تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 74 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من Mass Effect'e یک رو ریختم خیلی قشنگ بود اما چون اعصاب خورد کن بود نرفتم تا ته لامصب هر موقع میمردی باز دوباره دمو رو نشون میداد نمیشد هم ردش کرد فقط میشد دیالوگ رو رد کرد این جور وقت تلف شدن ها با اعصاب من جور نیست

بگذریم

برای اولین بار بعد از 45:43:39 بازی کردن DA II هم تموم شد.
    Class : Rouge Level : 21 Mode : Medium
    به این شکل:
      محتوای مخفی: End Game 
    آبجی بتانی مرد
    مادرو کشتن
    در جنگ تک به تک نتونستم حریف آریشاک بشم،قبیله ای کشتیمش:|
    آندرس رو بچه ها گفتن بکش کشتمش
    اورسینو رو کشتم
    آخرشم که مردیت
    در پایان هم با بسته شدن دفترو نمایان شدن للیانا پرونده ی بازی بسته شد، چامپیون این بازی و واردن بازیه قبلی هم مفقود شدن و شاید در بازی بعدی ببینیمشون، ترکیب شخصیت های II و Origins هم میتونه در شماره ی بعدی اتفاق بیافته

در حالت کلی، عالی نه اما خوب متمایل به بالا بود. دیالوگ هایی که بین سایر شخصیت ها در حین بازی رد و بدل میشه اگه بهش دقت کنید بعضی هاش واقعا باحاله

داستان: 8
    صدا: 10
    گرافیک: 8
    گیم پلی: 9تداوم: 9
    امتیاز کل: 8.8

نکته ی انحرافی:
      محتوای مخفی: اگه بازی رو تموم نکردی نخون 
    از دوستان کسی هست سیوی از Origins داشته باشه که توش للیانا در مرحله ی The Urn of Sacred Ashes مرده باشه؟ یا اگه کسی میدونه بگه پایان بازی تغییری میکنه در این صورت یا نه؟ چون آخرین کاراکتری که در DA II دیده میشه همین للیانای خودمونه
    چقدر بد ! این چه جور بازی کردنه! همه رو که کشتی یکم رحم و ترحم

عزیزانی که می گید اشکن شده ، اصلا هم اونقدر اکشن نشده ، تنها تفاوت عمده ای که دراه اینه که توی origins یک A میزدیو خودش اتک عادی میداد ، این یکی هی باید A رو بزنی. وگرنه بقیه چیزاش همونه!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Ancient Rock
    Nightmare Difficulty

خوب این سنگ گوگولیه Deep Road هم شهید انقلاب شد.
    نکته 1: چون دیر به دیر بهتون Attack میده میتوان با یک تانک زیره اون راحت ایستاد.
    نکته 2: به هیچ عنوان هیچ عنوان دور زن ها رو نزدیک این موجود خبیس نبرید.

ترکیب من همون ترکیب قبلی بود.
    خوب اول اینکه بدونین هیچ نیازی به Health اضافی ندارید و من بدونه اینکه یک نفر از یارانم بمیرند این Boss رو کشتم ( اینم که راحت بود نبووووووووووووووووووود؟ )
    خوب در نقشه که میبین حتمی Range ها رو به یکی از مکان هایه سفید ببرید :

