اره بات موافقم.
اره بات موافقم.
برای بازی کردن با دسته پچی چیزی میخواد ؟ خونه دوستم هرکاری کردیم نشد با دسته بازی کنیم .
بله میشه واسه این بازی و واسه خیلی از بازی های دیگه که دسته های USB رو ساپورت نمیکنن ، با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل رو برطرف کرد![]()
یکی از نکات جالب و بسیار زیبای فیفا اینکه وقتی مثلا با یه تیمی توو لیگ داری بازی می کنی , اگه با اختلاف زیاد توو جدول اول باشی اون تیم توو بازی می بینی زیاد خوب بازی نمی کنه. اما حالا همون تیم اگه مثه من توو مثلا توو جام باشگاه ها بهش بخوری می بینی اصلا یجور دیگه بازی میکنن. الان من درست دیشب همیجوری اتفاق افتاد. با استون ویلا توو لیگ بازی داشتم چون با اختلاف امتیاز 13 از رغیب دوم جدول اول بودم حریف میلی به بازی نداشت اما چندتا مسابقه بعد توو لیگ قهرمانان به همین استون ویلا خوردم که اصلا شده بود بارسلونا. انقد با انگیزه و خیلی خوب بازی میکرد که باس می دیدی. البته اخرشم 6 -1 باختا. کلا این حالت فیفا فوق العادست.
سلام لینک دانلود این بازیو ممنون میشم بزارین برام.
ولی پارت پارت نباشه با تشکر.
داداش یه سرچی تو سایتای دانلود ایرانی کن پیدا میکنی .
فکر کردی اوروچی هست ؟
دانلود نکن وایسا یه چند روز دیگه دمو نسخه 2013 میاد بزار با اون حال کنی نری یه دفعه 6 گیگ دان کنی بعد فیفا 13 میاد دموش اونو هم دان کنی یه مدت دندون رو جیگر بزار
سلام
آقا خبر ندارید فیفا 13 کی میاد؟؟ دموشو نمی گما، خودشو می گم
این تاپیک خود بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیفا 13 هم 28 سپتامبر میاد
![]()
سلام. ما تازه اومدیم فیفا 12 بازی کنیم، مسخرمون نکنیدا
چند تا سوال داشتم. یکی اینکه چرا تو پاس دادن من انقد مشکل دارم. یعنی باید دقیقا درس جایی پاس بدم که بازیکن هست. اگه دو درجه هم اونورتر پاس بدم پاس میره یه جا دیگه اصن.
یا اینکه چه جوری بازیکن ها انقدر ایه جورین، سریع دریب می خورن، یه بازیکن دفاع ساده هم راحت دریب می کنه بهترین مدافع های تیم های خوبو!
و اینکه چی کار کنم که بازیکنم بره دنبال توپ وقتی بدون توپ هست.
و اینکه چطوری بازیکن صاحب توپ حریف رو تححت فشار بذارم؟
پیشاپیش تشکرات فراوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)