بابا من قیمت که دستم نبود من 6ماه پیش پرسیدم 380 بود دیگه شما ببخشید![]()
بابا من قیمت که دستم نبود من 6ماه پیش پرسیدم 380 بود دیگه شما ببخشید![]()
توی سایت uiq نوشته : The evolution of the UIQ product will be part of Symbian Foundation. Please follow the link below for further information. UIQ Technology AB as a company is discontinued
یعنی چی
فکر کنم معنیش میشه اینکه uiq دیگه تولید نمیشه...
یعنی برنامه هایی که با UIQ نوشته میشن قسمتی از Symbian هستند لینک پایین دونبال کن برای اطلاع بیشتر برای تکنولژیUIQ و تکنولژیUIQ AB کمپانیش دیگه ادامه نمیده به این محصول
اینو که میدونم .مثلا تویw810 که دارم کلید c اینکارو میکنه توی p1 نمیکنه .دنبال کلیدش میگردم اگه داشته باشه که میکروفون موقع مکالمه mute بشه
The evolution of the UIQ product will be part of Symbian Foundation
یعنی کار uiq تمومه یا این که یه قسمتی از symbian شده؟
دوست عزیز متن کاملشو براتون ترجمه کردم بله فکر کنم به معنیه uiq دیگه در گوشیه دیگه ی نبینید البته اینم بگم که برنامه نویسان برای این سیستم عامل هنوزم برنامه می نویسن و جای نگرانی نیست![]()
کسی قیمت روز p1 رو داره؟
سلام
آقا منم یه 4 5 ماهی میشه این گوشی رو خریدم خیلی هم اش راضیم و خیلی هم توپه حالا حالا ها هم حاضر نیستم با هیچی ه دیگه عوضش کنم . یکی از دلایلشم همین فوروم توپه که تا حالا هر سوالی داشتم جوابمو توش پیدا کردم . مثل همین هک کردنو آپدیتو این کاراش. دمه همتون گرم .
الانم این فیلمی که این دوسته عزیز ارائه کردنو دیدم خیلییییییییییی عالی بود واقعا ممنون فقط یه سوال برام پیش اومد روی همین گوشی ای که تو این فیلم بازش میکنه نوشته بود SE123 اما روی گوشی من نوشته p1i حتما مربوط به ورژن های اولیش میشه نه ؟ شایدم قبلا این سوالو کسی پرسیده باشه اما من نتونستم پیداش کنم کسی میدونه چیه جریانش ؟ کنجکاو شدم ناجور....lol
راستی من دیروز تو احمد آباد مشهد قیمت گرفتم با گارانتی 298 تومن میداد .
Last edited by Hamed.tba; 09-04-2009 at 18:58. دليل: اضافه کردن خط آخر
بله se 123 مریوط به قبل از ورود گوشی های sonyericsson به بازار هست که در اختیار سایت ها و ... قرار میگیرهالانم این فیلمی که این دوسته عزیز ارائه کردنو دیدم خیلییییییییییی عالی بود واقعا ممنون فقط یه سوال برام پیش اومد روی همین گوشی ای که تو این فیلم بازش میکنه نوشته بود SE123 اما روی گوشی من نوشته p1i حتما مربوط به ورژن های اولیش میشه نه ؟ شایدم قبلا این سوالو کسی پرسیده باشه اما من نتونستم پیداش کنم کسی میدونه چیه جریانش ؟ کنجکاو شدم ناجور....lol
298؟!! تومن؟ چقدر زیاد !راستی من دیروز تو احمد آباد مشهد قیمت گرفتم با گارانتی 298 تومن میداد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)