تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 65 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا امروز

دلیل اینکه قراردادم را تمدید نکردم ساده است. میخواهم در پریمیر لیگ مربیگری کنم.

هنوز در مورد یک باشگاه جدید تصمیم نگرفته ام.

من خیلی خوشحال و قدردان بایرن بخاطر اعتمادی که به من نشان دادند هستم ولی نیاز به یک چالش جدید دارم.

مصاحبه کامل

Guardiola: I'm leaving Bayern Munich for the Premier League

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پرز یا ابرامویچ هر بدی داشته باشن وقتی ببینن اوضاع تیمشون در جدول مساعد نیست و به بن بست بخورن با مربی که تیم دستشه سریع اقدام به تعویض سرمربی میکنن

بعد گلیزرا برای اخراج فن خال که با صرف بودجه هنگفت در 2فصل اخیر هیچ کار خاصی در تیم صورت نداده و تیمی که حتی در مقطعی از فصل به صدر جدول رسید به جایی رسوند که اختلاف امتیازش با صدر نشین به 9 امتیاز برسه و و در چمپیونز لیگ هم از پس زسکا و آیندهوون نتونست بر بیاد و به لیگ اروپا رفت و کاملا مشخصه چه سرنوشتی در لیگ اروپا هم در انتظار تیمشه حکم اخراحش از تیم هنوز صادر نکردن. به شخصه بعد این همه سال که طرفدار منچستریونایتد هستم برای اولین بار از برد این هفته مقابل سوانسی به هیچ وجه خوشحال نشدم و با کارنامه درخشانی که جناب فن خال جلو همین سوانسی در این یک فصل و نیم داشته امیدوار بودم این بازی اخرین بازی باشه که این بشر روی نیمکت تیم بشینه که متاسفانه بازی با برد به اتمام رسید و باید وجود منحوس این بشر رو نیمکت تیم تحمل کنیم
    ثبات چیزی هست که ما ها به عنوان طرفداران یونایتد بیشتر از هر طرفدار هر تیم دیگه ای باهاش آشنا هستیم. تعویض پیاپی مربی یه دور باطل هست. در درجه اول باید تا حد امکان به مربی فرصت داد، نه به این معنی که تیم رو نابود کنه، به این معنی که از مربی حمایت کرد تا تمام تلاشش رو برای بهبود شرایط انجام بده. بعضی وقت ها اخراج عجولانه شرایط تیم رو از اون چیزی هم که هست بدتر می کنه.

چوب خط فن خال در منچستر عملا تموم شده یعنی هم فرصت کافی بهش داده شده ، هم به اندازه کافی ازش حمایت شده ولی چیزی که باید بهش توجه کنیم این هست که اگه فن خال اخراج بشه، کدوم مربی می خواد جانشینش بشه؟؟ گیگز؟ مورینیو؟ آیا مورینیو واقعا به درد منچستر می خوره؟ اگه قرار گیگز سرمربی باشه، آیا آمادگیش رو داره؟

من به هر دو سوال پاسخ منفی میدم. یعنی در انتخاب مورینیو شک دارم و در آمادگی گیگز هم همینطور. (دوست ندارم گیگز با یه تجربه بد کار جدی خودش رو شروع کنه، حدقل مثل نویل باید یه تیم رو خارج از باشگاه مربیگری کنه). اگه باشگاه یه انتخاب اشتباه دیگه انجام بده اینبار دیگه طرفدارا گلیزرها رو از باشگاه بیرون میندازن ! مثل شرایطی که پرز الان در رئال داره.

در آخر اینکه من هیچوقت از باخت منچستر خوشحال نمیشم.. فن خال دیر یا زود میره.

4. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

وین رونی بهترین فوتبالیست سال 2015 انگلیس شد

تبریک میگم.
    رونی در سال 2015 هشت بار تیم ملی کشورش به میدان رفت و 5 گل به ثمر رسانده است.

+
    ((کاربران باشگاه هواداران انگلیس همچنین جک بوتلند، دروازه‌بان تیم فوتبال استوک‌سیتی را به‌عنوان بهترین فوتبالیست زیر 21 سال انگلیس انتخاب کردند.))

6. 9 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ثبات چیزی هست که ما ها به عنوان طرفداران یونایتد بیشتر از هر طرفدار هر تیم دیگه ای باهاش آشنا هستیم. تعویض پیاپی مربی یه دور باطل هست. در درجه اول باید تا حد امکان به مربی فرصت داد، نه به این معنی که تیم رو نابود کنه، به این معنی که از مربی حمایت کرد تا تمام تلاشش رو برای بهبود شرایط انجام بده. بعضی وقت ها اخراج عجولانه شرایط تیم رو از اون چیزی هم که هست بدتر می کنه.

چوب خط فن خال در منچستر عملا تموم شده یعنی هم فرصت کافی بهش داده شده ، هم به اندازه کافی ازش حمایت شده ولی چیزی که باید بهش توجه کنیم این هست که اگه فن خال اخراج بشه، کدوم مربی می خواد جانشینش بشه؟؟ گیگز؟ مورینیو؟ آیا مورینیو واقعا به درد منچستر می خوره؟ اگه قرار گیگز سرمربی باشه، آیا آمادگیش رو داره؟

من به هر دو سوال پاسخ منفی میدم. یعنی در انتخاب مورینیو شک دارم و در آمادگی گیگز هم همینطور. (دوست ندارم گیگز با یه تجربه بد کار جدی خودش رو شروع کنه، حدقل مثل نویل باید یه تیم رو خارج از باشگاه مربیگری کنه). اگه باشگاه یه انتخاب اشتباه دیگه انجام بده اینبار دیگه طرفدارا گلیزرها رو از باشگاه بیرون میندازن ! مثل شرایطی که پرز الان در رئال داره.

در آخر اینکه من هیچوقت از باخت منچستر خوشحال نمیشم.. فن خال دیر یا زود میره.
    سرمربی برای جانشینی فن خال که زیاد بود مثل کارلتو که هم کارنامه درخشانی در دوره حضورش چلسی داشت مخصوصا در فصل اولش که فاتح لیگ و جام حذفی شده بود و انواع و اقسام جام های اروپایی هم در کارنامش دیده میشد ابراز تمایل هم کرده بود ولی مسئولای باشگاه تعلل کردن و با بایرن مونیخ قرارداد بست .

مورینیو که نیازی به تعریف و تمجید نداره کاری که با پورتو و بخصوص در اینتر کرد و 3گانه که با اینتر کسب کرد اونم در مسیر سختی که در چمپیونز لیگ اون سال داشت (حذف کردن بارسا و چلسی که همین انجلوتی سرمبیش بود در اون سال و سر آخر بردن بایرن در فینال که همین استاد فن خال سرمربیش بود) تعداد انگشت شماری از مربیا هستن که بتونن به چنین افتخاراتی دست پیدا کنن. سه بار فاتح لیگ برتر انگلیس هم شده و لیگ انگلیس هم مثل لیگ آلمان و فرانسه نیست که بشه گفت قهرمانی آوردن درش به سادگی به دست میاد.
    سر آلکس هم همیشه ازش تعریف و تمجید کرده و به نظرم مربی که میتونست منچستر بعد سر آلکس به یک ثبات نسبی برسونه و افتخارات گذشتمون هم برامون تکرارکنه همین شخص بود که تا این لحظه هیچ اقدامی صورت نگرفته برای جذبش.

به اومدن پپ هم به تیم خوشبین نیستم اونم تا وقتی من سیتی با یک خیل عطیم از بازیکنای تراز اول و بودجه هنگفت برای خرید و برش خوبی که در خرید بازیکن دارن و شرایط ارمانی که تیمشون داره موفقیت با سیتی برا پپ خیلی راحت تره .اینکه بیاد تیم آماده و سرحال پیگرینی تحویل بگیره

درباره خوشحالی از باخت اگه تمام کمبودها و ضعف های تاکتیکی تیم بخواد پشت سر یک برد ناپلئونی قرار بگیره اون برد پشیزی برا شخص من ارزش نداره و گرنه من از دوره راهنمایی تا الان که 30سالمه طرفدار این تیم هستم تا آخر عمرم هم از علاقم به این باشگاه چیزی کم نمیشه
    Last edited by clau; 06-01-2016 at 16:09.

8. 11 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بهترین جایگزین و کسی که واقعا میتونه پا جا پای فرگوسن(نه اینکه..!) بگذاره مگه غیر از مورینیو یا گواردیولا(بی شک بهترینهای نسل خود+ گلوپ و سیموئنه!) میتونه باشه؟ دومی نشد و به نظر من نمیشد چون ظاهرا زیاد هم به ریشه دواندن علاقه نداره ولی مورینیو می تونه و مساعدترِ کارنامه و استعدادش هم فقط میتونه توسط خودش زیر سوال بره. باید تا فرصت هست گیرش بیارن تا منچستر دوباره به روزهای باشکوهش برگرده یا این که گیگز رو مادام العمر سرمربی بکنن وگرنه طرفداران منچستر رو سخت بشه راضی کرد.
    Last edited by sale2000; 06-01-2016 at 13:08.

10. 8 کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اصلا نمیشه با قاطعیت گفت که فلان مربی اگه بیاد یونایتد موفقیت خواهد بود، در مورد مورینیو (و سایر مربیان) هم بحث همینه.

دلایل مثبت و منفی هست که در نهایت باید دید کدوم مربی با فلسفه ما سازگار تر هست. براساس همون دلایل من مورینیو رو انتخاب اول نمی دونم. مورینیو در 16 سال مربیگری خودش 7 تا تیم داشته و اگه به منچستر هم بیاد احتمالا 2 سال دوره ماه عسل ما هست و بعد از اون یا اخراج میشه یا استعفا میده ! تیمی رو هم که تحویل خواهد داد مجددا نیاز به بازسازی اساسی داره ! با حواشی پیرامونش هم سخت میشه کنار اومد.

فعلا فن خال رویه لبه تیغ هست و مطمئن باشید با یک یا دو نتیجه بد دیگه اصلا بعید نیست اخراج و مورینیو جایگزینش بشه. حمایت هواداران از مورینیو در بازی های قبلی هم قطعا در این قضیه بی تاثیر نخواهد بود.

12. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم مربی که میتونست منچستر بعد سر آلکس به یک ثبات نسبی برسونه و افتخارات گذشتمون هم برامون تکرارکنه همین شخص بود که تا این لحظه هیچ اقدامی صورت نگرفته برای جذبش.
    ثبات؟ مورینیو نیم فصل نشده با مربیان حریف، داوران، کادر تیم، فدراسیون، بازیکنان خودش ... در افتاده بود. فقط یونیسف رو کم داشت. اونم در باشگاهی که خونه خودش میدونه. فن بوی مورینیو اگه اشتباه نکنم پزشک انجمن از دست عملکرد ایشون مدت هاست غیبش زده. باید تیم محبوبتون رتبه 16 جدول باشه و برای بقا بجنگه تا جدی به قضیه نگاه کنید.

+

منچستر فرگوسن قهرمان انگلیس بود. با تمام شوک بازنشستگیش از هم پاشیده نبود کسی بخواد جمعش کنه.

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یانوزای به یونایتد بازگشت. ویل کین هم همینطور.
    رفتن یانوزای یه اشتباه بود که فن خال خودش هم قبول داره اشتباه کرده. بودن ویل کین هم که از محصولات آکادمی هست حداقل در مقاطعی شاید بتونه به تیم کمک کنه ، هر چند آمار خوبی در گلزنی نداره.

16. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حالا که فنخال موندنی شده برا اثبات خودش و فلسفش باید نتیجه بگیره
    این هم برای خودش و اخرین سال های کاریش بهترین پاداشه ... هم برای باشگاه و تماشاگرا که تونستن تحملش کنن
    مطمئنن فنخال تو تیم دیگه ای بود تا الان چند بار اخراج شده بود

جایگزین فنخال هم مورینیو نیست
    اگه میخواست این اتفاق بیفته همین چند وقت میفتاد ... مورینیو عالی و بی نظریه ولی سیاست کاریش با فلسفه باشگاه خیلی فاصله داره
    امیدوارم جانشین فنخال سیمئونه باشه
    Last edited by manchester fan; 08-01-2016 at 20:31.

18. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه برد ناپلئونی دیگه در FA Cup مقابل شفیلد با گل پنالتی دقیقه 93 !!! بازی که اولین توپ در چارچوب ما حدود دقیقه 70 زده شد ! دهمین بازی هست که در نیمه اول گلی نمی زنیم.

خیلی خوشبینانست اگه فکر کنیم فن خال تا آخر فصل می مونه.

20. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •