[QUOTE=magiteq1;8219124]مثلا از چه جهاتی برتره ؟؟؟/
آیا میشه قبل از اینکه امتحانش رو پس بده اقدام به خریدش کنیم؟
[QUOTE=magiteq1;8219124]مثلا از چه جهاتی برتره ؟؟؟/
آیا میشه قبل از اینکه امتحانش رو پس بده اقدام به خریدش کنیم؟
بچه ها لطفا کمک کنید خیلی سریع نیاز به کمک دارم
بین این دو مدل موندم الان میخوام بخرم
sony w800b 50
sony w828b 42
اگر قيمتش براتون ملاك نيست 50w800bچون بزرگتر مي باشد
Last edited by jvani; 18-05-2014 at 18:31.
[QUOTE=compi;8221304]صفحه یک دست تر
کنتراست بالاتر
سیاه عمیق تر
نشت نور کم تر
از چه لحاظی با هم تفاوت دارن تفاوتشون چیه؟؟
آقا من خریدم سونی w800 b 50 اینچ 5100تومن
اقایون تو تنظیمات یه گزینه هست به نام
تازه سازی محتویات اینترنت. برا من ارور میده کسی تونسته راش بندازه
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
2روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ واسه خرید تی وی 40 اینچ 6850. ب متصدی فروش گفتم میخام تی وی رو روشن کنی کیفیتشو با مدل 6450 مقایسه کنم و یکیو بخرم
6450 قیمتش 2770
و
6850هم 3350 بعلاوه هدیه سامسونگ که یه دستگاه پخش بلوری هست.نظرم روی 6850 بود . فروشنده هم میگفت 6450 ندارم فقط همین 6850 هست.کیفیتش عالیه .بش گفتم من تو نظرم اول سونی w804 بود ولی چون قیمتش بالاست نخریدم. فروشنده هم گفتش سونی فقط نون اسمشو میخوره . سامسونگ کیفیتش بالاتره و سونی بیشتر خرابی داره واز این حرفا!!!!
بش گفتم عمو اینطور نگو سونی یه چی دیگه ست. دیدم همنطور داره شرور میگه از نمایندگی سامسونگه در اومدم.
چند کوچه بالاتر نمایندگی سونی بود .رفتم کیفیت W804 رو دیدم. واقعا کیفیتش بالاتر از سامسونگه بود. گفتم من اینو میخرم . بهر قیمتی ک شده. این تی وی ه نه اون سامسونگه.
ولی واقعا قیمت سامسونگه ادم وسوسه میکرد لامصب (قیمت اون پلیر بلو ریه تو بازار فقط 400 تومنه )
این سونیه هم عالیه ولی قیمتش. قیمتش .
بهرحال دیگه نیت کردم سونی رو بگیریم.
دوستان تا چند روز دیگه میخام W804 - ئ 42 اینچ بگیرم
کسی نکته ای
چیزی
توصیه ای داره بگه قبل خرید مدنظر بگیرم؟
از نمایندگی میخام بگیرم 3660000ت
Last edited by saasn; 23-05-2014 at 23:54.
دوست عزیز
وقتی که هر دستگاهی را که می خواهید بخرید اول نگاه کنید که خود شما از آن دستگاه چه انتظاری دارید یعنی چه چیزهای برایتان مهم است و کار برد دارد مثلا تصویر خوب - نمایش فیلم از فلش با زیر نویس و پشتیبانی از فرمتهای گوناگون - کاربرد های اسمارتی آن پشتیبانی و آبدیتهای فریمور برای رفع عیب و ارتقاء آن بطور مستمر و...... بعد برندهای که میخواهید انتخاب کنید را در مواردی که گفته شده مقایسه و چیزی را انتخاب کنید که بعدا پشیمان نشوید که کاش فلان برند را خریده بودم که آن کارایی را داشت .
در تصمیم گیری مشورت - دقت - نکته سنجی - قیمت و امکانات را در نظر گرفته بعد انتخاب تان را انجام دهید.
درود
دوست عزیز برای من فقط کیفیت تصویر مهمه.
زیاد واسم مهم نیست که فیلم از USB پخش کنم. بدم نمیاد ولی خب تو اولویتم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)