این موجود کلا 3 تا کاره مهم انجام میده که یکی یکی بهشون می پردازم.
    برایه این گفتم یار هاتونو اونجا ببرین چون موقعی که Boss میره تو زمین جاهایه که از زمین بیرون میاد بر خلاف این جاها هست پس به هیچ عنوان نزدیک یارایه دور زنتون که حیاتی هستند ، نمیاد.
    در کله نبرد کلا 3 بار به وسط میدان میاد و Spell ای بسیار قدرتمند میزنه پس در این هنگام حتمی Pause بدین و تمامه یاراتونو به پشت ستون ها ببرید.
    وقتی که از این حالت بیرون میاد چند دقیقه Recovery میکنه و چوچک هایه بسیار آسانی میفرسته که البته Attack هایه سنگینی دارند. اون ها رو حتمی قبله اینکه Boss بخواد ریکاوری کنه بکشین ( پیشنهاد من Spell ای برایه Mage به نامه Chain Lightning هست همشونو آب میکنه )
    در سریه ی بعد از ریکاوری 2 تا اسپل بهش اضافه میشه و از زیر زمین رفتن هاش کم میشه.
    اولین کاری که میکنه قل خوردن رویه زمین هست. بیشتر مواقع به طرف Range ها قل میخوره پس موقعی که دیدین میخواد قل بخوره حتمی جایه یاراتون رو عوض کنید و سریع Pause بدین.( با یک قل نصفه جونه یاراتون میره و وقتی بیاد کنارشون دیگه... ) تقریبا همش قل میخوره و شما مجبورین 100 بار هم که شده جایه یاراتون رو عوض کنین ( تجربه شده ، پس تنبلی نکنین )
    2وم کاری که میکنه جذب و یک حالت گردباد به وجود میاره با اینکه تقریبا اصلا تاثیری در جونه افراد نداره اما خیلی خیلی خطرناک هست. چون Boss تنها کاری که میخواد بکنه اینکه افراد رو بیاره نزدیک خودش تا با 4 تا حرکت آرتیستی بر و بچ رو ناکام کنه پس حتمی برین پشت ستون ها یا از Boss خیلی فاصله بگیرین.
    دقت کنین که باره سوم که میخواد باران تیر رو سرتون بیاره موقع ریکاوری چوچک هایه زیادی رو میفرسته پس حتمی موقعی که تموم شد یک Mana به Mage تون بدین که همه رو آب کنه.
    مشکلات دور از انتظار :
    از اونجایی که این یارو قاطیه و نباید باهاش شوخی کنین هر از گاهی واسه خندش از تانکتون خسته میشه و میاد یک انگولکی به یاراتون بکنه. پس به یاد داشته باشین که با تانکتون اصلا Spell اضافی نزنین و فقط از Taunt استفاده کنین چون تجربه بهم گفت که هرچی بیشتر Taunt کنی از تو بیشتر خوشش میاد دیگه تا آخر بازی ولت نمیکنه.( اگه Taunt نکنین ضرفه یک ثانیه یک چیزی طرفه Mage تون پرت میکنه که میرین بهشت رضا نخسوزن اگه Spell Regroup رو هم نداشته باشین )
    کاره خاصه دیگه ای انجام نمیده کلا خیلی Boss وقت گیری بود تا اینکه خیلی قوی باشه.
    منم حدود 10 باری مردم اما خیلی طول کشید.
    راستی دوستان رویه Nightmare برخلاف نسخه ی 1 که از نرمال به بعد Friendly Fire هست اینجا فقط Nightmare Difficulty داره. حتی Hard هم Friendly Fire نداره.
    همه ی استراتژی ها میره تو پسته قبلی.
    ویرایش : پست 425 آپدیت شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 779; 20-03-2011 at 18:56.

3. 8 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان یک مد کاملا کار آمد که بدرد بخوره IGN گزاشته بود گفتم منم بگزارم ( 10 تا مود کار آمد رو معرفی کرده بود ) :

HIGHLIGHT TOGGLE

دیگه لازم نیستش که هی Tap رو بگیرین ( واسه من که خیلی بدرد بخور بود ) و چیز هایی که میخواین رو پیدا کنین.
    با این مود همیشه Tab گرفته شده است و از اونجایی که چیزه شلوغی تو بازی وجود نداره و اسم هایه مردم هم همشون نوشته نمیشه بسیار کارآمد هست.

کد:
    9 تا مد دیگه در IGN ذکر شده که میتونین از اینجا ببینین :

کد:

5. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خاک توی سرشون ، چقدر لوکیشن ِ تکراری داره ...
    این زیر زمین ِ لِیدی هارامونت توی 2 تا کوئست دیگه هم بود با همون دیزاین و کروکی !!

7. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خواستم روی Nightmare یه بار بازیو شروع کردم و همزمان با شایان برم ولی حیف شد باید برم مسافرت و فعلا نمی تونم
    ولی وقتی برگشتم با شایان می شینیم با سیستم کاملا هجومی و 3-3-4 این High Dragon رو توی Nightmare نابود می کنیم
    ولی کلا من شماره یک رو هم دوباره شاید یه بار رفتم که نمی دونم چرا واقعا این قدر برای من کشش داره و هر چی میرم سیر نمیشم!
    امیدوارم بقیه dlc های بازی هم برای دانلود بیاد تا دفعه بعدی خواستیم بزنیم دیگه همه اونا رو داشته باشیم
    یه سری هاش جالبن مثل Ser Isaac's Armor ولی با وجود اینکه همزمان با انتشار بازی اومدن هنوز خبری ازشون نیست! نمی دونم واقعا چرا. یه نگاهی به اینجا بندازید همه dlc هایی که تا حالا منتشر شده رو زده:

کد:

9. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چیا خبری ازشون نیس وحید جان ؟

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

وحید! اکثرشون مثل همین ایزاک که اومدن!
    هنوز dlcـهای داستانیش نیومده

12. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیا خبری ازشون نیس وحید جان ؟
    برای دانلود منظورمه
    وحید! اکثرشون مثل همین ایزاک که اومدن!
    هنوز dlcـهای داستانیش نیومده
    والا من که فقط لینک سه تا از dlc های اونو دیدم و فقط اونارو هم دانلود کردم
    اگه لینک همه dlc ها رو کسی داره بذاره

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

شایان تو گفتی که high dragon رو کشتم ! حالا چرا پس داری اون boss ای که توی deep road هست رو تاکتیکاشو می گی؟ نکنه تو major dragon رو کشتی؟ آخه high dragon فکر کنم توی ACT 3 باشه ها!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب اونا توی غیر اگزایلد پرینس هستن دیگه
    برای دانلود منظورمه

والا من که فقط لینک سه تا از dlc های اونو دیدم و فقط اونارو هم دانلود کردم
    اگه لینک همه dlc ها رو کسی داره بذاره

16. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •