تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 65 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فن خال یه عادت خیلی بدی که داره اینه که خیلی روی حرف خودش پا فشاری می کنه ! وقتی عالم و آدم میگن مثلا رونی آماده نیست نباید بازی کنه، بازیش میده؛ وقتی عالم و آدم میگن دپای آماده نیست نباید بازی کنه، بازیش میده ! همینطور در مورد فلینی. حالا در بازی قبل که باید رونی بازی می کرد بازیش نمیده و فلینی رو بازی میده تا بعد بازی مربی تیم استوک بیاد بگه نبود رونی خیلی به ما کمک کرد !! تصمیمات عجیب و غریب و بعضا اشتباه کمر تیم رو میشکنه، کاری که فن خال درش استاد !

حداقل در بازی دیروز در ترکیب از این سورپرایزها نداشتیم. تک و توک موقعیت های خوبی داشتیم که دو توپ رو هم به دیرک زدیم ولی شرایط تیم همچنان خیلی دور از ایده آل هست.

الان در رده 6 جدول هستیم و اختلافمون با تیم رده 4 به 5 امتیاز رسیده. لغزش بیشتر ما رو می تونه یه دفعه تا رده 9 10 هم پائین بندازه چون اختلاف ما با تیم 10 جدول که الان لیورپول هست فقط 3 امتیاز هست، اونم با یه بازی کمتری که لیورپول داره. شاید بشه با فن خال تا آخر فصل کج دار و مریز سر کرد ولی با این روند هیچ امیدی به کسب سهمیه نباید داشت. ادامه راه با فن خال اشتباه هست چون طبق اعتراف خودش یه جورایی به آخر خط و بن بست رسیده. شاید علاج ما یه سرمربی موقت تا آخر فصل باشه و بعد انتخاب یه سرمربی ایده آل.
    Last edited by Mohammad; 29-12-2015 at 13:10.

2. 13 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا به نظر من باید یک بخشی معادل زرشک طلایی سینمایی در جوایز سالانه ی فیفا در نظر بگیرن و سه دوره ی پیاپی جایزه اش رو به فان خال بدن :|

تعویضها یکی از یکی بیخود تر ، جای اینکه رونی رو بکشه بیرون و دیپای رو بیاره ، ماتا بازیساز تیم رو میکشه بیرون

دفاع وسط بجای دفاع وسط میاره ؛ با این بدشانسی تو گل زدن اگه دخیا روز خوبش نبود راحت به چلسی باخته بودیم علیرغم اون تیرکهایی که زدیم و توپهایی که کورتوا دراورد و پنالتی ای که گرفته نشد برای تیم :| :| :|

باز نکته ی خوب این بود فانخال دیشب از فلینی دل کنده بود

فن خال یه عادت خیلی بدی که داره اینه که خیلی روی حرف خودش پا فشاری می کنه !
    دقیقا درسته محمدجان ، فانخال کلا همیشه همینطوری یکدنده و لجوج و دیکتاتور مآب بوده ، ولی این دو سه سال اخیر چند برابر شده شدت این رفتارهاش و از شانس بد ما درست همزمان شده با اومدنش به یونایتد ؛ یه لحظه سرالکس رو توی جایگاه نشون داد دلم پرکشید برای اون ادامس جویدنها و به ساعت نگاه کردناش و اون فرگی تایمها

گزارشگر بازی هم که استاد تمام چرند گویی بود

4. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

کاریکاتور روز؛ عصبانیت فان خال و شال ژوزه مورینیو!

در دیدار روز گذشته منچستر یونایتد برابر چلسی، هواداران یونایتد با در دست داشتن شال هایی که نام مورینیو روی آن حک شده بود خواهان حضور وی در این باشگاه شدند! مسئله ای که باعث شده است فان خال اعلام کند به هیچ وجه قصد استعفا دادن ندارد.

پوزش وین رونی از اسکار

وین رونی در دیدار روز گذشته منچستر یونایتد برابر چلسی، در هفته نوزدهم لیگ برتر انگلیس، در یک صحنه خطای بسیار سختی را روی اسکار مرتکب شد که با خوش شانسی اش با کارت زرد داور روبرو شد، خطایی که می توانست برای او اخراج و حتی محرومیت به بار بیاورد.

رونی در این باره گفت:
    {{من به عمد اسکار را نزدم و اتفاقی این خطا پیش آمد، می دانستم که خطای بدی را روی او مرتکب شدم، به همیت دلیل بلافاصله به سراغ او رفتم و از او عذر خواهی کردم، داور نیز به من کارت زرد داد که به عقیده خودم درست بود و آن را پذیرفتم، دوباره از اسکار عذر خواهی می کنم و امیدوارم که مشکل او جدی نباشد.}}

فردیناند: با توجه به عملکرد فان خال در بازی گذشته او باید بماند

منچستر یونایتد به عقیده برخی از مفسران و کارشناسان در دیدار هفته گذشته خود توانست یک بازی بسیار خوب را برابر چلسی به نمایش بگذارد، البته نمایشی خوبی که برای آنها بدون نتیجه باقی ماند!
    ریو فردیناند در این باره گفت:
    {{فکر می کنم ما توانستیم بازی امیدوار کننده ای از آنها ببینیم، سبکی که منچستر یونایتد برای سالها آن را فراموش کرده بود، اگر اینگونه یونایتد بتواند به کار خود ادامه دهد فان خال برای 3 سال فرصتی که می خواهد باید در تیم باقی بماند، اما اگر شرایط باز بد رقم بخورد باید شاهد اتفاقاتی باشیم که دور از تصور نیست.}}
    Last edited by hossein blak; 29-12-2015 at 23:23.

6. 10 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

حمایت مربی تیم ملی آلمان از شواین اشتایگر

باستین شواین اشتایگر در تابستان گذشته راهی باشگاه منچستر یونایتد شد تا چالشی جدید را تجربه کند، چلسی که برای او به نظر گران تمام شده است.

توماس اشنایدر دستیار یوآخیم لوو در این باره گفت:
    {{منچستر یونایتد شرایط خاص خود را دارد، آنها ساختاری متفاوت با دیگر باشگاه ها دارند، من پس از مشاهده چند بازی آنها متوجه شدم که بازیکنان این تیم درکی از یکدیگر ندارند و به نوعی همگرایی و احساس یکی تیم بودن را ندارند.

مطمئنا در ماه های آینده شرایط تغییر خواهد کرد و شواین اشتایگر همان بازی های درخشان خود را به نمایش خواهد گذاشت، البته نباید عجله کرد و در مورد او قضاوت نا به جا کرد، او یک بازیکن حرفه ای است و شرایط را می شناسد.}}

=========================================
    نظر فان خال درباره بحرانش در منچستریونایتد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بازیکنان منچستریونایتد خواهان حضور دیگو سیمئونه به جای فان خال

بازیکنان منچستر یونایتد انتظار دارند دیگو سیمئونه جایگزین لوئیس فان خال هلندی در اولدترافورد شود.

نشریه سان در گزارشی عنوان کرده است که، ژوزه مورینیو علاقه زیادی دارد تا هدایت منچستر را بر عهده بگیرد و اگر چنین شود رایان گیگز دستیار او خواهد شد.

اما همین نشریه انگلیسی در بخش دیگری از این گزارش عنوان کرده است کهٰ برخی از بازیکنان منچستریونایتد دوست دارند دیگو سیمئونه به اولدترافورد بیاید.

این در شرایطی است که رومن آبراموویچ مالک ثروتمند چلسی به شدت خواهان این مربی آرژانتینی است و می خواهد او را برای فصل آینده بر روی نیمکت چلسی بنشاند.

10. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

منچستر یونایتد 2-1 سوانزی؛ دریای طوفانی یونایتد پس از هفته ها آرام گرفت!

سلام.

قبلا برد های من یونایتد واسم عادی بود ولی هر باری که توی این شرایط سخت موفق به برد میشه واقعا خوشحال میشم. دمشون گرم.
    در دقیقه ی 47 آنتونی مارتیال موفق شد گل برتری را برای من یونایتد به ثمر برسونه تا نتیجه ی کار 1-0 به سود این تیم رقم بخوره، اما این برتری طولی نکشید تا در دقیقه ی 71 سگوردسون گل تساوی بخش را برای سوانزی به ثمر برسونه و کار را به تساوی بکشونه.و درآخردر دقیقه ی 77 وین رونی پس از هفته ها موفق شد در یک دیدار مهم گلزنی کنه تا گل پیروزی بخش تیم اش را به ثمر رسونده باشه.

من یونایتد با کسب 3 امتیاز این دیدار 33 امتیازی شد و با دو پله صعود در رده پنجم جای گرفت، سوانزی به همون ترتیب گذشته در جایگاه خودش باقی موند.

12. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نظر من هستش یکمی طولانی میشه و ممکنه با خیلی از دوستان مخالف باشه.
    ما باید گیگز رو کلا بیخیال بشیم ضمن احترام به فرگوسن باید میراث سر الکس رو هم پشت سر جا بزاریم در حد خاطرات و مایه مباهات باقی بمونه.
    باید سیاست گزاران باشگاه بشینند ببین فوتبال امروز چقدر عوض شده چجوری شده چجوری میشه تو این سیستم جدید هم بهترین بود.
    رئال و بارسا از رو دست ما کپی زدن و به اینجا رسیدن. ما باید ببینیم خودمون رو الان چجوری با تجارت روز ورزش هماهنگ کنیم جایی که پی اس جی و سیتی و امثالهم سر بر آوردن دیگه روش های ما جواب نمیده.
    سرنوشت لیورپول باید درس عبرت ما باشه دوره اتکا به افتخارات گذشته دیگه تموم شده.
    خوشبختانه ما الان هم پتانسیل مالی بسیار بالایی داریم هم هنوز پرطرفدار ترین تیم دنیا هستیم هم اینقدر جذابیت داریم که مثلا کسی مثل کاپیتان تیم ملی آلمان رو بتونیم جذب کنیم. واقعا امثال فلاینی ها جاشون رو نیمکت منچستر هم نیست باید هر چه زودتر از دست یه سری بازیکن بنجل بعلاوه تفکرات گذشته رها بشیم.
    الان فوتبال بیشتر از تعصب و افتخار بازاری شده باید کالایی که ارائه میکنید جذابیت داشته باشه مثل داستان اپل و نوکیا تو صنعت موبایل شده.

14. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نظر من هستش یکمی طولانی میشه و ممکنه با خیلی از دوستان مخالف باشه.
    ما باید گیگز رو کلا بیخیال بشیم ضمن احترام به فرگوسن باید میراث سر الکس رو هم پشت سر جا بزاریم در حد خاطرات و مایه مباهات باقی بمونه.
    باید سیاست گزاران باشگاه بشینند ببین فوتبال امروز چقدر عوض شده چجوری شده چجوری میشه تو این سیستم جدید هم بهترین بود.
    رئال و بارسا از رو دست ما کپی زدن و به اینجا رسیدن. ما باید ببینیم خودمون رو الان چجوری با تجارت روز ورزش هماهنگ کنیم جایی که پی اس جی و سیتی و امثالهم سر بر آوردن دیگه روش های ما جواب نمیده.
    سرنوشت لیورپول باید درس عبرت ما باشه دوره اتکا به افتخارات گذشته دیگه تموم شده.
    خوشبختانه ما الان هم پتانسیل مالی بسیار بالایی داریم هم هنوز پرطرفدار ترین تیم دنیا هستیم هم اینقدر جذابیت داریم که مثلا کسی مثل کاپیتان تیم ملی آلمان رو بتونیم جذب کنیم. واقعا امثال فلاینی ها جاشون رو نیمکت منچستر هم نیست باید هر چه زودتر از دست یه سری بازیکن بنجل بعلاوه تفکرات گذشته رها بشیم.
    الان فوتبال بیشتر از تعصب و افتخار بازاری شده باید کالایی که ارائه میکنید جذابیت داشته باشه مثل داستان اپل و نوکیا تو صنعت موبایل شده.
    فکر نمی کنم مشکل ما این مسایل باشه. اتفاقا برعکس، وقتی ما این همه افتخارات و پیشینه عالی داریم نشون میده مسیر رو تا اینجا درست اومدیم، یعنی اساس باشگاه درست بنا شده. تیم هایی مثل پی اس جی و سیتی برای اینکه بتونن جایگاهی واسه خودشون دست و پا کنن مجبور بودن با خرج های سنگین برای بازیکنان و مربیان بزرگ جذابیت ایجاد کنن، کار خاصی نکردن که بگیم حالا ما باید از اونا الگو بگیریم !

مشکل ما اینه که هنوز نتونستیم مسیر خودمون رو بعد از رفتن سر الکس پیدا کنیم. مویس و بعد از اون فن خال هیچکدوم نتونستن موفق باشن، بنابراین دوره گذر ما یه کم طولانی شد. قرار هم نیست یه باشگاه هر فصل سه گانه بگیره. همیشه دوران افت وجود داره.

نوکیا هم اگه سرنوشتش این شد تصمیمات اشتباه خودش بود اما اپل همیشه با بررسی های دقیق بهترین تصمیم رو می گیره و درک درستی از حال و آینده داره. قرار نیست ما تصمیمات اشتباه رو پشت هم تکرار کنیم، در عوض اگه با درک درست تری از شرایط باشگاه، مربی بعدی رو انتخاب کنیم قطعا به اوج بر می گردیم چون یه هویت بزرگ چندین ساله داریم و این هویت با 1 2 فصل بد از بین نمیره.

16. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بالاخره بنیتس هم از رئال اخراج شد و مطابق یکی از پیش بینی ها زیدان سرمربی شد. هر چند خبرهایی مبنی بر این بود که رئال، پیش از زیدان مورینیو رو می خواسته. در هر صورت یکی از گزینه های احتمالی مورینیو برای سرمربیگری حذف شد.

از اون طرف امروز یه خبر از منابع اسپانیایی بود که پپ ، لیست بازیکنان مد نظرش رو هم به سیتی داده. چیزی که به نظر می رسه پپ ظاهرا به سیتی نزدیک تر هست.

اگه روند نتیجه گیری فن خال ادامه پیدا کنه (حداقل چند تا برد یک باخت نه تساوی های بدون گل و هر از گاهی برد !) میشه امیدوار بود که فن خال اخراج نشه و تا پایان فصل بمونه. اونوقت شاید بشه به گزینه هایی مثل سیمئونه هم فکر کرد. هر چند ما گیگز رو هم داریم که می تونه موقتا سرمربی باشه

18. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرز یا ابرامویچ هر بدی داشته باشن وقتی ببینن اوضاع تیمشون در جدول مساعد نیست و به بن بست بخورن با مربی که تیم دستشه سریع اقدام به تعویض سرمربی میکنن

بعد گلیزرا برای اخراج فن خال که با صرف بودجه هنگفت در 2فصل اخیر هیچ کار خاصی در تیم صورت نداده و تیمی که حتی در مقطعی از فصل به صدر جدول رسید به جایی رسوند که اختلاف امتیازش با صدر نشین به 9 امتیاز برسه و و در چمپیونز لیگ هم از پس زسکا و آیندهوون نتونست بر بیاد و به لیگ اروپا رفت و کاملا مشخصه چه سرنوشتی در لیگ اروپا هم در انتظار تیمشه حکم اخراحش از تیم هنوز صادر نکردن. به شخصه بعد این همه سال که طرفدار منچستریونایتد هستم برای اولین بار از برد این هفته مقابل سوانسی به هیچ وجه خوشحال نشدم و با کارنامه درخشانی که جناب فن خال جلو همین سوانسی در این یک فصل و نیم داشته امیدوار بودم این بازی اخرین بازی باشه که این بشر روی نیمکت تیم بشینه که متاسفانه بازی با برد به اتمام رسید و باید وجود منحوس این بشر رو نیمکت تیم تحمل کنیم
    Last edited by clau; 05-01-2016 at 14:43.

20. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •