تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 461 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461 آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افسانه نوشتن ....
    آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بود

من که ندیدم حقیقتش

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!!

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بود
    نه دوستان
    اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه

به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !

اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
    اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
    من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
    و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده

5. 5 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه دوستان
    اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه

به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !

اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
    اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
    من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
    و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده
    من تو سایت داوران و ویکی این قانون رو ندیدم تا به حال هم فکر نمی کردم که چنین قانونی باشه شما منبعی دارید برای این قانون.البته موردی که من اشاره کردم دقیقاً همین موردیه که شما گفتید

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من اینو چند بار از تلوزیون از زبون گزارشگر ها و کارشناس های داوری شنیدم
    یک جایی که یادمه شنیدم تو همین Euro 2012 بود بازی اسپانیا و و یک تیم دیگه که الان یادم نیست چی بود
    اسپانیا دقیقه 89 یا 90 گل زد که اینیستا و ناواس با دروازه بان تک به تک بودن و اینیستا پاس داد و ناواس و اونم راحت زد تو گل
    اونجا گفت که ناواس چون از توپ عقب تر بوده پس پاس اینیستا آفساید نیست

8. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.می خواستم بدونم با توجه به اتمام فصل نقل و انتقالات اروپا که 3 روز پیش به اتمام رسید و همچنین با توجه به اینکه هنوز FIFA 13 به بازار نیومده آیا فایلی هست که کل نقل و انتقالات را در FIFA 12 بروز کرده باشه و تا اومدن FIFA 13 در FIFA 12 بشه با نقل و انتقالات جدید بازی کرد؟اگر برای pc اومده لطف کنید لینک دانلودش را قرار بدید.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!!
    بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........

11. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........
    من یکی رو که میگی همیشه یک کدوم از این عوامل رو ندارم . یا مهارت ندارم و خیلی روحیه ام بالاست . یا مهارت دارم و روحیه ام پایینه . البته داشتن مهارت باید در حین داشتن روحیه باشه که بشه ازش استفاده کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا من یه چیزه کلی بگم.
    زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر )

آفساید در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ......
    ......... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده

آفساید نیست در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
    بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......
    Last edited by AlirezaLamLam; 05-09-2012 at 13:26.

14. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا من یه چیزه کلی بگم.
    زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر )

آفساید در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ......
    ......... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده

آفساید نیست در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
    بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......
    دقت کردین از این مورد دومیه خیلی کم پیش میاد توی فیفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •