افسانه نوشتن ....
من که ندیدم حقیقتش
افسانه نوشتن ....
من که ندیدم حقیقتش
آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!!
نه دوستان
اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه
به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !
اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده
من تو سایت داوران و ویکی این قانون رو ندیدم تا به حال هم فکر نمی کردم که چنین قانونی باشه شما منبعی دارید برای این قانون.البته موردی که من اشاره کردم دقیقاً همین موردیه که شما گفتید
من اینو چند بار از تلوزیون از زبون گزارشگر ها و کارشناس های داوری شنیدم
یک جایی که یادمه شنیدم تو همین Euro 2012 بود بازی اسپانیا و و یک تیم دیگه که الان یادم نیست چی بود
اسپانیا دقیقه 89 یا 90 گل زد که اینیستا و ناواس با دروازه بان تک به تک بودن و اینیستا پاس داد و ناواس و اونم راحت زد تو گل
اونجا گفت که ناواس چون از توپ عقب تر بوده پس پاس اینیستا آفساید نیست
سلام.می خواستم بدونم با توجه به اتمام فصل نقل و انتقالات اروپا که 3 روز پیش به اتمام رسید و همچنین با توجه به اینکه هنوز FIFA 13 به بازار نیومده آیا فایلی هست که کل نقل و انتقالات را در FIFA 12 بروز کرده باشه و تا اومدن FIFA 13 در FIFA 12 بشه با نقل و انتقالات جدید بازی کرد؟اگر برای pc اومده لطف کنید لینک دانلودش را قرار بدید.ممنون.
بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........
من یکی رو که میگی همیشه یک کدوم از این عوامل رو ندارم . یا مهارت ندارم و خیلی روحیه ام بالاست . یا مهارت دارم و روحیه ام پایینه . البته داشتن مهارت باید در حین داشتن روحیه باشه که بشه ازش استفاده کرد .
اقا من یه چیزه کلی بگم.
زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر)
آفساید در حالت تک به تک
........ <-- دروازبان
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ............... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده
آفساید نیست در حالت تک به تک
........ <-- دروازبان
...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......
Last edited by AlirezaLamLam; 05-09-2012 at 13:26.
دقت کردین از این مورد دومیه خیلی کم پیش میاد توی فیفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)