تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 461 اولاول ... 359409449455456457458459460461 آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام. ما تازه اومدیم فیفا 12 بازی کنیم، مسخرمون نکنیدا

چند تا سوال داشتم. یکی اینکه چرا تو پاس دادن من انقد مشکل دارم. یعنی باید دقیقا درس جایی پاس بدم که بازیکن هست. اگه دو درجه هم اونورتر پاس بدم پاس میره یه جا دیگه اصن.
    یا اینکه چه جوری بازیکن ها انقدر ایه جورین، سریع دریب می خورن، یه بازیکن دفاع ساده هم راحت دریب می کنه بهترین مدافع های تیم های خوبو!
    و اینکه چی کار کنم که بازیکنم بره دنبال توپ وقتی بدون توپ هست.
    و اینکه چطوری بازیکن صاحب توپ حریف رو تححت فشار بذارم؟
    پیشاپیش تشکرات فراوان.
    میگم ولش کنی بهتره . چون داره فیفا 13 میاد و معلومه که بهتر از قبل شده . صبر کنی بهتره . ولی به هر حال:

1.برو توی قسمت تنظیمات کنترل و ببین یه وقت روی منوال نذاشته باشی کنترل رو.
    2.اینکه توی فیفا یه مدافع هم از تیم CPU بتونه دریبل کنه عجیب نیست . ولی اونقدر ها هم سخت نیست گرفتنش با اون مدافع های خفن . شما فقط باید رو دفاعت کار کنی.
    3.اگه منظورت موقع دفاعست که یا همین جوری با حرکت معمولی میری دنبالش یا با گرفتن A روی دسته. اگه هم غیر از دفاع رو میگی که همین جوری برو سمت توپ خودش میره میگیره.
    4.با همون گرفتن A بازیکن حریف تحت فشار میره. که اگه هم RB رو بزنی رفیقت میره فشار میاره . اگه هم با هم بزنین دو نفری به طرف فشار میارین تا از اونورش بزنه بیرون .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امتحان کنید نمی خوام همینطوری حرف رو باور کنید چون باورش سخته برای خودم هم باور کردنی نبود...

بعضی وقتا پسر خالم میاد خونمون دو تایی توی یه تیم در دیفیکالتی لجندری سعی می کنیم منچستر یونایتد رو ببریم معمولا هم میلان بر میداریم خلاصه بگم که عملی نبود و نمی تونستیم ببریم بازیو دو تایی بعد قضیه یه مقدار بغرنج ش من خودم سعی می کردم تنهایی بازی کنم تیم ملی اسپانیا بر می داشتم یا تیمای قدرتمند ولی در کل بازنده بودم خیلی کم و یک در 100 احتمال برد داشتتم یه روز به پسر خالم گفتم سخته واقعا خقیقتا نمیشه برد توی لجندری... ولی پسر خالم خیلی راحت ادعا می کرد که چون با دسته ایکس باکس راحت نیست واسه همین نمی تونه بهم می گفت من توی لجندری با همون میلان بازی رو 4-2 یا 3 - 1 می برم منم اصلا باورم نمیشد خلاصه همین دیروز گفتم راست می گی بیا تنهایی بشین ببینم می تونی ببری یا نه... و دید که نمیشه حقیقتا نمی تونه ببره بازیو و توی همون نیمه اول 4-0 ابکش می شد.
    خلاصه بهونه آورد گفت باید با PC بازی کنم گفتم اوکی پاشو PC رو بیار بازی کن ببینم آورد یدم بعله توی لجندری خیلی راحت بازی می کنه! ولی چشمم روشن لجندری نسخه PC در حد World Class ایکس باکس هم نیست برگشتم بهش گفتم هیچ ربطی به دسته نداره جیگر طلا اینا بازیشون خیلی ضعیفه گفت راست می گی بیا بازی کن دسته PC رو که اصلا هم باهاش راحت نیست برداشتم شروع کردم به سوراخ کردن! اسلایدر ها رو هم چک کردم که همه اشون روی 50 باشن ولی واقعا دیدم خیلی لجندری PC آسون تر از اکس باکسه واقعا اسون یه چیزی بین Professionale و World Class اکس باکس هست سختی بازیشون یعنی کسانی که روی PC نمی تونن لجندری رو راحت ببرن شک نکنن با اکس باکس آبکش می شن... اینارو برید امتحان کنید چون باور کردنی نیست برای خودم هم باور کردنی نبود اگه می خواهید ببینید تقریبا لجندری فیفا در اکس باکس توی چه سطحی سرعت و شتاب حریف رو بذارید روی 60 دقت پاس روی 65 و سرعت پاس 55 و شوت ارور روی 35 و سرعت شوت 55 دیفیکالتی دروازبان حریف روی 65 و گزینه های Run و Marking رو بذارید روی 65 و بذارید مال خودتون روی 50 باشه همه شون حالا برید بازی کنید و دیفیکالتی اکس باکس رو توی لجندری تجربه کنید... حتما می گم PC باز ها یه بار روی اکس باکس بازی کنن ببینن که چه مدلی وحشیانه بازی می کنه حریف

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

امتحان کنید نمی خوام همینطوری حرف رو باور کنید چون باورش سخته برای خودم هم باور کردنی نبود...

بعضی وقتا پسر خالم میاد خونمون دو تایی توی یه تیم در دیفیکالتی لجندری سعی می کنیم منچستر یونایتد رو ببریم معمولا هم میلان بر میداریم خلاصه بگم که عملی نبود و نمی تونستیم ببریم بازیو دو تایی بعد قضیه یه مقدار بغرنج ش من خودم سعی می کردم تنهایی بازی کنم تیم ملی اسپانیا بر می داشتم یا تیمای قدرتمند ولی در کل بازنده بودم خیلی کم و یک در 100 احتمال برد داشتتم یه روز به پسر خالم گفتم سخته واقعا خقیقتا نمیشه برد توی لجندری... ولی پسر خالم خیلی راحت ادعا می کرد که چون با دسته ایکس باکس راحت نیست واسه همین نمی تونه بهم می گفت من توی لجندری با همون میلان بازی رو 4-2 یا 3 - 1 می برم منم اصلا باورم نمیشد خلاصه همین دیروز گفتم راست می گی بیا تنهایی بشین ببینم می تونی ببری یا نه... و دید که نمیشه حقیقتا نمی تونه ببره بازیو و توی همون نیمه اول 4-0 ابکش می شد.
    خلاصه بهونه آورد گفت باید با PC بازی کنم گفتم اوکی پاشو PC رو بیار بازی کن ببینم آورد یدم بعله توی لجندری خیلی راحت بازی می کنه! ولی چشمم روشن لجندری نسخه PC در حد World Class ایکس باکس هم نیست برگشتم بهش گفتم هیچ ربطی به دسته نداره جیگر طلا اینا بازیشون خیلی ضعیفه گفت راست می گی بیا بازی کن دسته PC رو که اصلا هم باهاش راحت نیست برداشتم شروع کردم به سوراخ کردن! اسلایدر ها رو هم چک کردم که همه اشون روی 50 باشن ولی واقعا دیدم خیلی لجندری PC آسون تر از اکس باکسه واقعا اسون یه چیزی بین Professionale و World Class اکس باکس هست سختی بازیشون یعنی کسانی که روی PC نمی تونن لجندری رو راحت ببرن شک نکنن با اکس باکس آبکش می شن... اینارو برید امتحان کنید چون باور کردنی نیست برای خودم هم باور کردنی نبود اگه می خواهید ببینید تقریبا لجندری فیفا در اکس باکس توی چه سطحی سرعت و شتاب حریف رو بذارید روی 60 دقت پاس روی 65 و سرعت پاس 55 و شوت ارور روی 35 و سرعت شوت 55 دیفیکالتی دروازبان حریف روی 65 و گزینه های Run و Marking رو بذارید روی 65 و بذارید مال خودتون روی 50 باشه همه شون حالا برید بازی کنید و دیفیکالتی اکس باکس رو توی لجندری تجربه کنید... حتما می گم PC باز ها یه بار روی اکس باکس بازی کنن ببینن که چه مدلی وحشیانه بازی می کنه حریف

من که ایکس باکسم بازی کردم مشکلی نداشتم. بحث ایکس باکسو PC نیست. درسته درجه های سختی توو ایکس باکسو پی سی فرق دارن اما بحث قلقه بازیه که باس دستت بیاد. مثلا قلقه لجندری پی سی: توپو بده فورواردت ببر گوشه ی زمین هی سرتوپ بزن با پایین بعد کافیه یه نیش به توپ بزنی تا گل شه. حالا می خواد هر تیمی باشه. من با این کار محاجمم 69 توو یه فصل گل زد. همچی به خوده ادمه که قلقه بازی دستش اومده یا نه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

69 تا که سهله شما رو ایکس باکس بری 6 تا گل هم نمی تونی توی کل کریر بزنی چه برسه یه فصل!
    اتفاقا چون با یه مهاجم می تونی 69 تا گل بزنی مطمئن باش که درجه سختی PC خیلی آسون تر از ایکس باکسه خواهشا برو ایکس باکس گیر بیار بازی کن یا اسلایدر ها رو اونطور که گفتم تنظیم کن ببین بازی وحشیانه حریف رو

69 گل توی یک فصل با یک بازیکن؟ اونم توی لجندری؟ اونوقت حال اسلایدر ها چطور بود ؟ خوب بودن؟ احیانا سرعت یوزر تیم روی 75 اینا نبود که؟ یا شوت ارور روی صفر نبود که؟ البته خوب با دیفیکالتی راحتی که امروز از PC دیدم خیلی هم سخت نیست ولی این کار رو روی ایکس باکس نمی تونی محاله! جدا می گم یا ایکس باکس گیر بیار یا اسلایدر ها رو تنظیم کن تا بدونی چی می گم

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من همیشه میگفتم نسخه پی سی با کنسول فرق میکنه . حتی گرافیکش .
    اما فکر نمیکنم درجه سختییاشون فرق کنه . من خودم PC با دسته ایکس باکس بازی میکنم . تنها سختی ای که توی نسخه ایکس باکس دیده بودم کنترل سختتر تیم هست نه هوش مصنوعی و قدرت تیم حریف . ایکس باکس روونتره اما کنترلش سختتره . چون اینو حتی انلاین بازها هم میگن . پس از CPU نیست از کنترل بازیه .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه چیز ساده گفتم :
    امتحان کنید!
    اگه نمی خواهید امتحان کنید دیگه نگید فرق نمی کنه چون نکردید و نگید فکر نمی کنم اینطور باشه چون توی پست قبلیم هم گفتم خودمم فکر نمی کردم پس توی فکر نکردن تفاهم داریم فرقمون اینه من هر دو رو موشکافانه بازی کردم و مقایسه کردم ولی شما توی مرحله فکر نکردن هستید که یه مرحله قبل از امتحان کردنه

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من یه چیز ساده گفتم :
    امتحان کنید!
    اگه نمی خواهید امتحان کنید دیگه نگید فرق نمی کنه چون نکردید و نگید فکر نمی کنم اینطور باشه چون توی پست قبلیم هم گفتم خودمم فکر نمی کردم پس توی فکر نکردن تفاهم داریم فرقمون اینه من هر دو رو موشکافانه بازی کردم و مقایسه کردم ولی شما توی مرحله فکر نکردن هستید که یه مرحله قبل از امتحان کردنه
    عزیز من من هم ایکس باکسشو بازی کردم هم PC. ایکس باکسم واسه خودش قلقایی داره. مثلا شوت از راه دور توو ایکس باکس خیلی راحت می ره توو دروازه تا PC. من توو ایکس باکسم لجندری بازی کردم با چلسی قهرمان شدم. عزیز در ضمن من هیچ کدوم ازون تنظیماتی که گفتیو دست نمی زنم همشون رو 50 هه. اگه باور نمی کنی سیومو می خوی واست بزارم ببین. من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم. ایکس باکسشم واسم زیاد سخهت نبود. بازیم می گم به خود ادم بستگی داره.

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

من یه چیز ساده گفتم :
    امتحان کنید!
    آرمین جان با حرفت 100% موافقم .... دوست من روی پی سی بازی میکنه بعد همین که میاد پیش من نمیتونه با ایکس باکس روون بازی کنه میگه گل زدن سخته و کلا قدرت پاس و این چیزاش فرق داره !! مثلا همیشه گیر میده که چرا پاس های تو عمق هوایی اینطوری میرن .

12. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم
    بله جوابم رو گرفتم ممنونم

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

یه چیزه بزیار بزیار جالب (صدری گفتم ) اقا پنالتی شد بعد یارو اومد پنالتی زد توپ خورد توو تیر , البته به تیر بعد اومد دوباره جلو پایه خودش کمک داور افساید گرفت. الان اجازه هست برم توو دیوار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •