تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 461 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بدیهیست که اگر این کار رو انجام ندم ، اصلآ بازی Run نیمشه ، فوقش سازنده ی فیفا همون موقع در میاد ، میگه مردک می خوای با گرافیکه Intel چه غلطی بکنی !؟!؟

ویرایش : مشکلم فقط با فیفا هست ، با بقیه ی بازیا مشکلی ندارم
    '
    بدیهی ترش اینه که اگه اینکارو نکنی بازی با افت فریم اجرا میشه من که رو چند تا لپ تاپ تست کردم اینطوری بوده و با موردی که گفتم اجرا شده!

2. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چرا فیفا رو حالت compatibilty اجرا نمیکنی شاید درست شد یه تست بزن ببین درست میشه
    رو ایکون اصلی فیفا راست کلیک و پروپرتیس بزن تو تب های بالا گزینه compatibilty رو بزن در وسط صحفه comptability mode رو تیک دار کن بعد رو ویندوز اکس پی سویچ کن و اوکی بزن
    ببین لگ داره
    خداروچی دیدی شاید کار کنه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب اینم از 15 سال آزگار از کریر مود... واسه خودم سوال بود که آیا این کریر بی نهایته یا مثل فیفا کارنت 15 ساله اس که خوب خودم نشستم بازی کردم دیدم دی:
    فیفا نکست هم مثل فیفا کارنت 15 ساله هست کریر مودش اونجا منیجر مود بود اینجا کریر مود اونجا مربی بودی اینجا می تونی اولش بازیکن باشی بعد مربی بازیکن و بعد مربی و بعد 15 سال بازنشست

اما یه مطلب جالب در مورد کریر مود:
    بازیکنانی که اسکوت میشن و براشون پیش بینی میشه که احتمالا تا اورال 91 - 92 رشد می کنن همه اش کشکه هیچ بازیکنی از 90 بالاتر نمیره
    تمام بازیکنان بزرگ فوتبال در پایان 15 سال بازنشست و غیب میشن غیر از لیونل مسی که توی سال 2026 سی و نه ساله اس و هیچ وقت بارسا رو ترک نمی کنه حتی با بالترین پیشنهاد هم حاضر نشد از بارسا بیاد به تیم من خود بارسا راضی میشد ولی خودش نمی اومد و هیچ وقت هم در طول 15 سال بازنشست نمیشه! مسی 39 ساله با اورال 89 توی بارساس الان که به آخر رسیده کریر 15 ساله
    هیچ اتفاق یا هایلایت خاصی به مناسبت پایان کریر دیده نمیشه (توی کارنت جشن مانند برگزار میشد یا تیم رو میشد اکسپورت کرد توی اکزیبیشن ازش استفاده کرد و ...) ولی اینجا یه ایمیل میاد که بازنشست شدی خوش اومدی به سلامت بعدش میاد توی منوی اصلی!!! (یعنی آخرت ضدحاله!)
    سوالی اگه داشتید بپرسید اگه می خواهید ترکیب تیم رو بگم در واقع ترکیب تیم من مجموعه بزرگان فوتبال جهان در سال 2026 هست منهای مسی که نیومد توی این مجموعه!

امیدوارم فیفا 13 یه کریر بهبود یافته تر از این داشته باشه

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اسبانیولی جان فیفا نکست و فیفا کارنت چیه اصن؟من در جریان نیستم؟راستی لوکاس مورا و گانسو و نیمار رو خریدی؟

7. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب اینم از 15 سال آزگار از کریر مود... واسه خودم سوال بود که آیا این کریر بی نهایته یا مثل فیفا کارنت 15 ساله اس که خوب خودم نشستم بازی کردم دیدم دی:
    فیفا نکست هم مثل فیفا کارنت 15 ساله هست کریر مودش اونجا منیجر مود بود اینجا کریر مود اونجا مربی بودی اینجا می تونی اولش بازیکن باشی بعد مربی بازیکن و بعد مربی و بعد 15 سال بازنشست

بازیکنانی که اسکوت میشن و براشون پیش بینی میشه که احتمالا تا اورال 91 - 92 رشد می کنن همه اش کشکه هیچ بازیکنی از 90 بالاتر نمیره
    تمام بازیکنان بزرگ فوتبال در پایان 15 سال بازنشست و غیب میشن غیر از لیونل مسی که توی سال 2026 سی و نه ساله اس و هیچ وقت بارسا رو ترک نمی کنه حتی با بالترین پیشنهاد هم حاضر نشد از بارسا بیاد به تیم من خود بارسا راضی میشد ولی خودش نمی اومد و هیچ وقت هم در طول 15 سال بازنشست نمیشه! مسی 39 ساله با اورال 89 توی بارساس الان که به آخر رسیده کریر 15 ساله
    هیچ اتفاق یا هایلایت خاصی به مناسبت پایان کریر دیده نمیشه (توی کارنت جشن مانند برگزار میشد یا تیم رو میشد اکسپورت کرد توی اکزیبیشن ازش استفاده کرد و ...) ولی اینجا یه ایمیل میاد که بازنشست شدی خوش اومدی به سلامت بعدش میاد توی منوی اصلی!!! (یعنی آخرت ضدحاله!)
    سوالی اگه داشتید بپرسید اگه می خواهید ترکیب تیم رو بگم در واقع ترکیب تیم من مجموعه بزرگان فوتبال جهان در سال 2026 هست منهای مسی که نیومد توی این مجموعه!

چقدر تخیلی . بابا مسی به سن 30 سال برسه هم فکر کنم قدرتش زیر 90 باشه حالا اینجا با سن 39 سال 89 ؟ بعضی چیزا توی فیفا واقعا تخیلیه .
    مثلا من بارسا برداشتم مسی همیشه بهترین بازیکنم بود اکثرا بازی میکرد . بعد از مدتی گفت همینجوری هوس کردم از باشگاه برم . منم گفتم بشین سر جات . ژاوی و پویول از تو بزرگترن هنوز تو عمرشون اونور بارسا رو ندیدن حالا تو جوجه فسقلی میخوای بری که چی بشه . بشین همینجا درستو بخون . دیگه نرفت .

راجع به اخر کریر مود هم باید بگم اینقدر بدم میاد وقتی کریر یا کاپی چیزی رو تموم میکنی همینجور خشک و خالی تموم میشه . به نظرم باید یه کم احترام به گیمر داشته باشه که لااقل یه چیزی نشون بده یه خبری یه جایزه ای که تو بازی بشه ازش استفاده کرد . همینجوری خشک خشک که نمیشه بازی کرد .

اسبانیولی جان فیفا نکست و فیفا کارنت چیه اصن؟من در جریان نیستم؟راستی لوکاس مورا و گانسو و نیمار رو خریدی؟
    واسه پی سی این میشه که مثلا فیفا 11 current بود و فیفا 12 next شده . فکر کنم یعنی نسخه کنسول با پی سی برابر باشه میگن next .
    Last edited by Gregar; 21-08-2012 at 02:54.

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لوکاس مورا 89 هست و توی تیم هست و نیمار هم که 90 هست این دو تا رو دارم ولی گانسو رو نخریدم چون اولا هافبک تهاجمی هست که با وجود بازیکنانی مثل الشراوی - ماریو گوتزه و ... جایی براش نمی مونه چون از این ها کمتره اورالش ولی توی فیفا 11 داشتمش توی تیم اونجا وضعیت اورالش بهتر بود

کارنت جنریشن به گیم هایی اتلاق می شد که هم نسل و هم تراز با کیفت تصویر کنسول های PS2 , XBOX1 بودن و حول و حوش اواسط دهه قبل ارائه میشدن با عرضه کنسول های PS3 , XBO360 نسل جدیدی از کیفت تصویر رونمایی شد که این تکنولوژی واسه PC هم به کار گرفته شد در واقع این نسل جدید نکست جنریشن بود از 2010 به اینور تقریبا تمام گیم هایی که می بینید نسل نکست جنریشن هستند

من تیمم والنسیا بود و از پلیری تا الان که مربی بودم فقط با والنسیا بودم راستش سعی می کردم بازیکنان جدیدالورود رشد بدم از آکادمی بیارم و ... ولی کار بیهوده ای هست چون خیلی تو ذوق هستند نه تکنیکی نه استعداد توی ضربه آزاد نه فلایر بازیکنان فله ای که فقط الکی اورالشون میره بالا ولی هیچی هم بارشون نیست

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داشتم دیشب بازی اورتون من یونایتد رو میدیدم دیدم تو یکی از بوردهای تبلیغاتی فیفا 13 بود......

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ماشالللللللله به پشتکارت پسر چقدر مگه بازی میکنی کل سال رو فکر کنم فیفا زدی چه حوصله داشتی باید فیفا شما رو استخدام میکرد فقط برای به اخر رسوندن فوتبالشون ماکه فقط میتونیم شبهای دو ساعتی فیفا اونم به زور اگه دیروقت خوابم نبره نمیتونم بیشتر و زودتر این بازی کنم وقت واسم کفاف نمیکنه
    همه چیز به کنار شما خیلی پشتکار دادید به خرج که تمومش کردید ولی خدای ضدحال تمام این تموم شدن و هیچ جشن یا چیزی که ادم رو خوشحال کنه رو نداشت
    راستی شما اچمپیونت سیکرت فیفا رو بازی کردی ؟
    من جای شما ارمین جان بودم ازش یه عکس یا فیلم میگرفتم وبرای ea اپ میکردم که به فکر این اخرای بازی هم باشند !

یادمه تو فیفا 10 یه تیم رو از لیگ دسته چهار اوردم لیگ برتر انگلیس عجب حالی داد اولاش به زور میتونستم خودمو تو ته جدول بیارم بالا سقوط نکنم بعد بازیکنان جوان و مخلوطی از بازیکنان پیر بود تیمم تا نهایتا به رتبه ای بهترا ز 9 نرسیدم ازبس بی بازیکنی کشیدم اصلا این تیمه مثل گدا بود اینقدر پول نداشت خب فیفا 11 اومد رنجمون به باد فنا رفت و خلاصه...داستان ادامه دارد

13. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لوکاس مورا 89 هست و توی تیم هست و نیمار هم که 90 هست این دو تا رو دارم ولی گانسو رو نخریدم چون اولا هافبک تهاجمی هست که با وجود بازیکنانی مثل الشراوی - ماریو گوتزه و ... جایی براش نمی مونه چون از این ها کمتره اورالش ولی توی فیفا 11 داشتمش توی تیم اونجا وضعیت اورالش بهتر بود

کارنت جنریشن به گیم هایی اتلاق می شد که هم نسل و هم تراز با کیفت تصویر کنسول های PS2 , XBOX1 بودن و حول و حوش اواسط دهه قبل ارائه میشدن با عرضه کنسول های PS3 , XBO360 نسل جدیدی از کیفت تصویر رونمایی شد که این تکنولوژی واسه PC هم به کار گرفته شد در واقع این نسل جدید نکست جنریشن بود از 2010 به اینور تقریبا تمام گیم هایی که می بینید نسل نکست جنریشن هستند

من تیمم والنسیا بود و از پلیری تا الان که مربی بودم فقط با والنسیا بودم راستش سعی می کردم بازیکنان جدیدالورود رشد بدم از آکادمی بیارم و ... ولی کار بیهوده ای هست چون خیلی تو ذوق هستند نه تکنیکی نه استعداد توی ضربه آزاد نه فلایر بازیکنان فله ای که فقط الکی اورالشون میره بالا ولی هیچی هم بارشون نیست
    چجوری رفتی spaniuly جان .
    سه تا مود داره درست . منتهی هیچ کدوم که به هم ربط ندارن . یعنی نمیشه که تیمی رو که توش player بودی و حق manage نداشتی (مود پلیر) رو بعدا ببری روی مود پلیر منیجر manage کنی و بعدش هم ببری مود منیجر . در کل منظورم اینه که نمیشه که از یه مود به مود دیگه ای رفت . چون اصلا به هم ربط ندارن . البته اگه بود خوب بود .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام

پچی یا چیزی برا نقل وانتقالات جدید نیومده یا نمیـــــــــــــــاد ؟

از کدوم سایتها میشه نقل و انتقالات اروپا رو دید تا بتونم دستی وارد بازی کنم ؟

سپــــــــــــاسگذارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •