منم زدم تو فاز خود تحریمی این یکی دو هفته خیلی سخت گذشته
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
منم زدم تو فاز خود تحریمی این یکی دو هفته خیلی سخت گذشته
واسه منم فیفا 12 با اینکه انلاین میزنم زود خسته کننده شد . البته هنوز هم هفته ای دو یا سه بار میزنم اما نه مثل قبلا . سر فیفا 11 اون هم نسخه پی سی تا روزی که دموی فیفا 12 اومد داشتم بازی میکردم . فیفا 12 زود خسته کننده شد . دلیلش هم همونیه که گفتی .
دیشب داشتم با دوستم انلاین بازی میکردم بیچاره یه گلی خورد خودم به شخصه خیال کردم افساید بود وقتی صحنه اهسته رو دیدم دیگه دهنم وا مونده بود 100 در 100 افساید کامل بعد از اون دوستم تو شوک گل بود یهو داشتم میرفتم واسه گل دوم یه تکل از پشت زد ولی نه روبه دروازه نه .... هیچی اصلا یه دونه قرمز داد به بازیکنش بازی رو تحریم و اومد بیرون دوباره رفتیم تو بازی
بازم یه قرمز گرفت ولی یه اتفاق جالب افتاد خیلی حال داد یه باگ در حد تیم ملی
وقتی به بازیکنم پاس دادم داشتم به رونی پاس میدادم در حین اینکه رونی به سمت توپ میومد بازیکن بارسا فکر کنم پیکه یا پویل بود به هم برخورد کردند بازیکن بارسا با سرعت نور پرتاب شد و حدود 20 متری پرتاب شد و رونی هم سه چهار متری اونورتر نمیدونم چطوری بازیکن بارسا مصدوم نشد
داشتم صحنه بازی سیو میکردم نامرد از بازی اومد بیرون نشد این صحنه طلای رو براتون بزارم
از این سوتی ، 2 ، 3 بار واسه خودم اتفاق افتاده !
باور کن دیگه نمیرم !اصلا دیگه زده شدم ازش . یادش میوفتم حالم بد میشه !
![]()
سلام
هیچکس واقعا نمی دونه چطوری پنالتی ها رو توی کامپیوتر می شه گرفت؟!!!!
بزن تو خط بسکتبال الان دو روزه دارم بازی میکنم خیلی حال میده انگار فیفایی وجود نداره
با آنالوگ راست یا RS////
اگه با دسته بازی میکنی با آنالوگ راست یا همون RS
ولی اگه با کیبورد بازی میکنی با دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبوردت
دقیقشو نمیدونم ولی فکر کنم یا دکمه های 4و6 بود یا 2و8
منم زده شدم از فیفا.همون اوایلش برام خسته کننده شد.
هرچند الان ویندوز عوض کردم دی وی دی ها هم گم شده.چه بخوام چه نخوام نمیتونم بازی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)