اکثر بچه ها می گن p5 فتوشاپه
درود ؛
يه سئوال p1 ها اصل و غير اصل دارن؟
من يه p1 ديدم كيبوردش فارسي بود، چرا؟ (اصلا انگليسي نداشت)
اگه بخوام يه p1 كاركرده بخرم چيز خاصيش هست كه موقع خريد بخواد چك كنم؟
ممنون![]()
سلام
يكي از شاخه هاي ( فولدرها) در گوشي؛ شاخه اي است به نام Private.
كسي ميداند اين شاخه و فايلهاي درون آن چه كاربردي دارند ؟![]()
برنامه هایی که نصب میکنین، فایل های لازمه ی اون برنامه مثل عکس ها و صداها و... درون فولدری در Private قرار میگیره![]()
آر دیگه همه گوشی ها اصل و غیر اصل داره
اینکه میگی کیبرد فارسی من توش موندم![]()
من با کیبورد فارسی دیدم.نزدیک بود یکیش رو بخرم.نا مرد اون زمان میگفت 420.هر ابر یادم میافته کلی خدا رو شکر میکنم که نخریدم.هم دست خورده بود هم گرون بود هم کیبوردش فارسی بود.
امروز گوشیمو بردم بیمارستان تا مداواش کنن دکتر میگفت خیلی بد بخت آب خورده بوده شانس آورده، الان روشن میشه !!...![]()
( آره منم یه کیبورد فارسی همین امروز توی بازار گوشی دیدمخیلی بده اصلا حروف انگلیسی نداره!
واقعا کارای اینا بر عکسه اوایل با حروف انگلیسی بود فارسی نبود ) الان که می بینم حروف انگلیسیش بهتره و این جوری فکر میکنم که احتمالا یا سفارشه که کیبورد فارسی زدن که این جای امید واریه که دست به باز کردن قاب نزدن و منتاژ نیست و دیگر آنکه احتمالا خودشون منتاژ میکنن که این احتمال، خیلی پایین باید باشه )
راستی یه خبر دیگه یه نفر کنارم ایستاده بود توی موبایل فروشی ، به فروشنده که یه جورای رفیقمم هست گفتم می خوام گوشیو بفروشم این یاروی که کنارم واستاده بود گفت چند می فروشی خلاصه چون من کارتون اینا نبرده بودم و از لحاظ ظاهری (نه باطنی )گوشیم تروتمیزه
یارو اصرار داشت بخره که گفتم چند روز دیگه میارم میذارم اینجا خواستی بیا بخرش
![]()
Last edited by Re Z a; 05-04-2009 at 21:57.
برا پي وانا مشخصه خاصي داره كه بشه فهميد اصل هستن يا نه؟
ما قبلا" اینجا زیاد در این مورد بحث کردیم شما هم ایجا رو ببین به ی نتیجه میرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشيد قيمت اين گوشي الان چقدره؟؟ من ميخواستم بگيرم!!(مي خوام بگيرم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)