دیگه با نزدیک شدن فیفا 13 بعضی از دوستان بازی نمیکنن تا فیفا 13 بیاد
منم شخصا نه گلد دارم ان بزنم تا اومدن فیفا 13 انلاین بازی نمیکنم دارم ویرچوال مود بازی میکنم خیلی حال میده
خدا کنه تو این نسخه جدید قابلیت و امکانات زیادی بزارن واسش
دیگه با نزدیک شدن فیفا 13 بعضی از دوستان بازی نمیکنن تا فیفا 13 بیاد
منم شخصا نه گلد دارم ان بزنم تا اومدن فیفا 13 انلاین بازی نمیکنم دارم ویرچوال مود بازی میکنم خیلی حال میده
خدا کنه تو این نسخه جدید قابلیت و امکانات زیادی بزارن واسش
من منچستر رو دارم
دیروز با اجبار خود رونی و باشگاه رونی از تیم رفت جالب بود که کلی هم ضرر کردم یعنی سودم اومد پایین آخه رئال تا 90 میلیون پیشنهاد داد منم ندادم آخر سر خود باشگاه با 63 میلیون فروخت به مونیخ
اما اصل ماجرا اینه که رفتم کاوانی رو خریدم پا به توپش خوبه اما قدرت بدنیش کمه
برای دفاع راست هم آباته رو خریدم با اینکه اورالش فکر کنم 84 باشه اما تغییری در بازیش نسبت به دفاع راست قبلی که اورالش 78 بود ندیدم
امیدوارم تو 13 شاهد اختلاف سطح بازی محسوس بین بازیکنان و تیمها باشیم
یادمه اون اوایل که فیفا 12 اومده بود یکی از بچه ها توضیحاتی در مورد شوت و پاس ارور داده بود و گفت که چطور تنظیم کنیم تا بازی بهتر بشه الآن کلی تاپیک رو گشتم پیدا نکردم کسی می دونه بهترین تنظیم برای این بخش چیه؟
پیداش کردم:
Last edited by وین رونی; 31-08-2012 at 19:53.
سلام به تمام فیفا باز ها![]()
به عنوان یک PES باز ثابق ... از همین الان فیفا باز شدن خودم رو به طور رسمی اعلام میکنم ...
خوشبختانه به خواست الهی به راه راست هدایت شدم.و فهمیدم pes در مقابل fifa پشمی بیش نیست.
حالا یه سوال ...
فیفا هم پچ داره ؟
اگه داره لطفا لینک دانلود آخرین پچ رو بدید.
ممنون![]()
خوش امدی برادر . باشد که بازیهایت مورد قبول درگاه حق واقع شود .
خیر فیفا پچ ندارد . چون از امسال به صورت انلاین فقط اپدیت میشود . بدرود
بالاخره بعد از حدود 2500 تا بازیه آنلاین از این گل هایی که میخواستم بزنم و نمیشد زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کردی
من نمیدونم پس بازها چطور 2012 رو بازی می کنن![]()
خواستن توانستن هست
فقط شاد باش قبل از اومدن نسخه جدید زدی وگرنه یه دونه گلی مثل این برات افسانه میشد تو نسخه 12![]()
چرا آفساید ؟
آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)