جونفکر نکنم اینجا باشه ( احتمالا ) ولی نا امید نشو اینا همش احتمالاته .
اگه دیگه پیدا نکردی W950 شو بگیر . شنیدم 10 تومنه .
واقعا كه ناقص ميشه.
آخه ماله w950 نارنجي هست يه كم به هم نمياد.
هرجا ميرم ميپرسم بهم ميگند كه خود گوشي هم گير نمياد چه برسه قلمش.![]()
حالا يه نفر بهم گفته تا 20 روز ديگه يه بار از دبي براش مياد گفت احتمالا تو بارش هست.اما من كه چشمم آب نميخوره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)