تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 461 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چجوری رفتی spaniuly جان .
    سه تا مود داره درست . منتهی هیچ کدوم که به هم ربط ندارن . یعنی نمیشه که تیمی رو که توش player بودی و حق manage نداشتی (مود پلیر) رو بعدا ببری روی مود پلیر منیجر manage کنی و بعدش هم ببری مود منیجر . در کل منظورم اینه که نمیشه که از یه مود به مود دیگه ای رفت . چون اصلا به هم ربط ندارن . البته اگه بود خوب بود .
    دست بر قضا ربط دارن وقتی شما مود کریر رو انتخاب می کنی و با ویرتوال وارد میشی یه مدت بعد بهت پیشنهاد میشه توی همون تیمی که هستی مربی بازیکن بشی وقتی قبول می کنی یه فصل بعد مربی بازیکن بودن هم پیشنهاد مربی بازیکنی میاد بهت هم مربی گری خالی من با والنسیا 4 فصل بازیکن - 7 فصل مربی بازیکن و 4 فصل آخر رو فقط مربی بودم... و اتفاقا به قول تو این مسئله هست و خوب شده که هست
    ماشالللللللله به پشتکارت پسر چقدر مگه بازی میکنی کل سال رو فکر کنم فیفا زدی چه حوصله داشتی باید فیفا شما رو استخدام میکرد فقط برای به اخر رسوندن فوتبالشون ماکه فقط میتونیم شبهای دو ساعتی فیفا اونم به زور اگه دیروقت خوابم نبره نمیتونم بیشتر و زودتر این بازی کنم وقت واسم کفاف نمیکنه
    همه چیز به کنار شما خیلی پشتکار دادید به خرج که تمومش کردید ولی خدای ضدحال تمام این تموم شدن و هیچ جشن یا چیزی که ادم رو خوشحال کنه رو نداشت
    راستی شما اچمپیونت سیکرت فیفا رو بازی کردی ؟
    من جای شما ارمین جان بودم ازش یه عکس یا فیلم میگرفتم وبرای ea اپ میکردم که به فکر این اخرای بازی هم باشند !

یادمه تو فیفا 10 یه تیم رو از لیگ دسته چهار اوردم لیگ برتر انگلیس عجب حالی داد اولاش به زور میتونستم خودمو تو ته جدول بیارم بالا سقوط نکنم بعد بازیکنان جوان و مخلوطی از بازیکنان پیر بود تیمم تا نهایتا به رتبه ای بهترا ز 9 نرسیدم ازبس بی بازیکنی کشیدم اصلا این تیمه مثل گدا بود اینقدر پول نداشت خب فیفا 11 اومد رنجمون به باد فنا رفت و خلاصه...داستان ادامه دارد
    وهاب جان نا گفته نمونه من اکثر بازیها رو کوئیک سیم می کنم ولی با این همه خیلی طول میکشه اگه بخوای یه فصل رو تموم کنی درست حسابی راحت یه نصف روز طول میکشه که این اواخر عزمم رو جزم کردم که به پایان برسونم البته تا 7-8 فصل ابتدایی همه اش رو بازی می کردم
    عکس لازم نیست که بگیرم خودش می دونه دیگه بخدا منیجر مود فیفا 08 از اینا باحال تر بود چه کیفی می کردم با اون منیجر 08

اچیومنت آفلاین هرچی داشته آنلاک شده برای من فیفا 12 دوتا سیکرت اچیومنت داره یکیش برا آفلاینه یکیش برا آنلاین سیکرت آفلاین 2012 رو باز کردم 50 ساعت بازی هست البته مسابقه توی منو بودن قبول نیست یادمه فیفا 11 هم همین بود سیکرت اچیومنتش
    Last edited by Spaniuly; 21-08-2012 at 17:23.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دست بر قضا ربط دارن وقتی شما مود کریر رو انتخاب می کنی و با ویرتوال وارد میشی یه مدت بعد بهت پیشنهاد میشه توی همون تیمی که هستی مربی بازیکن بشی وقتی قبول می کنی یه فصل بعد مربی بازیکن بودن هم پیشنهاد مربی بازیکنی میاد بهت هم مربی گری خالی من با والنسیا 4 فصل بازیکن - 7 فصل مربی بازیکن و 4 فصل آخر رو فقط مربی بودم... و اتفاقا به قول تو این مسئله هست و خوب شده که هست

وهاب جان نا گفته نمونه من اکثر بازیها رو کوئیک سیم می کنم ولی با این همه خیلی طول میکشه اگه بخوای یه فصل رو تموم کنی درست حسابی راحت یه نصف روز طول میکشه که این اواخر عزمم رو جزم کردم که به پایان برسونم البته تا 7-8 فصل ابتدایی همه اش رو بازی می کردم
    عکس لازم نیست که بگیرم خودش می دونه دیگه بخدا منیجر مود فیفا 08 از اینا باحال تر بود چه کیفی می کردم با اون منیجر 08

اچیومنت آفلاین هرچی داشته آنلاک شده برای من فیفا 12 دوتا سیکرت اچیومنت داره یکیش برا آفلاینه یکیش برا آنلاین سیکرت آفلاین 2012 رو باز کردم 50 ساعت بازی هست البته مسابقه توی منو بودن قبول نیست یادمه فیفا 11 هم همین بود سیکرت اچیومنتش
    جدا ؟ روی همه نسخه ها تایید شده ؟
    اگه راست باشه که حیف عمر فیفا 12 تموم شد وگرنه کریر رو میرفتم . به جهنم cpu ور تحمل میکردیم . البته فیفا 13 رو نمیتونم این دفعه ارجینال بگیرم و احتمالا میرم سراغ کریرش .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جدا ؟ روی همه نسخه ها تایید شده ؟
    اگه راست باشه که حیف عمر فیفا 12 تموم شد وگرنه کریر رو میرفتم . به جهنم cpu ور تحمل میکردیم . البته فیفا 13 رو نمیتونم این دفعه ارجینال بگیرم و احتمالا میرم سراغ کریرش .
    والا تا اونجا که من می دونم تمام پلتفورم های فیفا 12 یکسان هست از هر لحاظ بنابراین نمیتونه روی pc اینطور نباشه...
    راست بودنش که راسته ولی خوب چیزی از دست ندادی چون کریر فیفا 12 بدتر از نسخه های قبلی هست باگ زیاد داره فیفا 11 یه چند تا new commer درست حسابی پیدا میشد رشدشون بدی ولی توی این نسخه کلا قاطیه فکن یه بازیکن با پست CAM و اورال 87 تکنیک یک ستاره باشه براش دریبلینگ فعال باشه به این دلیل که صرفا فاکتور دریبلی و بال کنترلش بالای 90 هست ولی همین بازیکن قادر نیست یه دریبل زیدانی بزنه! مسخره اس یعنی آدم انگیزه ای واسه رشد دادن بازیکنان آینده دار هم پیدا نمی کنه! چون فقط اورال دارن و تموم!
    اگه کمی مخشون رو به کار بندازن باید این نقیصه رو برطرف کنن... دلم برای منیجر های 07 و 08 تنگ شده چه بازیکنانی ظهور می کردن و از اونجایی که یه فیس های جذاب و قابلیت های فردی بخصوصی داشتن آدم رسما باهاشون ارتباط برقرار می کرد و از اونجایی که محصول باشگاه بودن آدم کیف می کرد از رشدشون انس می گرفتم باهاشون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

والا تا اونجا که من می دونم تمام پلتفورم های فیفا 12 یکسان هست از هر لحاظ بنابراین نمیتونه روی pc اینطور نباشه...
    راست بودنش که راسته ولی خوب چیزی از دست ندادی چون کریر فیفا 12 بدتر از نسخه های قبلی هست باگ زیاد داره فیفا 11 یه چند تا new commer درست حسابی پیدا میشد رشدشون بدی ولی توی این نسخه کلا قاطیه فکن یه بازیکن با پست CAM و اورال 87 تکنیک یک ستاره باشه براش دریبلینگ فعال باشه به این دلیل که صرفا فاکتور دریبلی و بال کنترلش بالای 90 هست ولی همین بازیکن قادر نیست یه دریبل زیدانی بزنه! مسخره اس یعنی آدم انگیزه ای واسه رشد دادن بازیکنان آینده دار هم پیدا نمی کنه! چون فقط اورال دارن و تموم!
    اگه کمی مخشون رو به کار بندازن باید این نقیصه رو برطرف کنن... دلم برای منیجر های 07 و 08 تنگ شده چه بازیکنانی ظهور می کردن و از اونجایی که یه فیس های جذاب و قابلیت های فردی بخصوصی داشتن آدم رسما باهاشون ارتباط برقرار می کرد و از اونجایی که محصول باشگاه بودن آدم کیف می کرد از رشدشون انس می گرفتم باهاشون
    اره خداییش اون نسخه های قدیمی کریرش بهتر بود به نظرم . اگه دقت بکنی فیفاهای جدید اومدن یه چیزی رو کم کردن نمیدونم چی بهش بگم . در واقع همون چیزی بود که pes توش موفق بود (هنوز هم به نظرم pes قسمت کریرش بهتر از فیفاست . البته بازی نکردم اما همون نسخه های قبلش رو میگم) . از یه طرف اومد واسه گرفتم گوی سبقت از pes دست گذاشت روی گیم پلی که نتیجه اش رو هم دید . چون نگاه اول هر گیمر فوتبالی به گیم پلیشه و بعد به امکانات بازی .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این سیکرت اچیومنت به چه دردی میخوره؟

واقعا اسبانیولی جون راست میگی...برورش دادن بازیکنان جوون خیلی فاز میده...انگار بچته...من الان دارم فوتبال منجیر میرم((مله سگا و نه فیفا منیجر))خیلی حال میده این برورش دادن بازیکنان...

7. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره خداییش اون نسخه های قدیمی کریرش بهتر بود به نظرم . اگه دقت بکنی فیفاهای جدید اومدن یه چیزی رو کم کردن نمیدونم چی بهش بگم . در واقع همون چیزی بود که pes توش موفق بود (هنوز هم به نظرم pes قسمت کریرش بهتر از فیفاست . البته بازی نکردم اما همون نسخه های قبلش رو میگم) . از یه طرف اومد واسه گرفتم گوی سبقت از pes دست گذاشت روی گیم پلی که نتیجه اش رو هم دید . چون نگاه اول هر گیمر فوتبالی به گیم پلیشه و بعد به امکانات بازی .
    ولی به نظرم مستر لیگ هیچ وقت به خوبی منیجر و کریر فیفا اعتیاد آور نبود فقط مود BAL نسخه 2010 منو دیوانه کرده بود مال 2009 هم همینطور

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ولی به نظرم مستر لیگ هیچ وقت به خوبی منیجر و کریر فیفا اعتیاد آور نبود فقط مود BAL نسخه 2010 منو دیوانه کرده بود مال 2009 هم همینطور
    واقعا من تنها خاطره از پی اس 2010 دارم همین مود بال بود اصلا ولش نکردم هکش هم نکردم یا چیت بزنم خیلی خیلی حال داد از اون موقع موفق به بازی کردن پی اس نشدم تاامسال پی اس 2012 اومد دوستم اورد و به خاطر اون تو سیستم مغازه ام نصبیدم ولی یه دوروزی رو تحملش کردم گذاشتم کنا اون 2010 یه چیز دیگه بود یادش بخیر
    امیدوارم فیفا هم یه چیز تو همون مایه ها بزاره

11. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

واقعا من تنها خاطره از پی اس 2010 دارم همین مود بال بود اصلا ولش نکردم هکش هم نکردم یا چیت بزنم خیلی خیلی حال داد از اون موقع موفق به بازی کردن پی اس نشدم تاامسال پی اس 2012 اومد دوستم اورد و به خاطر اون تو سیستم مغازه ام نصبیدم ولی یه دوروزی رو تحملش کردم گذاشتم کنا اون 2010 یه چیز دیگه بود یادش بخیر
    امیدوارم فیفا هم یه چیز تو همون مایه ها بزاره
    Pes 10 یه چیز دیگه بود واقعا کلی خاطره ازش دارم ولی فیفا هم یه چیز دیگست

13. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

Pes 10 یه چیز دیگه بود واقعا کلی خاطره ازش دارم ولی فیفا هم یه چیز دیگست
    PES 2010 خیلی خوب بود
    ولی 2011 و 2012 خوب نبودن
    منم همون 2011 فیفا باز شدم ... هر چند پی ای اس هم میزدم
    ولی از 12 به بعد فقط فیفا
    خدا میدونه چند بار پی ای اس رو نصب کردم و دوباره فرداش حذفش کردم

15. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند روز پیش جاتون خالی رفتم توی یکی از این فروم های اماتور که مربوط به بازی هم نبود و بیشتر مال فیلم بود . منتهی یه تاپیک زده بودن راجع به فیفا . تمام پستهاش اونجا راجع به برتری pes نسبت به فیفا بود . وای مردم از خنده . یکی که گنده شون بود اومده بود نوشته بود : "الان چندین ساله فیفا عقب تر از pes هستش و هنوز هم عقبه و عمرا بتونه به pes برسه . اینو فروش جهانی ثابت میکنه که pes بالاتر از فیفاست" . باز طرفدار دو اتیشه فیفاشون هم اومده بود میگفت "درسته فیفا فروش جهانیش کمتره از pes ولی دلیل نمیشه . مثلا فیلم dark knight rises کم فروخت امسال ولی این همه امتیاز داره . پس دلیل نمیشه"

وضعیتی بود ها . مردم از خنده . کلی غیر حرفه ای نشسته بودن راجع به برتری فیفا و pes صحبت میکردن تازه شم میگفتن فروش pes بالاتره . معلوم میشه واقعا بازیکنهای Pes چجور ادمایین .

17. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •